Opinionen.se > Opinion

Friday, 15 November, 21:40

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Saab får lån från Youngman
Saab Automobile och kinesiska företaget Youngman har kommit överens om ett avtal som ska hjälpa krisdrabbade Saab. Youngman lånar ut drygt 620 miljoner kronor till Saab. Därmed får Youngman del i rättigheterna till den nya plattform som Saab nu utvecklar, rapporterar SR P4 Väst..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Youngman, Automobile, Saab, SR P4 Väst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabfår , lånfrån , Youngman
DI - 20 okt 11 kl. 14:59

Saab tvivlar på Youngman och Pang Da

Krisande biltillverkaren Saab har säkrat pengar på nytt håll. Det är North Street Capital, som tidigare pekats ut som köpare av Spyker, som skjuter till pengar. Moderbolaget Swedish Automobile tackar och tar emot ?

E24 - 12 dec 11 kl. 12:39

Saab-pengar från Youngman?

Enligt Youngmans vd är parterna mycket nära ett avtal som kan ge Saab pengar att fortsätta rekonstruktionen..

Sydsvenskan - 07 okt 11 kl. 06:30

Youngman avvisar rykte - står fast vid Saabaffär Youngman dementerar rykte om Saabaffär

Kinesiska Youngman tillbakavisar medieuppgifter om att företaget är på väg att dra sig ur Saabaffären. Men vd:n Rachel Pang vill ha Saab-teknologi innan de för över pengar. Kinesiska Youngman tillbakavisar medieuppgifter om att företaget är på väg att dra sig ur Saabaffären.

BT - 14 dec 11 kl. 20:40

Lofalk vill slippa Saab Automobile

Guy Lofalk vill lämna uppdraget som rekonstruktör i Saab - det skriver han själv till tingsrätten, påhejad av Victor Muller. Till ny rekonstruktör föreslås advokat Lars-Henrik Andersson från advokatfirman Lindahls i Stockholm som redan accepterat. Men allt detta tas formellt vid den muntliga förhandlingen i domstolen på måndag.

BT - 02 feb 12 kl. 20:42

Mångmiljardbud ska ha lagts på Saab

Kinesiska Youngman ska ha lagt ett bud i mångmiljardklassen på Saab Automobile i Trollhättan. Saab-ärendet blir nu också ett fall för JO. Upplägget skulle innebära fortsatt biltillverkning i Trollhättan, uppger Ekot som hänvisar till flera källor.

BT - 12 dec 11 kl. 12:41

Rykten om konkurs- ansökan för Saab

Saab Automobiles moderbolag Swedish Automobile väntas i eftermiddag lämna in en konkursansökan till Vänersborgs tingsrätt. Det skriver di.se, som hänvisar till "flera av varandra oberoende källor".

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bekräftat: Nevs köper Saab

Nu har Saabs konkursbo till slut fått en köpare. Konkursförvaltarna bekräftar i dag att det är National Electric Vehicle Sweden (Nevs) som köper Saabs konkursbo. Nevs har pekats ut som huvudintressent till köpet av konkursboet.

Trelleborgs Allehanda - 13 jun 12 kl. 07:46

Bekräftat: Nevs köper Saab

Foto: Ferdinand Ostrop
Nu har Saabs konkursbo till slut fått en köpare. Konkursförvaltarna bekräftar i dag att det är National Electric Vehicle Sweden (Nevs) som köper Saabs konkursbo.
Nevs har pekats ut som huvudintressent till köpet av konkursboet.

DN - 06 okt 11 kl. 06:18

Geely intresserat av Saab

Saab kinesiska partner Youngman är på väg att glida ur samarbetet. I stället har Geely, Volvos ägare, de senaste dagarna visat ett ökat ?genuint intresse?

DI - 13 dec 11 kl. 14:01

Saab-pengarna går inte till löner

De 30 miljoner kronor som på måndagen kom in till Saab från kinesiska Youngman, ska inte användas som del i löneutbetalningarna..

Corren - 13 dec 11 kl. 10:33

Saab får respit från tingsrätten

I går droppade det in 30 miljoner kronor till Saab, från kinesiska Youngman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.