NT > Nyheter

Thursday, 14 November, 04:24

NT - 12 sep 11 kl. 11:35

Restaurangkontroller visas på FacebookNu ska fler Norrköpingsbor uppmärksammas på de livsmedelskontroller som kommunen gör. Resultaten läggs numera ut på Facebook..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Facebook, Norrköpingsbor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Restaurangkontroller, visas, Facebook
Cornucopia - 27 jan 15 kl. 15:12

Nej, Facebook får inte ta dina bilder - ingen annan heller

Med ojämna mellanrum dyker det upp en skröna om att man avsäger sig rättigheterna till sina foton om man postar dessa på Facebook. Detta är fel, undantaget din profilbild, som delvis får användas fritt av Facebook av tekniska orsaker.

Få läser faktiskt användaravtalet (eng Terms of Service) för Facebook, men läser gärna mer eller mindre alarmistiska artiklar om detta i media.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 10:28

Facebook skulle lansera annonsrapporter förra året – men vi väntar fortfarande på dem

För att adressera annonsörernas problem med transparens i det sociala nätverket bestämde Facebook förra året att det skulle ge alla annonsörer rapporter om var deras annonser visade sig och vilka möjliga annonsytor som fanns i nätverket. Många företag som lägger sina annonser hos Facebook väntar fortfarande på på sina utlovade rapporter. Förra året sa Facebook att de skulle ge alla annonsörer rapporter som visade alla webbplatser, appar, direktartiklar och inhemska Facebook-videor som deras annonser kan visas när de annonserar i det sociala nätverket.

Dagensanalys.se - 24 mar 16 kl. 11:00

Facebook Delivery Insights – verktyget som ökar chanserna för att rätt annons ska visas för rätt person

Facebook låter annonsörerna få en glimt av hur annonser marknadsförs på dess annonsplattform med ett nytt verktyg. Målet är bättra på konkurrensmöjligheterna för de som vill öka chanserna att vinna de ”annonsauktioner” som bestämmer vilken annons som ska visas för konsumenten. Igår lanserade alltså Facebook Delivery Insights, ett verktyg för de som annonserar på sociala mediesajten.

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 10:50

Nu testar Facebook annonser i Facebook Live

Facebook Live har blivit ett allt mer viktigt sätt att kommunicera i det sociala nätverket då algoritmerna ger livesändningarna en högre ranking för att visas i det sociala nätverket. Nu när Facebook har fått igång användandet av Facebook Live börjar de givetvis att testa olika annonsformat så att de kan kapitalisera på användarna. Facebook har börjat köra tester av mid-roll videoannonser i deras live videosändningar tillsammans med deras främsta publiceringspartners, bekräftade Facebook under måndagen.

Cornucopia - 05 mar 18 kl. 13:51

Facebooks nya algoritm - halverad trafik från Facebook

Redan nu syns resultaten av Facebooks nya algoritmer, som prioriterar ner externa länkar om dessa inte är betalade för. För bloggen är resultatet tydligt. Trafiken från Facebook (utan klickmonster) i form av antalet användare har nu åtminstone halverats under februari.

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 22:15

Facebook börjar med 6-sekunders pre-roll-annonser

Facebook börjar förlora sin ‘edge’ och istället bara apar efter andra. Senaste draget är 6-sekunder pre-roll-annonser på Watch. Vem vill ha det?

Cornucopia - 29 mar 19 kl. 10:35

Tidningar - så hindrar ni Google och Facebook från att tjäna pengar på er redan idag!

Redan idag kan tidningarna hindra Google och Facebook från att tjäna pengar på dem. Det går att både hindra så kallade snippets (av tidningen utvald text som ska visas i sökmotorer och på Facebook) att visas och det går att stoppa sökmotorernas indexering av websidor, så man inte dyker upp på sökträffar. Och så kan man sluta betala Google och Facebook för att göra reklam för tidningarnas hemsidor.

Dagensanalys.se - 15 jun 16 kl. 11:55

Facebook ska börja mäta om internetreklam ger fler fysiska besök i butiker

Facebook lanserar nu ett antal verktyg som ska hjälpa affärer hålla koll på hur många som besöker dem, fysiskt alltså, efter en Facebook-baserad reklamkampanj. Med tanke på ”fejjans” ställning som ett av de största arenorna för internetreklam så kan detta ge väldigt matnyttig information för många näringsidkare. Samtidigt som Facebook lanserar dessa mätverktyg så ska man också göra det enklare för konsumenterna att hitta företagen som ligger närmast dem.

Dagensanalys.se - 18 aug 17 kl. 12:45

Välj att bara annonsera i pågående videoklipp på Facebook

I början av året lanserade Facebook ”mitt-i-video”-annonser, men då som en del i ett paket med ”pre-roll”- ”mid-roll”- och ”stand-alone”-videoannonser. Nu går det att välja att enbart köpa mid-roll annonsering, och på så sätt öka effektiviteten i annonsen. Förändringen kommer i samband med att Facebook introducerar sin ”Watch-tab”, fliken där du kan hitta exklusivt Facebook-material i syfte att konkurrera med Hulu, YouTube och Netflix.

Dagensanalys.se - 07 jun 18 kl. 11:01

Så här tänker Facebook ta över TV

När publicisterna fick känna sig besegrade fick Facebook vittring om en kanal som ännu var relativt orörd, fram tills nu. Facebook planerar nämligen att ta över tv. Visst kan det låta kaxigt men med 2 miljarder använder, helt otroliga tal för engagement, tid och lojalitet så har nog Facebook en ganska bra chans att locka över tittarna, bara de har rätt innehåll.

Fler nyheter från NT

NT - 6 timmar sedan

Strömmen kan snart se ut som vanligt igen

Redan på torsdagsmorgonen kan Strömmen fyllas med vatten igen..

NT - 6 timmar sedan

Kritiserat Hästen svarade upp på bästa sätt

En välkommen trepoängare som var mer än en seger..

NT - 10 timmar sedan

Hästen vann klart – så var matchen

Vita Hästen fick med sig viktiga poäng i och med segern med hela 5–2 i Jalas arena mot Mora..

NT - 6 timmar sedan

Stabil bortaseger i Alvesta för Guts Finspång

Guts tog kommandot direkt och ledde med 3–0 efter den första perioden..

NT - 6 timmar sedan

BETYG: Här är Vita Hästens bästa för kvällen

En efterlängtad trea..

NT - 7 timmar sedan

Hästen slutsignal

Bryskt kritiserade av egna tränaren och inte en trepoängare sedan 9 oktober..

NT - 7 timmar sedan

Frågan: Vad var det de hittade i skogen?

Klasskompisarna Rasmus Wärn och Albin Örtendahl skulle bygga en koja, men klev rakt in i ett äggmysterie..

NT - 7 timmar sedan

Kvalkryss för IFK-mittfältaren

Manasse Kusu får fortsatt förtroende i P19-landslaget..

NT - 7 timmar sedan

Goddag, hur vill ni ha era kalsonger?

För några veckor skrev jag en krönika om att det allt som oftast hoppar grodor ur min mun..

NT - 8 timmar sedan

Reimanders kvar på sjätte plats i VM i enduro

Sverige är jämna i enduro-VM i Portugal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.