Computer Sweden > IT

Thursday, 21 November, 08:55

Computer Sweden - 12 sep 11 kl. 11:21

Hotmail totalrenoverasMicrosoft slpper snart ett frnyat Hotmail, med bttre skerhet och spam-hantering..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotmail, totalrenoveras
Nyhetsverket - 01 aug 12 kl. 08:13

Hotmail läggs ned

Hotmail var en av de första webbaserade gratismejlen när det lanserades 1996 och är idag fortfarande världens största e-posttjänst med sina 324 miljoner användare, enligt en mätning som Comscore gjorde i juni. Nu väljer dock Microsoft att lägga ned Hotmail i dess nuvarande form. Istället ska bolaget satsa på Outlook.

BT - 01 aug 12 kl. 14:20

Hotmail går i graven

E-posttjänsten Hotmail kommer snart att försvinna, efter ett beslut av Microsoft. Hotmail ska ersättas av Outlook, som kan länkas och användas tillsammans med andra sociala nätverk. Anledningen är enligt Microsoft att rena e-posttjänster blir mindre och mindre användbara och att det nu är mer i de sociala forumen som kontakter upprätthålls och skapas.

YLE - 01 aug 12 kl. 15:08

Hotmail förnyas och blir Outlook

Microsoft förnyar e-posttjänsten Hotmail som i framtiden kommer att döpas om till Outlook. Tjänsten får sitt namn efter e-postprogrammet Outlook som ingår i de dyrare versionerna av Microsofts Office-paket. Hotmail beräknades ha 324 miljoner användare i fjol och är fortfarande världens största e-posttjänst, men Hotmail, som inte har uppdaterats på åtta är, har förlorat användare till Googles Gmail under de senaste åren.

BT - 01 aug 12 kl. 14:20

Hotmail kommer snart försvinna

E-posttjänsten Hotmail kommer snart att försvinna, efter ett beslut av Microsoft. Hotmail ska ersättas av Outlook, som kan länkas och användas tillsammans med andra sociala nätverk. Anledningen är enligt Microsoft att rena e-posttjänster blir mindre och mindre användbara och att det nu är mer i de sociala forumen som kontakter upprätthålls och skapas.

DN - 01 aug 12 kl. 00:27

Microsoft skrotar Hotmail ? lanserar Outlook

Hotmail är världens populäraste e-posttjänst. Men konkurrensen är hårdare än någonsin, och nu presenterar Microsoft en ny version av Hotmail som kallas Outlook..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hotmail läggs ner inom kort

E-posttjänsten Hotmail med 350 miljoner användare kommer att försvinna. I stället ska Microsoft satsa på en tjänst som kan länkas till sociala nätverk som exempelvis Facebook.Inom de närmaste månaderna kommer alla hotmail-konton att upphöra.

NT - 08 jan 13 kl. 18:38

Lägenheter för asylsökande måste totalrenoveras

Fem lägenheter vid asylboendet i Gusum måste totalrenoveras. Dessutom måste närmre 50 brister i hela lägenhetsbeståndet åtgärdas..

SmålandsPosten - 08 jan 15 kl. 14:59

90 lägenheter ska totalrenoveras

90 hyreslägenheter på Araby ska totalrenoveras. NCC har fått uppdraget som är värt 60 miljoner kronor av Växjöbostäder. Alla lägenheterna ligger i kvarteret Alabastern i Växjö.

Blekinge Läns tidning - 14 jun 17 kl. 12:06

Här totalrenoveras den 1 000 år gamla kyrkan

Mycket blir nytt när Nättraby kyrka totalrenoveras. Men en grundtanke med renoveringen är att gå tillbaka till ursprunget. – Vi ska lyfta fram medeltiden, säger Patric Ogenblad..

YLE - 10 apr 19 kl. 20:45

Finlandiahuset totalrenoveras och den bågnande marmorn ska repareras igen - stadsfullmäktige gav grönt ljus

Finlandiahuset i Helsingfors ska totalrenoveras för 119 miljoner euro. Bland annat de bågnande marmorplattorna på fasaden ska repareras..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 2 timmar sedan

Stoppar utrullning av molnbaserat HR-system – "finns en osäkerhet"


Efter den diskussion som blossat upp om hur offentlig sektor kan använda utlandsägda molntjänster har Försäkringskassan pausat en utrullning av sitt nya molnbaserade HR-system. Nu ska de utreda hur de ska gå vidare..

Computer Sweden - 19 timmar sedan

Intresset för integritetsfrågor ökar – "data privacy" raket på Google Trends


Antalet sökningar på termen ”data privacy” har aldrig varit högre än nu, detta enligt statistik från Google Trends..

Computer Sweden - 19 timmar sedan

Qualcomm: 200 miljoner 5G-mobiler under 2020


Tack vare den ökade kommersialiseringen i Kina och nya chipp som klarar av flera saker samtidigt kommer utrullningen av 5g-nätet att gå snabbare än utrullningen av 4g-nätet..

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Crystones tekniktrassel fortsätter: "Detta är hemskt!"


Loopia-ägda Crystone fortsätter att ha problem med driften i den nya serverhallen i Vallentuna norr om Stockholm. De missnöjda kunderna upplever timslånga perioder av avbrott..

Computer Sweden - 23 timmar sedan

Microsoft Teams drar ifrån rivalen Slack


Microsofts samarbetsverktyg Teams ökar farten och är nu uppe i över 20 miljoner användare. Det innebär att man ökar avståndet till rivalen Slack som låg på 12 miljoner användare i oktober..

Computer Sweden - 23 timmar sedan

Tim Cook: "Många blandar ihop innovation med förändring"


Marknadsandelar och att vara först är inte viktigast för Apple. Det är att vara bäst som gäller. Det och mycket annat bjöd Apples vd Tim Cook på igår under en intervju på Salesforces stora event Dreamforce..

Computer Sweden - Igår: 06:04

Efter 30 år i Akalla – nu flyttar Microsoft in mitt i smeten


I veckan gick flyttlasset för Microsofts 600 anställda i Sverige. Bort från det klassiska kontoret i Akalla till nya lokaler så centralt i Stockholm det går att komma. "Det har varit lite separationsångest", säger marknadschefen Therese Treutiger..

Computer Sweden - Igår: 14:20

Trots alla experters invändningar – juristerna i Göteborg ger grönt ljus för Office 365


För två år sedan pausade Göteborgs stad utrullningen av Office 365 på grund av att det var oklart om sekretessbelagda uppgifter kan hanteras i en utländsk molntjänst. Sedan dess har avtalet förnyats – och nu ger stadsjuristen grönt ljus för utrullningen..

Computer Sweden - Igår: 13:19

Svenskar dåliga på vidareutbildning – i bottenskiktet globalt


Många svenskar är väl medvetna om att globalisering och teknikutveckling kan påverka jobben framöver. Ändå är vi bland de sämsta i världen på att anpassa oss till det och vidareutbilda oss..

Computer Sweden - Igår: 12:51

Svensk utlämnad till USA för guld- och bitcoin-bedrägeri


En svensk medborgare har utlämnats från Thailand till USA. Svensken anklagas i USA för olika bedrägeribrott och penningtvätt med både guld och kryptovalutor som ingredienser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.