BT > Inrikes

Friday, 15 November, 00:53

BT - 12 sep 11 kl. 11:30

Falskt bombhot utrymde skola
Hela Arabyskolan i Vxj utrymdes vid tio-tiden i morse efter ett bombhot. Men sedan polisen skt igenom skolan och inte hittat ngot misstnkt kunde undervisningen terupptas. Elever, lrare och vrig personal fick samlas p en grsmatta i nrheten.
.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falskt, bombhot, utrymde, skola
Aftonbladet - 14 nov 11 kl. 17:40

Bombhot utrymde skola i Växjö

?Bombgruppen är på väg.?.

Nyheter Väst - 07 mar 14 kl. 15:59

Falskt Bombhot Göteborg. Ekelundsgatan var avspärrat.

Vid 14:45 tiden fick polisen larmet om ett misstänkt föremål i en källare på ekelundsgatan i Göteborg. Gatan är nu avspärrad och byggnaden är utrymd. jQuery('#googlemap').

NT - 29 jun 11 kl. 14:54

Falskt bombhot mot bank i Markaryd

Sparbanken i Markaryd stängdes under onsdagsförmiddagen efter ett falskt bombhot. Hotet hade lämnats till tidningen Smålänningen på ett datorskrivet papper. Ett område runt banken spärrades av och bombtekniker med hund kallades in..

BT - 29 jun 11 kl. 14:55

Falskt bombhot mot bank i Markaryd

Sparbanken i Markaryd stängdes under onsdagsförmiddagen efter ett falskt bombhot. Hotet hade lämnats till tidningen Smålänningen på ett datorskrivet papper. Ett område runt banken spärrades av och bombtekniker med hund kallades in.

Nyhetskanalen - 29 jun 11 kl. 12:25

Falskt bombhot mot bank i Småland

Sparbanken i Markaryd stängdes under onsdagsförmiddagen efter ett falskt bombhot. Hotet hade lämnats till tidningen Smålänningen på ett datorskrivet papper. Ett område runt banken spärrades av och bombtekniker med hund kallades in..

Nyhetskanalen - 29 apr 12 kl. 07:23

Rättsliga följder för falskt bombhot i London

Mannen som hotade att spränga sig på en körskola i centrala London i fredags har nu delgivits misstanke om en lång rad brott, bland dem vapeninnehav, falskt bombhot och framkallande av livsfara. Vid hotet fick en lång sträcka på Tottenham Court Road nära British Museum och University of London spärras av. Polisen förhandlade med mannen i tre timmar innan han greps..

HBL - 03 sep 13 kl. 14:37

Falskt bombhot i Vasa

Enligt bombhotet skulle en bomb explodera på en parkeringsplats vid ett teknologicenter i Runsor.  Polisen skickade patruller och specialutbildad personal till den utpekade platsen på Företagargatan. Ingen bomb eller annat avvikande hittades på platsen.

YLE - 25 nov 16 kl. 18:55

Falskt bombhot i Sello - köpcentret evakuerades

Delar av köpcentret Sello i Alberga i Esbo evakuerades på fredagskvällen. Enligt polisen fick man ett meddelande om fara ungefär klockan kvart i sju i kväll. Evakueringen berodde på ett falskt bombhot, berättar Yles reporter Kati Lahtinen som befann sig i köpcentret och som intervjuat polisen på plats.

Kristianstadsbladet - 03 jan 19 kl. 11:42

Falskt larm: Man greps efter bombhot mot skola

En man i 25-årsåldern greps under onsdagskvällen efter att han ringt in ett bombhot mot en skola i Kristianstad. Mannen misstänks nu för olaga hot mot grupp samt för falskt larm..

NSD - 14 nov 11 kl. 22:14

Bombhot mot skola var falskt

Bergundaskolan i Växjö med över 100 elever utrymdes på måndagen på grund av ett bombhot. Enligt personen bakom hotet hade två väskor med bomber placerats ut i skåp på skolan..

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.