Alliansfritt Sverige > Opinion

Wednesday, 13 November, 04:15

Alliansfritt Sverige - 12 sep 11 kl. 11:30

Federley och övervakningen
MAKTLÖS. Tänk om du satt i Sveriges riksdag och fick möjligheten att vara med och påverka vilka lagar vi har i det här landet. Tänk om du fick chansen att rösta i något som var en hjärtefråga för dig. Tänk om du då röstade emot din egen hjärtefråga för att senare skriva debattartiklar om att du gjort rätt. Kort och gott: Tänk om du var Fredrick Federley.

I en debattartikel på DN Debatt ondgör sig Federley över hur det öppna samhället tagit stryk efter attackerna på World Trade Center. I texten tar han även upp FRA-lagen. Tyvärr nämner han inte att han röstade för att införa FRA-lagen som innebär att man övervakar svenska medborgare. Han tar inte heller upp att han röstade för IPRED som vidare inskränker vår frihet. Han hyllar dessutom Annie Lööf som han hoppas ska leda Centerpartiet mot ett mer integritetsvänligt håll. Problemet är bara att Lööf också ställer sig bakom de övervakningslagar som Federley röstat för. Vi har ställt frågan tidigare och vi ställer den igen, hur trovärdig är borgerlig kritik mot storebror?

DN Debatt är en eftertraktad debattsida där många vill publicera sina alster. Utrymmet borde reserveras åt människor som faktiskt vill något och tänker agera utifrån det de säger, inte upplåtas åt riksdagsledamöter som raggar röster med tomma ord.

Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
MaktlÖs, Sveriges, Fredrick Federley, DN Debatt, Federley, World Trade Center, FRA, IPRED, Annie Lööf, Centerpartiet, Lööf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Federleyoch , övervakningen
Alliansfritt Sverige - 17 feb 14 kl. 16:27

Centertidning toksågar Fredrik Federley med sekthån och extremistanklagelse

Igår fick Centern en kalldusch när Sifo-mätningen visade att blott 2,8 procent av den svenska väljarkåren stödjer det varmt socialliberala ekohumanistiska decentralistiska partiet med närodlad politik. Det blev inte många sura miner utåt sett men det var igår, idag är det en annan femma. Idag skriver Östersundspostens Sven-Olov Lööv en rasande ledartext om partiets förfall och det är Fredrik Federley som står i skottgluggen.

Nyheter 24 - 10 jul 11 kl. 20:36

Fredrick Federley - Sveriges sexigaste politiker


Västmannalänningen Fredrick Federley är Sveriges sexigaste politiker. Trots ett fullspäckat schema med minutiös noggrannhet lyckas centerpartistiska Fredrick Federley hålla sig sexigare än någon annan politiker. Det är därför med stor stolthet som Nyheter24 kan presentera honom som Sveriges sexigaste politiker 2011.?

Nyheter 24 - 10 maj 11 kl. 11:56

Federley trotsar partiet - tar sexköpsdebatt


Federley funderade hela natten innan han bestämde sig för att ta sexköpsdebatten. STOCKHOLM. På onsdag debatteras sexköpslagen i riksdagen.

Sydsvenskan - 27 apr 11 kl. 07:48

Federley får skadestånd

Foto: Scanpix
Den 18-årige man som stått åtalad bland annat för rånöverfallet mot riksdagsman Fredrick Federley (C) i september har dömts till tre års fängelse. Han ska även betala skadestånd till Federley och 13 andra offer.
STOCKHOLM.

BT - 24 jun 13 kl. 16:48

Att skicka Federley till Bryssel kan bli farligt för Lööf

Den florentinske 1500-tals diplomaten Niccolo Machiavelli betonade i sin bok Fursten vikten av att ?gynna sina fiender?. Om en furste ville ha kvar sitt rike gällde det att hålla sina fiender så pass nöjda att de skulle tänka sig för innan de gjorde uppror.

Kristianstadsbladet - 21 mar 14 kl. 15:36

Federley på turné

Foto: Lasse Ottosson
52 kommuner hittills, fler väntar innan valet till Europaparlamentet i maj. I dag var Fredrick Federley (C) på blixtvisit i Östra Göinge för att prata migrationsfrågor.
Migration är en av tre huvudfrågor som Fredrick Federley (C) går till val på i vår.

Magazin24 - 24 sep 15 kl. 21:19

Federley vald till vice partiordförande

Kungsörssonen i C-toppen. Stämma valde Federley.Kungsörssonen Fredrick Federley är inte bara EU-parlamentariker, han kan nu också titulera sig som andre vice ordförande i Centerpartiet.

Skånskan - 09 maj 16 kl. 10:00

Federley: ”Orimligt hårt mot Syed Latif”

Skurup/stockholm EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) reagerar mot hur myndigheterna har hanterat fallet med Syed Latif som riskerar att utvisas för att han sökte jobb via fel sajt.
– En väldigt bakåtsträvande tolkning av domstolen, säger han.
Syed Latifs advokat har samtidigt begärt att Högsta förvaltningsdomstolen tar upp fallet.

Politikerbloggen - 30 mar 11 kl. 15:17

FEDERLEY ?SD ? ni är politikens gamar?

FEDERLEY VS ÅKESSON. Riksdagsledamoten Fredrick Federley (C) gick till hård attack mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i riksdagen idag. - Ni är politikens gamar som när er på olyckor som människor råkar ut för, dundrade Federley.

Politikerbloggen - 27 apr 11 kl. 10:56

DOMEN 18-åring fick fängelse för misshandel av Federley

MISSHANDELN AV FEDERLEY. Den 18-åring som slog riksdagsledamoten Fredrick Federley (C) medvetslös har dömts till tre års fängelse, bland annat för grov misshandel. - Skönt att få ett avslut.

Trelleborgs Allehanda - 20 jan 14 kl. 17:24

Federley: "Vanligt problem"

Foto: Anette Sjöstrand
Att Migrationsverket inte informerar närboende och kommuner om att det startas boende för asylsökande är ett vanligt problem. Det säger riksdagsledamoten Fredrick Federley (C).
Fredrick Federley var på måndagen i Anderslöv och besökte lampföretaget Zlamp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.