BLT > Nöje

Tuesday, 19 November, 23:41

BLT - 12 sep 11 kl. 11:04

Ola Lindholm döms för narkotikabrott
Tv-profilen Ola Lindholm stod åtalad för ringa narkotikabrott efter att ha lämnat ett positivt urinprov vid en fotbollsmatch i Stockholm i våras.
Klockan 11.00 i dag dömdes han till dagsböter på totalt 1 500 kronor för brottet.
Den före detta barnprogramledaren och tidigare chefredaktören för Kamratposten har hela tiden hävdat sin oskuld. Efter avslöjandet att om den positiva urinprovet har han lämnat sina uppdrag på inom Kamratposten och SVT.
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Lindholm, Ola Lindholm, Stockholm, Kamratposten, SVT, Aftonbladet, Hübinette

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ola, Lindholm, dömsför , narkotikabrott
Västerbottens Folkblad - 12 sep 11 kl. 11:17

Ola Lindholm dömsför ringa narkotikabrott

Mot sitt nekande döms programledaren Ola Lindholm för ringa narkotikabrott. Straffet blir 30 dagsböter à 50 kronor. FOTO: SCANPIX Mot sitt nekande döms programledaren Ola Lindholm för ringa narkotikabrott.

Expressen - 12 apr 11 kl. 10:53

Barnprogramledaren Ola Lindholm misstänkt för narkotikabrott

Den folkkäre barnprogramledaren och chefredaktören Ola Lindholm, 40, är misstänkt för narkotikabrott. I samband med fotbollsmatchen mellan AIK och Mjällby i söndags fick Lindholm följa med för en kropssbesiktning, uppger källor för Expressen. - Han är misstänkt för att ha haft droger i kroppen, säger en källa..

GöteborgsPosten - 07 maj 11 kl. 10:37

Ola Lindholm åtalas för narkotikabrott

Ola Lindholm, barnprogramledare och chefredaktör för Kamratposten, åtalas för narkotikabrott..

Sydöstran - 09 maj 11 kl. 03:00

Ola Lindholm åtalas för narkotikabrott

KARLSHAMN I fredags väcktes ett åtal om ringa narkotikabrott mot barnprogramledaren, KP:s chefredaktör och Karlshamnsambassadören Ola Lindholm.
Själv står han fast vid att han inte begått något brott..

Newsmill - 08 maj 11 kl. 00:12

Vilken signal ger SVT till barnen om Ola Lindholm får sparken?

Om Ola Lindholm fälls för narkotikabrott riskerar han ett lägre straff än om han glömt att rapportera en viltolycka. Är det någon som tror att han hade kunnat få sparken för det senare brottet? Nej, att Lindholms arbetsgivare nu verkar ta sin hand ifrån honom handlar naturligtvis om moraliserande.

UNT - 09 maj 11 kl. 16:56

SVT stoppar Ola Lindholm

På fredagen åtalades programledaren Ola Lindholm för ringa narkotikabrott. Därför stoppar nu SVT de två kvarvarande avsnitten av Tittarnas wild kids..

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 11:10

Ola Lindholm dömd för knarkbrott

Mot sitt nekande döms programledaren Ola Lindholm för ringa narkotikabrott.
Straffet blir 30 dagsböter à 50 kronor. Han ska också betala 500 kronor till brottsofferfonden, så totalt blir bötessumman 2 000 kronor.

NT - 12 sep 11 kl. 11:04

Ola Lindholm dömd för knarkbrott

Mot sitt nekande döms Ola Lindholm för ringa narkotikabrott. Domen var väntad och nu tvingas den kände programledaren betala 1 500 kronor i böter..

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 11:12

Ola Lindholm blev dömd för knarkbrott

Mot sitt nekande döms programledaren Ola Lindholm för ringa narkotikabrott. Straffet blir 30 dagsböter à 50 kronor..

SN - 12 sep 11 kl. 11:07

Ola Lindholm överklagar inte

Mot sitt nekande döms Ola Lindholm för ringa narkotikabrott. Domen var väntad och enligt den kände programledarens advokat kommer han inte att överklaga..

Fler nyheter från BLT

BLT - Igår: 09:32

”Tankeväckande och briljant berättad roman om det nazistiska maktövertagandet på 30-talet”

Recensenterna väljer de bästa böckerna just nu..

BLT - Igår: 09:06

Bellman – ingen sluskig suput

Carina Burmans Bellmanbiografi är ett riktigt storverk i sin genre, både ett viktigt forskningsbidrag och tillgänglig och roande för alla som ägnar sig åt biografisk lustläsning. Recensenten Christian Swalander kallar den ett mästerverk..

BLT - I förrgår: 13:21

Christian Lindberg spelar på Marinmuseum

Den välkände trombonisten Christian Lindberg har i höst turnerat med Kalmar läns-baserade ensemblen Camerata Nordica. På tisdagen den 19 november kommer musikerna till Karlskrona och Marinmuseum..

BLT - 15 nov 19 kl. 15:01

Trovärdiga häxor i 1700-talets Skåne

Eliabeth Östnäs skriver både trovärdig och intressant om häxor i sin nya roman, men tyvärr tappar berättelsen farten, tycker Lisa Marques Jagemark. .

BLT - 15 nov 19 kl. 15:01

Kampen för värdighet i en orättvis värld

Colson Whiteheads nya roman handlar om livet på en uppfostringsanstalt i 60-talets USA. ”Nickelpojkarna” är en skickligt berättad historia om kampen för värdighet i en mycket orättvis värld..

BLT - 14 nov 19 kl. 21:35

Kafébesök som väcker tankar

Bullar, pianomusik och hemligheter. Eva Jacobsons bokdebut är en överraskande historia om bakverk och solidaritet. Jonna Fries har läst den..

BLT - 14 nov 19 kl. 20:00

Stjärnskott från Blekinge gör comeback

Nicole Sabouné från Sölvesborg släppte två album och gjorde hundra spelningar, sedan tog hon en paus på flera år för att plugga. Men ett uppbrott gjorde att hon hittade tillbaka till musiken. – Jag har hittat mig själv på många plan, säger hon..

BLT - 14 nov 19 kl. 07:54

Molly Sandén: Det är värt ångesten

I vår ger sig Molly Sandén ut på vägarna och sjunger låtar om ett uppbrott som fortfarande gör ont. Men att se publiken ta till sig texterna gör det värt smärtan. – Det är det mäktigaste av allt, säger hon..

BLT - 11 nov 19 kl. 13:25

Gravid tonåring i centrum i Avallones nya

Silvia Avallones böcker skildrar ett Italien i kris och upplösning. I den nya romanen ”Där livet är fullkomligt” frilägger hon smärtpunkterna i den italienska synen på moderskap, barnlöshet, kön och klass. Thomas Kjellgren läser en drabbande och trovärdig berättelse med den unga, gravida Adele i centrum..

BLT - 08 nov 19 kl. 16:00

Välskrivet men poänglöst om effekterna av ett krossat hjärta

Augustin Erbas nya roman är en välskriven bladvändare, men gör samtidigt Åsa Maria Hellman besviken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.