Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 13 November, 11:28

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 10:46

KO: Betala inte - bestrid fakturornaBestrid fakturorna och betala inte, ven om det gr till indrivning, manar Marie Gremlin p konsumentverket de som rkat ut fr telefonfrsljare som snder fakturor p sdant man ej bestllt..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KO Betalainte , bestrid, fakturorna
Nya Wermlands Tidningen - 26 mar 14 kl. 21:47

Sigge vägrade betala bluff-fakturorna

Det gäller att stå på sig och inte betala fakturor för nåt som inte beställts. Det vet Sigge Bergsman som fick ett bluff-företag att backa i tingsrätten..

Skånskan - 26 sep 19 kl. 16:46

Han löser de obetalda fakturorna

Skurup Tennisarrangören 3RS har inte betalat ett tiotal fakturor sedan turneringen Svaneholms Open. Nu går Skurupsprofilen Håkan Lindskog in och täcker upp alla betalningar som arrangören är skyldig de lokala fordringsägarna.
– Det känns jättebra att kunna göra detta, vi är väldigt nöjda, berättar Håkan Lindskog, vd på HL bygg och styrelsemedlem i 3RS.

Nerikes Allehanda - 14 sep 13 kl. 07:03

?Någon tar inte hand om fakturorna i tid?

Fakturorna passerar tre personer innan de betalas. Ändå missar Örebro kommun att betala många räkningar tid..

YA - 30 jan 17 kl. 17:00

Kvinna vägrade betala för sin hemtjänst

En kvinna i Simrishamns kommun var inte nöjd med hemtjänsten och har därför vägrat att betala fakturorna. Nu döms hon dock att betala över 16 000 kronor..

SVT - 28 feb 11 kl. 16:10

Problem att betala elräkningen

Problem med att betala elräkningen ökar i Blekinge och allt fler vill ha kommunens hjälp att lösa fakturorna. Medverkande: Sarah Bruze, reporter Ingrid Hermansson (C), ordf socialnämnden Jan Svensson, vd Affärsverken fotograf och redigerare: Henrik Friberg/arkiv.

SVT - 06 maj 11 kl. 13:28

Örebro vägrar betala för polisinsats

Örebro har ålagts att betala 7000 kronor för den polisbevakning som utförts i samband med klubbens tre allsvenska hemmamatcher. ÖSK väljer nu att överklaga fakturorna..

SVT - 06 maj 11 kl. 13:41

Örebro vägrar betala för polisinsatser

Örebro har ålagts att betala 7000 kronor för den polisbevakning som utförts i samband med klubbens tre allsvenska hemmamatcher. ÖSK väljer nu att överklaga fakturorna..

Cornucopia - 27 aug 13 kl. 07:45

Så löste Telia säkerhetsluckan för E-fakturorna

Som bekant hade Telia en säkerhetslucka som gjorde att folks telefonräkningar var fritt tillgängliga att läsa på Internet. Den luckan är nu tilltäppt nu så här i räkningstider. Lösningen presenteras i några skärdumpar nedan, från försök att läsa vad för räkning Telia faktiskt vill att jag ska betala.

GT - 04 jul 15 kl. 08:34

Shoppade för 237 000 – lät jobbet betala

En Jönköpingsbo beställde varor för 237 000 kronor. Men han ville inte betala för hemelektroniken själv. I stället skickade han fakturorna – till sin arbetsgivare, skriver JP.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 15 kl. 21:42

Fick tänderna fixade utan att betala – tio gånger

Fyra gånger under en månad förra hösten besökte den 60-årige mannen en tandläkare på Möllevången.
Utan att betala fakturorna återvände han kort därefter ytterligare två gånger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.