SvD > Utrikes

Monday, 18 November, 07:15

SvD - 12 sep 11 kl. 11:04

Strauss-Kahn utfrågas av polisDen internationella valutafonden IMF:s förre chef Dominique Strauss-Kahn utfrågas i dag av fransk polis som en del i utredningen av våldtäktsanklagelser från en journalist från 2003..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
kahn, IMF, Dominique Strauss-Kahn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strauss-Kahn, utfrågasav , polis
Helsingborgs Dagblad - 17 dec 11 kl. 09:04

Strauss-Kahn framträder i Kina

Internationella valutafondens omstridde förre chef Dominique Strauss-Kahn gör på måndag "comeback" i professionella sammanhang. Han ska då hålla ett anförande vid ett ekonomiskt forum i Kinas huvudstad Peking. Strauss-Kahn greps av polis i USA i maj och anklagades för att ha försökt tilltvinga sig sex med en hotellstäderska.

Nyheter 24 - 21 feb 12 kl. 18:29

Strauss-Kahn misstänkt för delaktighet i prostitutionshärva


62-åringen förhörs av fransk polis. LILLE. Förre IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn förhörs återigen av polisen, den här gången för delaktighet i en prostitutionshärva.

Sydsvenskan - 11 jul 11 kl. 22:21

Strauss-Kahn stämmer fransk reporter

Foto: Scanpix
Den tidigare chefen för Internationella valutafonden (IMF) Dominique Strauss-Kahn stämde i dag den franska journalist som anklagar honom för våldtäktsförsök, för förtal.
Beskedet kom via Strauss-Kahns advokat efter att fransk polis under dagen förhört journalisten Tristane Banon om uppgifterna att IMF-chefen ska ha våldfört sig på henne vid ett intervjutillfälle 2003. Strauss-Kahn är även anklagad för våldtäktsförsök på en hotellstäderska i USA.

BT - 11 jul 11 kl. 21:16

Strauss-Kahn stämmer fransk reporter

Den tidigare chefen för Internationella valutafonden (IMF) Dominique Strauss-Kahn stämde på måndagen den franska journalist som anklagar honom för våldtäktsförsök, för förtal.
Beskedet kom via Strauss-Kahns advokat efter att fransk polis under dagen förhört journalisten Tristane Banon om uppgifterna att IMF-chefen ska ha våldfört sig på henne vid ett intervjutillfälle 2003.
Strauss-Kahn är även anklagad för våldtäktsförsök på en hotellstäderska i USA.

Expressen - 21 feb 12 kl. 13:16

Strauss-Kahn misstänks för sexköpshärva

Det stormar kring tidigare politiske höjdaren Dominique Strauss-Kahn igen. Strauss-Kahn misstänks vara inblandad i en stor prostitutionshärva i Frankrike och har gripits av polis. ?

UNT - 12 sep 11 kl. 11:04

Strauss-Kahn frågas ut av polis

Den internationella valutafonden IMF:s förre chef Dominique Strauss-Kahn utfrågas i dag av fransk polis som en del i utredningen av våldtäktsanklagelser från en journalist från 2003. (TT).

Expressen - 26 jul 13 kl. 16:08

Strauss-Kahn i rätten - misstänks för koppleri

Tidigare chefen för valutafonden Dominique Strauss-Kahn ska upp i rätten för att bemöta nya sexanklagelser, uppger franska åklagarkammaren enligt BBC. Han ska frågas ut i domstolen för sin misstänkta inblandning i en prostitutionshärva på ett hotell i staden Lille i norra Frankrike..

UNT - 21 feb 12 kl. 10:15

Strauss-Kahn förhörd om koppleri

Förre IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn har förhörts av polis i franska Lille kring misstankar om koppleri och förskingring av bolagspengar. I härvan ska företagsledare ha betalt kvinnor att delta i sexfester. (TT).

DN - 21 feb 12 kl. 10:39

Strauss-Kahn gripen i kopplerihärva

Sexorgier, koppleri och försnillade bolagspengar. Skandalerna kring Dominique Strauss-Kahn tog ny fart när han greps efter förhör av fransk polis..

Nyhetsverket - 21 feb 12 kl. 18:10

Strauss-Kahn greps på nytt

Den förre IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn greps på tisdagen efter förhör av fransk polis. Han är misstänkt för medhjälp till grovt koppleri och förskingring av bolagspengar, skriver SvD.se.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.