Computer Sweden > IT

Friday, 22 November, 16:35

Computer Sweden - 12 sep 11 kl. 10:57

SAP erkänner brott mot upphovsrätten
SAP erkänner att dotterbolaget Tomorrownow brutit mot upphovsrätten när Oracle-material laddades ned utan tillåtelse - med syftet att ge billigare support..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
SAP, Tomorrownow, Oracle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAP, erkänner, brottmot , upphovsrätten
Expressen - 23 jan 19 kl. 18:37

Skådespelaren Alec Baldwin erkänner brott

Skådespelaren Alec Baldwin erkänner att han trakasserat en man under ett bråk om en parkeringsplats i New York i höstas, skriver USA Today.Efter att ha trätt fram i rätten på onsdagen gick Baldwin med på att gå en kurs för att lära sig hantera sin ilska.Anklagelserna om att Alec Baldwin ska ha slagit mannen han bråkade med har lagts ner..

BT - 19 jun 14 kl. 10:41

Pedofilmisstänkt erkänner i rätten

I dag mötte 21-åringen Kalmar tingsrätt för andra dagens förhandlingar. Han står åtalad misstänkt för grova våldtäkter och grova sexuella övergrepp mot 14 barn, och fortsatte att erkänna brotten. Det är ganska tomt på åhörarplatserna under dagens förhandling.

DN - 07 aug 18 kl. 01:26

Paul Manaforts affärspartner erkänner brott begångna med sin chef

Rick Gates, nyckelvittne i rättegången där Donald Trumps kampanjchef Paul Manafort står åtalad för bedrägeri och skattebrott, erkände på måndagen inför rätten att han begått en rad brott tillsammans med Manafort. Och att han också stulit från Manafort..

GöteborgsPosten - 09 okt 14 kl. 08:30

Nu: Northug erkänner i rätten

Fängelse eller fotboja?Straffets längd kan avgöra hur den norska skidstjärnan Petter Northug ska sona sitt brott efter fyllekörningen i maj.Rättegången pågår just nu i Trondheim.

SvD - 19 jun 14 kl. 10:41

Pedofilmisstänkt erkänner i rätten

I dag mötte 21-åringen Kalmar tingsrätt för andra dagens förhandlingar. Han står åtalad misstänkt för grova våldtäkter och grova sexuella övergrepp mot 14 barn, och fortsatte att erkänna brotten..

BT - 12 aug 13 kl. 09:52

Peter Mangs erkänner mord i intervju

I rättssalen nekade han och svarade knappt på frågor. Nu erkänner livstidsdömde Peter Mangs mordet på Trez West Persson i Malmö 2009. ?

News55 - 11 apr 17 kl. 14:26

Akilov erkänner – utredningen fortsätter

Stockholms tingsrätt gick på åklagarens linje vid häktningsförhandlingen mot Akilov. – Domstolen har delat min bedömning att den misstänkte är på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott i Stockholm den 7 april, säger vice chefsåklagare Hans Ihrman. I början av förhandlingen kom beskedet att Akilov erkänner.

Dagens PS - 30 okt 17 kl. 11:30

Tankevurpa i rätten – Rollén erkände brott

En 20 dagar lång rättegång inleddes på måndagen med ett missförstånd. ”Erkjenner du straffeskyld etter tiltalen?” Den norske domaren Per Feisje undrade om Hexagons insidermisstänkta vd erkänner sig skyldig till brotten enligt åtalen.

BT - 03 sep 14 kl. 22:50

Moderaterna bröt mot upphovsrätten

Moderaterna i Sundsvall och Ånge är ångerfulla. Två gånger har de tvingats erkänna att de bryter mot upphovsrätten i sitt valmaterial. I Sundsvall använde partiet låten "We are the family" med ny text i sin kampanj, vilket fick de två förlag som äger rättigheterna att reagera.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 22:50

Moderaterna bröt mot upphovsrätten


Moderaterna i Sundsvall och Ånge är ångerfulla. Två gånger har de tvingats erkänna att de bryter mot upphovsrätten i sitt valmaterial.I Sundsvall använde partiet låten "We are the family" med ny text i sin kampanj, vilket fick de två förlag som äger rättigheterna att reagera.

ÖstersundsPosten - 03 sep 14 kl. 22:50

Moderaterna bröt mot upphovsrätten

Moderaterna i Sundsvall och Ånge är ångerfulla. Två gånger har de tvingats erkänna att de bryter mot upphovsrätten i sitt valmaterial..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 6 timmar sedan

Efterfrågan på Python- och AWS-kompetens ökar explosionsartat


En analys av platsannonser i USA visar att efterfrågan på utvecklare som kan Python och AWS ökar starkt, även om SQL och Java fortfarande toppar..

Computer Sweden - 6 timmar sedan

Microsoft har fått licens för att sälja mjukvara till Huawei


Microsoft uppgav på torsdagen att de har fått en licens från USA:s regering om att få exportera mjukvara till Huawei..

Computer Sweden - 9 timmar sedan

Obama: "Alla organisationer borde leta talang på platser där de inte brukar leta"


USA:s förra president Barack Obama bjöd på ledarskapsråd samt varnade för utvecklingen på nätet med alternativa sanningar..

Computer Sweden - 10 timmar sedan

Stora risker kring patientdata i Skånes miljardprojekt – brister hotar säkerheten


Region Skåne är i full färd med att införa ett nytt vårdinformationssystem från amerikanska Cerner. Men i en intern rapport pekas flera risker ut kopplade till överföringen av patientdata till en extern leverantör och det varnas för en tystnadskultur..

Computer Sweden - Igår: 14:04

Ny nordisk operatörsfusion ska utmana Telia och Telenor


De nordiska operatörerna IP-Only och Global Connect, som båda ägs av investmentbolaget EQT, ska gå samman. ”Att bli större öppnar upp för möjligheter i den här sektorn”, säger Martin Lippert, som blir vd..

Computer Sweden - Igår: 13:40

Svårt med GDPR? Ny ISO-standard hjälper din organisation att följa lagen


Informationssäkerhet och dataskydd blir en allt viktigare fråga för de flesta företag och organisationer. Den nya ISO-standarden ISO 27701 är framtagen för att hjälpa organisationer med att följa GDPR..

Computer Sweden - Igår: 09:51

Medius köpprocess glider lättare med Wax


Svenska mjukvarubolaget Medius tar nu ett hårdare grepp om hela köpprocessen genom att köpa brittiska Wax Digital som specialiserat sig på upphandlingslösningar..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Stoppar utrullning av molnbaserat HR-system – "finns en osäkerhet"


Efter den diskussion som blossat upp om hur offentlig sektor kan använda utlandsägda molntjänster har Försäkringskassan pausat en utrullning av sitt nya molnbaserade HR-system. Nu ska de utreda hur de ska gå vidare..

Computer Sweden - I förrgår: 13:40

Intresset för integritetsfrågor ökar – "data privacy" raket på Google Trends


Antalet sökningar på termen ”data privacy” har aldrig varit högre än nu, detta enligt statistik från Google Trends..

Computer Sweden - I förrgår: 13:23

Qualcomm: 200 miljoner 5G-mobiler under 2020


Tack vare den ökade kommersialiseringen i Kina och nya chipp som klarar av flera saker samtidigt kommer utrullningen av 5g-nätet att gå snabbare än utrullningen av 4g-nätet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.