DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 21 November, 04:07

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Två ungdomar dog vid krock med tågTvå faluungdomar, en 20-årig man och en 16-årig flicka, miste bägge livet, när de sent på söndagskvällen kolliderade med att tåg i Ingeborgsbo, några kilometer söder om Horndal i Avesta kommun.
Kolissionen var kraftig då bilen - som demolerades helt - släpades med närmare 50 meter av tåget som höll hög hastighet..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Ingeborgsbo, Horndal, Avesta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, ungdomar, dogvid , krockmed , tåg
Jönköpingsnytt - 06 feb 13 kl. 14:25

Bobby överlevde branden där 63 ungdomar dog

Natten den 30 oktober 1998 inträffade en stor diskoteksbrand på Hisingen i Göteborg. Det var en brand som medförde katastrofala konsekvenser. 63 ungdomar dog och 200 skadades.

Barometern - 03 jun 14 kl. 12:10

Ungdomar i krock med buss

En bil full med ungdomar kolliderade med en buss på Kapellvägen vid lunchtid. – Enligt busschauffören fick föraren sladd på bilen i kurvan. Det gick väl lite för fort och så är ju vägbanan hal efter regnet, säger Ted Dicksson från räddningstjänsten.

GT - 12 maj 16 kl. 16:24

Moped med två ungdomar i krock

En moped med två ungdomar på har kolliderat med en personbil i Stenungsund. Skadeläget är oklart. – Någon ska stå upp och någon ska vara liggande, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst..

Jönköpingsnytt - 06 feb 13 kl. 14:25

Bobby överlevde branden där 63 ungdomar omkom

Natten den 30 oktober 1998 inträffade en stor diskoteksbrand på Hisingen i Göteborg. Det var en brand som medförde katastrofala konsekvenser. 63 ungdomar dog och 200 skadades.

Expressen - 24 sep 15 kl. 19:13

18-åring körde i 144 km/h – tre unga dog

Tre ungdomar dog i en uppmärksammad bilolycka vid skidorten Trysil i somras. Bilföraren - som var den enda som överlevde - misstänks för vållande till annans död. Enligt polisen körde han minst 144 kilometer i timmen..

Sydsvenskan - 30 jun 13 kl. 10:42

Nio ungdomar i krock med träd

En bil med nio personer krockade under natten med två träd. Olyckan inträffade på Hemmestorps byaväg utanför Veberöd..

UNT - 04 mar 18 kl. 05:58

Fem ungdomar i krock

15-åring körde bilen in i ett träd när polisen försökte stoppa dem..

Aftonbladet - 17 aug 13 kl. 14:14

Tre ungdomar dog i bilolycka

GT - 19 dec 17 kl. 11:12

Tre ungdomar dog i dödsolyckan – bussföraren förhörs igen

Den tekniska undersökningen av olycksbussen från Skene är nu klar, meddelar åklagaren Mikael Bäckström.Han skriver i ett pressmeddelande att polisen nu ska hålla ett kompletterande förhör med busschauffören.I olyckan den andra april omkom tre skolungdomar från Marks kommun..

Länstidningen i Jämtland - 02 apr 18 kl. 06:09

Ett år sedan bussolyckan i Härjedalen då tre ungdomar dog – så här gick olyckan till

Vägen var smal, diket djupt, föraren trött och bussen åkte i 100 kilometer i timmen. I bussen satt de flesta av ungdomarna och ledarna utan bälte. Allt resulterade i ödesdigra konsekvenser för de som åkte i bussen på väg till Klövsjö..

Expressen - 30 maj 18 kl. 08:49

Tre ungdomar dog i olycka – åklagaren kommer med besked

Två pojkar och en flicka från Skene avled i den svåra bussolyckan i Sveg i april förra året.Statens haverikommission slog tidigare i år fast att det inte var något tekniskt fel på bussen.Nu är polisens utredning klar och på onsdagsmorgonen kommer åklagarens besked vad gäller åtal eller inte mot busschauffören..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.