Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 November, 22:29

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 10:12

Hösten bästa tid för begagnat-fynd10 supertips till en lyckad bilaffärSå lyckas du med beg-köpet - lista.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höstenbästa , tidför , begagnat-fynd
Skånskan - 02 apr 19 kl. 20:00

Spännande fynd i Egypten

BESTÄMD. – Jag visste alltid att jag skulle bli arkeolog, säger Maria Nilsson.
Det blev hon och hon reste till Egypten och gjorde spännande fynd.

YLE - 19 jul 15 kl. 08:00

Fantastiska fynd från stenålders-Vanda

I Vanda har arkeologer, både erfarna och mindre erfarna sådana, varit euforiska efter att ha gjort fynd efter fynd på utgrävningarna i Ånäs. Utgrävningarna som pågått i flera år ska avslutas i år för att sedan bli en bok. I en månad har omkring 160 amatörarkeologer från alla håll i Finland grävt i Ånäs i Vanda.

ÖstersundsPosten - 07 apr 15 kl. 19:25

Tillbaka till Stenåldern på Jamtli

Gräv som en arkeolog eller gå på påskäggsjakt. På Jamtli kan påsklovslediga barn och vuxna tillbringa lite tid inomhus och utforska stenålderslivet. Med skärslev och borstar samlar sig barnen runt grävlådan där Lena Bengtsson visar hur man, precis som en arkeolog, hittar fynd i sanden från stenåldern.

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 13 kl. 15:17

Fynda begagnat till barnen

Andrahandsmarknaden växer och det går att göra fynd, inte minst till barnen. Men det finns saker att tänka på innan man slår till ? som brist på ångerrätt och garantier.

Sydsvenskan - 26 jan 14 kl. 05:30

Brokigt och blandat med färgglada fynd

Färgstarkt. I Elin Thomasdotter Holms lekfullt inredda lägenhet är nästan allt begagnat..

BT - 10 jul 13 kl. 20:51

Stenåldersvecka i forntidsbyn

Potatiskastning med slunga, prickskytte med pil och båge, och insamling av örter och växter. I går startade Stenåldersveckan på Ekehagens forntidsby, som firar 30 år i år. ?

Dagen - 10 mar 12 kl. 10:20

Arkeologiskt fynd under domkyrkan i Lund

Arkeologer har gjort ett sensationellt fynd under domkyrkan i Lund. Det rör sig om en brunn som sannolikt är från tiden före år 1050.

Brunnen fanns alltså på plats långt innan domkyrkan stod färdig.

Kristianstadsbladet - 02 jul 13 kl. 07:45

Fynd har gjorts i misstänkt mordfall


Polisens högsta prioritet är att finna den kvinna som bor i den lägenhet i Trollhättan där ett mord alternativt dråp misstänks ha begåtts i söndags. Frivilligorganisationen Missing People arrangerade under måndagskvällen och natten en skallgång i närheten av fastigheten. - De har gjort en del fynd faktiskt.

YLE - 11 aug 17 kl. 09:03

Nya arkeologiska fynd ställs ut i Åbo – härstammar från museets gård

Under sommaren 2017 har man grävt fram två förstörda stenhus på Aboa Vetus & Ars Novas innergård. Utgrävningarna avslöjade fynd från tiden innan Åbo brand. Sommarens utgrävningar har utförts på museets innergård som vetter mot Nunnegatan.

Kristianstadsbladet - 19 feb 14 kl. 09:00

På jakt efter stenåldermänniskans hemlighet

Foto: Beesham Soogrim
Kanske var människorna som levde för 10 000 år inte så primitiva som vi hittills trott. I april beger sig ett forskarteam ut på djupt vatten i Hanöbukten för att klargöra den sanna bilden av stenåldersmänniskan.
I tre år har projektet "Landscapes Lost" utfört arkeologiska och geologiska utforskningar av våtmarksstenåldersplatser i södra Sverige.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.