Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 November, 15:32

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 10:46

Vilks skulle ha besökt konsthallenSkrev på sin blogg att han tänkte besöka Röda StenFyra misstänkta terrorister gripna ? ?Väldigt nyfiken på vad de här personerna haft för sig.?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Röda StenFyra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilksskulle ha , besökt, konsthallen
Norrtelje Tidning - 24 sep 12 kl. 14:54

Lars Vilks besök stoppas

Konsthallen stoppar föreläsningen med Lars Vilks. Orsaken är debatten kring hans deltagande i Sionkonferensen..

Skånskan - 11 jan 19 kl. 05:00

11 000 personer besökte Konsthallen

SJÖBO Ett hyfsat konstår men ett mindre bra bioår – i alla fall om man ska döma av publiksiffrorna.Kultursekreterare Ylva Wallström har räknat samman året som gått för Sjöbo konsthall och biograf Flora. 2018 hade konsthallen runt 11 000 besökare.

Sydsvenskan - 28 mar 14 kl. 17:09

Flera förändringar ska göra Konsthallen bättre

Jag delar många av de synpunkter, som framförts i debatten om Konsthallen den senaste tiden (Bengt Hall, Åsikter 21/3). Sedan jag tillträdde som ordförande i kultur- och fritidsnämnden har följande åtgärder vidtagits när det gäller Konsthallen och dess utbud.En medborgarundersökning har genomförts för att undersöka vad Lundaborna tycker om olika kulturinstitutioner i staden.

Skånskan - 20 nov 15 kl. 14:00

Elever släppte konsten fri utanför Konsthallen

MALMÖ Elever från fem skolor deltog på torsdagen i en annorlunda vernissage utanför Malmö konsthall.
Cirka 170 elever i årskurserna två till och med sex deltar i projektet ”Konsten är fri.”Och med start 19 november fram till 6 december ställs nu deras konstverk ut.

BT - 06 dec 11 kl. 12:23

Boråsare åtalas för mordplanermot Lars Vilks vid Röda sten

Chefsåklagare Agnetha Hilding Qvarnström har åtalat de tre personer som suttit häktade sedan i september i Göteborg, först för terrorbrott och sedan för förberedelse till mord vid Röda sten. Bland de åtalade finns en 26-årig boråsare. "Det tänkta offret för dådet var konstnären Lars Vilks", uppger Hilding Qvarnström i ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten.

BT - 06 dec 11 kl. 12:23

Boråsare åtalas för mordplaner mot Vilks vid Röda sten

Chefsåklagare Agnetha Hilding Qvarnström har åtalat de tre personer som suttit häktade sedan i september i Göteborg, först för terrorbrott och sedan för förberedelse till mord vid Röda sten. Bland de åtalade finns en 25-årig boråsare. "Det tänkta offret för dådet var konstnären Lars Vilks", uppger Hilding Qvarnström i ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten.

Nyheter 24 - 20 jan 12 kl. 07:38

Åtalades för mordplaner på Vilks - nu kan de frias


De tre män som suttit åtalade för mordförsök på konstnären Lars Vilks får sin dom på fredagen. Det mesta tyder på att de kommer att frias. GÖTEBORG.

Sydsvenskan - 07 dec 11 kl. 06:30

Hat mot Vilks gemensamt motiv för terror

Tre män har åtalats för att ha förberett mord på konstnären Lars Vilks i Göteborg. Samtidigt slår Sä?
Tre män har åtalats för att ha förberett mord på konstnären Lars Vilks i Göteborg.

Nyheter 24 - 12 sep 11 kl. 13:00

Stor ovisshet för konsthallen efter terroringripandet


Trots att de kan ha varit måltavla för en terroristattack får inte konsthallen Röda Sten veta något om hotet som ska ha riktats mot lokalen. GÖTEBORG. Konsthallen Röda Sten var i blickfånget på söndagen efter att lokalen utrymts av polisen under natten.

Alingsås tidning - 31 jan 17 kl. 05:30

Positiva siffror för Konsthallen

Allt fler söker sig till Alingsås Konsthall. Bättre lokalisering och ”meröppet” är förklaringen, menar Anna Mighetto, kulturhuschef. Innan ombyggnationen hade Konsthallen omkring 7 000 besökare per år.

Expressen - 21 sep 11 kl. 09:19

Lars Vilks: Jag är inte rädd

Lars Vilks ska ha varit målet i konsthallen i Göteborg. Själv fick han uppgifterna via tv-nyheterna i morse och har ännu inte blivit kontaktad av polisen. - Det kommer att finnas folk som är ute efter mig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.