Realtid > Ekonomi

Friday, 15 November, 18:59

Realtid - 12 sep 11 kl. 10:50

Advokatbyråer går samman om social mångfald23 byråer i Storbritannien och Irland har gått samman för att hjälpa personer från socialt utsatta grupper i samhället att ta sig in i branschen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Storbritannien, Irland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokatbyråer, går, sammanom , social, mångfald
DI - 19 jun 16 kl. 18:11

Advokatbyråer går samman för att utmana jättarna

Affärsjuridikbyråerna Hamilton och Ashurst slår samman sina styrkor. Målet är att utmana de största aktörerna i branschen. ”Vi ritar om kartan för den svenska advokatmarknaden”, säger Johannes Ericson, som blir ny partner på Hamilton..

Realtid - 28 okt 19 kl. 12:10

Nova-advokater bildar ny advokatbyrå

Advokatbyrån Nova kommer att upplösas. Resterande jurister går samman med jurister från ytterligare advokatbyråer och bildar den nya advokatbyrån Astra Advokater, som inriktar sig mot entreprenörsledda företag. .

Realtid - 14 nov 12 kl. 17:38

Bildar en av världens största advokatbyråer

Den internationella advokatbyrån Norton Rose och den amerikanska byrån Fulbright & Jaworski går samman och bildar Norton Rose Fulbright..

Realtid - 11 mar 13 kl. 13:48

Bird & Bird går samman med dansk byrå

Advokatbyrån Bird & Bird går samman med den danska byrån Bender von Haller Dragsted (BvDH). I samband med det öppnar företaget ett nytt kontor i Köpenhamn..

Realtid - 30 jun 16 kl. 13:16

Grönberg Advokatbyrå och DLA Piper går samman

Samgåendet stärker positionen som den ledande globala byrån i Norden med över 200 jurister. .

SmålandsPosten - 18 nov 14 kl. 07:32

Paula Fox: Förtvivlade människor

En förtätad bild av välfärdsmedborgarens existentiella kriser mellan materiell trygghet och andlig brist. Klara Gunnarssons svartvita fotografi på bokomslaget är kongenialt. Ett uppklätt par – hon i ärmlös svart klänning och 60-talsbobbad frisyr, han i mörk kostym – sitter halvt vända från varandra, till synes mitt uppe i en konversation med respektive bordsgranne.

Realtid - 31 mar 17 kl. 08:40

DLA Piper - nu störst i Norden

Advokatbyrån DLA Piper går samman med den danska advokatbyrån LETT. Samgåendet gör DLA Piper till den största advokatbyrån i Norden..

HBL - 01 sep 13 kl. 05:37

"Svensk service är en logistikfråga"

? Jag skulle vilja fokusera på dem som är intresserade av svenska, säger Corinna Tammenmaa, som i september tillträder som språkrättsråd vid Justitieministeriet. Hon säger att svensk service kan förbättras mycket redan om man åtgärdar praktiska logistikfrågor.

YLE - 24 apr 17 kl. 17:22

I sommar kan allmänheten besöka nymanska stiftelsernas gård i Hangö

Gode man Antti Hannula har sedan mars ansvarat för de nymanska stiftelserna som kan ha vanskötts i årtionden. Den gamla styrelsen har nu inte längre rätt att vistas på Kofverhag gård och de privata grejerna är bortplockade. Istället planerar Hannula öppna gården för allmänheten och ställa ut stiftelsernas konst.

YLE - 24 apr 17 kl. 17:22

Nu ska det bli ordning på de vanskötta nymanska stiftelserna

Gode man Antti Hannula har sedan mars ansvarat för de nymanska stiftelserna som kan ha vanskötts i årtionden. Den gamla styrelsen har nu inte längre rätt att vistas på Kofverhag gård och de privata grejerna är bortplockade. Istället planerar Hannula öppna gården för allmänheten och ställa ut stiftelsernas konst.

Kristianstadsbladet - 18 aug 12 kl. 06:30

Ingen vinst i sikte för flygplatsen

Foto: Arkiv
Enligt advokatbyrån Setterwalls som granskat stödet till Kristianstad Airport hade inget privat företag kunnat ge en förlustgaranti.
? Vi räknar inte med att det någonsin kommer att bli vinst, vi hoppas att förlusten ska bli mindre, säger Kristianstads kommunalråd Pierre Månsson (FP).

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Penningvättsexpert: "Viktigt att agera kraftfullt"

Enligt penningtvättsexperten Göran Engvall har det satsats för lite resurser mot penningtvätt i nordiska och baltiska bankverksamheter under de senaste tio åren. Det har blivit bättre på senare tid, men risken är att arbetet åter blir eftersatt i en ny konjunkturnedgång..

Realtid - 2 timmar sedan

Här är de högst rankade affärsadvokaterna

Här är de fem affärsjurister som kollegorna helst skulle anlita.  .

Realtid - 2 timmar sedan

"Jag är en otrolig vinnarskalle"

Marielle Pettersson från Lunds universitet tog hem segern när när advokatbyrån Lindahls casetävling i affärsjuridik avgjordes i Göteborg igår kväll..

Realtid - 3 timmar sedan

Credit Suisse drar in bonusar

Den schweiziska banken Credit Suisse har beslutat att dra in på bonusutbetalningar till firmans investmentbankirer..

Realtid - 3 timmar sedan

Åtal väckt mot 24Money – brotten har drabbat tusentals

Sex åtalade, varav en är före detta advokat, för grova bedrägerier, trolöshet mot huvudman, grovt brott, samt flera fall av grova bokföringsbrott. Brotten har drabbat tusentals småsparare..

Realtid - 4 timmar sedan

”Ser stor potential att fortsätta växa”

Ilija Batljan berättar om SBB:s förvärv av Hemfosa, om möjligheterna till fler förvärv i konsolideringstider och vilka tillgångar som kommer att säljas ut. .

Realtid - 4 timmar sedan

FI tredubblar insats mot penningtvätt

Jämfört med 2018 planerar Finansinspektionen att tredubbla sin förmåga inom arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism fram till slutet av 2020..

Realtid - 4 timmar sedan

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs och stationeras i Stockholm..

Realtid - 7 timmar sedan

Så kommer revisionsbranschen förändras

Revisionsverksamheten utgör en allt mindre del av revisionsfirmorna. Här svarar fyra experter hur de tror att revisionsbranschen kommer att utvecklas. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.