Newsmill > Opinion

Wednesday, 13 November, 00:14

Newsmill - 09 sep 11 kl. 10:02

Förrädisk politisering av forskninghttp://www.newsmill.se/trackback/39286Den enda hållbara slutsatsen av SNS-rapporten om konkurrens i välfärden är att man inget vet. Därför är det orimligt för en seriös forskare att dra så långtgående slutsatser som SNS:s forskningschef har gjort, menar Finn Bengtsson, professor och riksdagsledamot (m)..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
SNS, Finn Bengtsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förrädisk, politiseringav , forskning
Trelleborgs Allehanda - 07 jan 13 kl. 09:30

Snart stopp för sedlar över disk

Foto: Scanpix
Swedbank i Trelleborg kommer att ta bort möjligheten för kunder att sätta in och ta ut pengar över disk. Sannolikt sker förändringen redan under 2013. ?

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 13:13

Trump anklagar FBI för politisering

USA:s president Donald Trump kan ge grönt ljus till offentliggörandet av ett dokument med känsliga uppgifter om FBI och justitiedepartementet, rapporterar The New York Times. Samtidigt anklagar han den federala polisen för politisering..

DN - 02 feb 18 kl. 13:53

Trump anklagar FBI för politisering

USA:s president Donald Trump kan ge grönt ljus till offentliggörandet av ett dokument med känsliga uppgifter om FBI och justitiedepartementet, rapporterar The New York Times. Samtidigt anklagar han den federala polisen för politisering..

DN - 04 jun 18 kl. 16:18

Kultur i Almedalen: AI, no go-zoner och politisering på programmet

Digitaliseringens möjligheter i scenkonsten, kulturarvet som vägvisare till framtiden och kulturlivets eventuella politisering. Det är frågor som kommer att diskuteras på Kultur i Almedalen 2-5 juli..

Barometern - 03 jan 14 kl. 07:58

Ny disk ska lyfta butiken

Livsmedelsbutiken i Fågelfors lever vidare under 2014. Nu satsar ägaren Tawfik Ghosheh offensivt och börjar med en manuell disk för bättre service. – Det har varit en bättre omsättning under november och december, så vi ska inte lägga ned, säger Tawfik Ghoseh.

Datormagazin - 01 mar 11 kl. 12:58

Thunderbolt och SSD:er i Lacies nya disk

Här är Little Big Disk. En extern hårddisk medThunderbolt-anslutning och dubbla SSD:er som ska bjuda på ultrasnabb filöverföring. Det uppger i alla fall tillverkaren Lacie..

IDG - 17 mar 11 kl. 07:00

Seagate förnyar disk- och ssd-portföljen

Seagate lanserar flera disk- och ssd-baserade produkter inriktade på prestanda och livslängd för servermiljöer..

Datormagazin - 07 apr 11 kl. 12:14

Världens tunnaste portabla disk

Seagate har lanserat hårddisken Goflex Slim, en 2,5-tums extern disk som inte är tjockare än nio millimeter..

IDG - 03 jan 12 kl. 14:25

Rfid-läsare i RunCores nya ssd-disk

För att kunna låsa upp innehållet i RunCores nya Xapear-disk krävs det att du har tillgång till rätt rfid-tagg..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 12 kl. 18:00

Varor över disk - men ingen tobak

Systembolagen och apoteken går alltmer mot att bli självplocksbutiker. Suad Fitre går mot strömmen och drar nu igång en närbutik där många av varorna säljs över disk.
I butikslokalen på Västergatan fanns tidigare en spelbutik.?

Eurosport - 08 jan 13 kl. 17:59

Golf - Goosen tillbaka - demolerad disk åtgärdad: "Fantastiskt"

Tvåfaldige US Open-vinnaren Retief Goosen har inte tävlat på fem månader - i samband med veckans Volvo Golf Champions i Sydafrika gör han comeback. En "totalt demolerad disk" har åtgärdats på operationsbordet och nu är 43-åringen mer än vanligt sugen: "Jag ser otroligt mycket fram emot det här året", säger Goosen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.