Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 21 November, 11:35

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 09:57

LIVE 11:10: Regeringen om sänkt restaurangmomsRegeringen presenterar en stor ungdomssatsning, bland annat med sänkt restaurangmoms. I dag träffas toppolitikerna på en skola för att presentera förslaget..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
LIVE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LIVE, 11:10, Regeringenom , sänkt, restaurangmoms
YLE - 25 aug 17 kl. 04:08

En vecka efter Åbodådet - detta hände och det här vet vi nu

Vad hände egentligen i Åbo, eftermiddagen den 18 augusti, då två dog, åtta skadades och polisen stod inför det första misstänkta terrorbrottet i Finlands historia? Här sammanfattar vi veckan som gått. Det här vet vi nu: Två personer dog.

Cornucopia - 27 dec 17 kl. 10:45

Miljöpartiet måste lägga korten på bordet om "gåvorna" från ryska ambassaden

Miljöpartiets sparkade utrikespolitiske talesperson Pernilla Stålhammar (mp) backar nu från sin avbön och skriver nu på Facebook att partiledningen tvingade henne att ljuga när hon drog tillbaka anklagelserna om rysk infiltration i partiledningen. Hon skriver att partiet mottagit gåvor från ryska ambassaden. Miljöpartiet måste nu lägga korten på bordet och öppet redovisa alla gåvor ryska ambassaden gett dem - allt annat är otänkbart när vi pratar om ett regeringsparti, som sitter med i säkerhetsklassade utskott, nämnder, beredningar och i skyddsvärda regeringsmöten.

Supermiljöbloggen - 15 jan 15 kl. 17:14

Folkfest och mörka krafter runt polsk fracking

Den polska frackingdebatten går het just nu. En stark anti-frackingrörelse sprider sig i landet och har lyckats få flera bolag att överge sina planer, men polska politiker menar att motståndarna manipulerats av Putins regering.   Den polska staten har gjort sig ökänd i den europeiska miljödebatten, då de aktivt motarbetat EUs miljöpolitik.

YLE - 09 jan 17 kl. 09:54

Stor prishöjning för Olympiastadion - 50 miljoner dyrare om alla läktare ska få tak

Priset för renoveringen av Olympiastadion i Helsingfors har stigit ordentligt. I dag ska stadsstyrelsen besluta om ett tillägg på drygt 50 miljoner kan beviljas, eller om renoveringsplanen behöver ändras. Renoveringen av Olympiastadion blir dyrare än tänkt.

BT - 16 dec 14 kl. 08:40

Polis: Skolattacken över i Pakistan

Minst 130 personer – skolpersonal och elever – har dödats i Peshawar i nordvästra Pakistan när talibaner intagit en skola. Följ utvecklingen live i artikeln. Militären uppger att attacken är över och att nio gärningsmän är döda.

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 18:08

Borgerligheten bör ej sänka sig till vänsterns tramsnivå

"Argumentera aldrig med överutmanade. De drar dig ner till deras nivå och vinner på erfarenhet."Sedan några dagar har jag tröttnat på borgerliga sympatisörers låga nivå, då man sänkt sig till vänsterns tramsnivåer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.