Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 13 November, 09:17

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 10:09

Nu blir det lite billigare att äta uteRegeringen väntas presentera satsning på sänkt restaurangmoms i dagCentern därmed vinnare i årets budgetkamp..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu blir det lite, billigareatt , äta, ute
Mobil - 04 sep 15 kl. 12:44

Cat S30: Lite billigare tålig

Det börjar bli svårt att hålla reda på alla modeller i Cats familj av tåliga mobiler. Nya S30 är lite billigare..

UNT - 31 maj 16 kl. 12:43

Supersnabbtåg lite billigare, kanske

Höghastighetstågen kan bli billigare än tidigare beräknat, men ändå inte så billiga som många politiker säkert hoppats..

UNT - 31 maj 16 kl. 12:50

Supersnabbtåg lite billigare, kanske

Höghastighetstågen kan bli billigare än tidigare beräknat, men ändå inte så billiga som många politiker säkert hoppats..

UNT - 31 maj 16 kl. 14:39

Supersnabbtåg lite billigare - kanske

Höghastighetstågen kan bli billigare än tidigare beräknat, men ändå dyrare än många politiker säkert hoppats..

BT - 12 dec 14 kl. 07:22

"Vi är ute efter att hitta julklappar"

Drygt 100 personer på plats – redan innan portarna hade öppnats. Som det så ofta är när det vankas utförsäljning visade boråsarna ett stort intresse när Morris Stockholm tillfälligt slog upp portarna till Borås Wäfveris gamla lokaler i stan i går. Tre högskolestudenter bestämde sig spontant för att gå förbi efter att ha börjat prata om det under en lektion.

ÖstersundsPosten - 03 sep 14 kl. 19:29

Studie: privat äldreboende billigare

Experimentet i Torvalla har pågått i ett år och redan i våras släpptes den första delårsrapporten. Då var experterna eniga om att båda boendena var lika bra sett till vilken vård de gav. Men att det privatägda gick runt på en lite billigare slant och personalen på det kommunala mådde lite bättre..

Expressen - 22 dec 17 kl. 12:12

Därför blir det billigare att semestra – i Norge

Den norska kronan faller.Den har inte varit så svag gentemot euron på nio år, enligt Dagens Næringsliv (DN). Den ligger även lägre mot svenska kronan.

E24 - 12 apr 11 kl. 11:33

Begagnade bilar har blivit billigare

Ska du köpa bil i vår finns det en hel del att välja på. De begagnade bilarna har börjat året med att bli lite billigare och trenden fortsätter..

Nya Wermlands Tidningen - 13 nov 13 kl. 19:45

Kommunens personal kan köpa miljöbil billigare

Alla de 7 000 kommunanställda i Karlstad kan nu köpa miljöbil lite billigare. – Det är en bra personalförmån, säger Rose-Marie Andersson som jobbar på tillväxtcentrum. Kommunen värnar den gröna staden och det vill jag också bidra till..

SR - 06 aug 14 kl. 12:31

Apple och Samsung överens – kan leda till billigare priser

I fyra år har teknikjättarna Apple och Samsung legat i tvist. Nu har de enats – och de stora vinnarna kan bli konsumenterna. – På sikt leder det förhoppningsvis till att det blir ännu lite billigare, säger Leif-Olof Wallin, telekomanalytiker på Gartner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.