Expressen > Nyheter

Thursday, 21 November, 14:59

Expressen - 12 sep 11 kl. 10:22

11.00: Domen mot Ola LindolmKlockan 11.00 i dag kommer domen mot den tidigare programledaren och chefredaktren Ola Lindholm, 40. klagaren vill att han ska dmas fr ringa narkotikabrott. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 11.00, Domenmot , Ola, Lindolm
Dagens PS - 10 jan 18 kl. 20:31

Hexagon-vd:n Ola Rollén frias från insiderbrott

Hexagons vd och storägare Ola Rollén frias på alla punkter från anklagelserna om insiderbrott efter sin aktiehandel i norska sensorbolaget Next Biometrics. Det framgår av domen från Oslo tingsrätt. ”Vi förväntade oss en friande dom från början och är självfallet nöjda med att dessa anklagelser nu avvisats av tingsrätten.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 15:25

KLART: Då kommer domen mot Ola Rollén

Domen i insidermålet mot Hexagons vd Ola Rollén kommer att presenteras på onsdag den 10 januari. Det blir först efter att börsen stängt för dagen då domen presenteras klockan 18.30, uppger domstolen i Oslo på måndagen, skriver Reuters.

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 06:30

Ola och Judas

Det började med en gemensam måltid. Ola Lindholm och några lärjungar bröt bröd och drack vin tillsam?
Det började med en gemensam måltid.

Sydsvenskan - 07 maj 11 kl. 11:48

Ola Lindholm åtalas för knarkbrott

Barnteveprofilen och chefredaktören hade restprodukter av kokain i kroppen.
? Då blir det omöjligt för oss att ha honom kvar som barnprogramledare, säger informationschefen på SVT, Helga Baagøe till Sydsvenskan.

DI - 08 jan 18 kl. 15:12

Beskedet: Då kommer domen mot Ola Rollén

Domen i insidermålet mot Hexagons vd Ola Rollén kommer att presenteras på onsdag den 10 januari. Det blir först efter att börsen stängt för dagen då domen presenteras klockan 18.30, uppger domstolen i Oslo på måndagen, skriver Reuters..

DI - 10 jan 18 kl. 15:36

Följ domen mot Ola Rollén direkt i Di TV

På onsdagen, faller domen mot Hexagons vd Ola Rollén. Di TV sänder direkt i samband med att domen offentliggörs..

DI - 10 jan 18 kl. 17:59

Domen mot Ola Rollén

I kväll faller domen mot Hexagons vd Ola Rollén. Di TV sänder direkt i samband med att domen offentliggörs..

Dagens PS - 01 dec 17 kl. 12:40

Hexagons vd Ola Rollén talar ut om rättegången

”Jag skulle aldrig säga att det här har varit positivt”. Börsnoterade mätteknikföretaget Hexagons tidigare så hyllade vd, Ola Rollén, har stått inför rätta i Oslo, misstänkt för insiderbrott, sedan 30 oktober – flera förhandlingar har hållits. Han intervjuas nu – när rättegången mot avslutats – av Dagens Industri och säger till tidningen att han är ”säker på att bli frikänd”.

SR - 10 jan 18 kl. 17:48

Nu kommer domen mot Ola Rollén

Nu vid 18.30-tiden väntas domen mot storbolaget Hexagons vd Ola Rollén. Han är åtalad för insiderbrott i Norge och riskerar fängelse.

Expressen - 10 jan 18 kl. 18:16

Domen mot stjärndirektören Ola Rollén

I kväll avgörs framtiden för näringslivets stjärndirektör, mätteknikföretaget Hexagons vd Ola Rollén.Det är Oslo tingsrätt som kommer med domen som gäller insiderbrott.Domstolen har meddelat att rättens beslut blir offentlig klockan 1830.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Tusentals unga luras att tvätta pengar åt gäng via Swish

Tusentals unga människor rekryteras för att hjälpa kriminella närverk att tvätta pengar via Swish, rapporterar SVT.En majoritet av de som döms för pengatvättning via Swish är under 25, och många vittnar om att de på olika sätt pressats till att ställa upp.
– Någon tar ett nackgrepp och jag hör en mörk röst fråga om jag har Swish, säger ”Simon”, 17, som i Veckans Brott berättar att han tvingats agera penningmålvakt..

Expressen - 45 minuter sedan

16 personer hittade i lastbils- släp på Stena Line-färja

16 personer har hittats i ett förslutet lastbilssläp på en Stena Line-färja, som gick från Cherbourg i Frankrike till Rosslare i Irland, skriver Sky News. Personernas hälsotillstånd ska vara gott, enligt ett uttalande från rederiet.Migrationsmyndigheter kommer att ta emot personerna när de anländer till hamnen i Rosslare.

Expressen - 45 minuter sedan

Väg blockerad efter krock

Stopp i Malmötrafiken efter krock mellan två personbilar.Skadeläget är fortfarande oklart..

Expressen - 30 minuter sedan

Drottningens pirr i magen inför nya projektet: ”Mycket nervös”

Som 79-åring arbetar drottning Margrethe för fullt – och inte bara med sina rojalistiska uppdrag.Den 1 december har baletten ”Snödrottningen” premiär. För scenografi och kostym står den danska regenten.

Expressen - 1 timme sedan

Han högg ihjäl sin egen bror – nu faller domen

Han står åtalad för att ha huggit ihjäl sin egen storebror i en lägenhet i Trollhättan.Åklagaren har yrkat på livstids fängelse för mannen i 30-årsåldern.Under torsdagen faller domen..

Expressen - 1 timme sedan

Kronvittnen utreds: ”Ska löna sig att samarbeta med polisen”

Regeringen vill bryta tystnadskulturen kring kriminella gäng. För att förmå fler människor att vittna tillsätts nu en utredning som bland annat ska analysera ett system med kronvittnen, och om anonyma vittnen ska tillåtas..

Expressen - 1 timme sedan

H&M:s Stefan Perssons fastighetsklipp på Manhattan

Stefan Persson miljardköper på Manhattan.Det är via sitt bolag Ramsbury Invest som H&M:s storägare slagit till och köpt en fastighet i hjärtat av New York..

Expressen - 2 timmar sedan

Skokedjans nya satsning – hyr ut i stället för att sälja

Butikskedjan Scorett lanserar nu sin skotuthyrning i ytterligare butiker.Hyr festskorna som du kanske bara använder vid ett tillfälle.– När vi får tillbaka skorna putsas och fräschas de upp av våra skovårdsutbildade säljare, säger Sophie Arnesved, hållbarhetsansvarig på Scorettgruppen..

Expressen - 2 timmar sedan

Beslutet: Straffbart ge sig på blåljuspersonal

Den 1 januari införs ett nytt brott, sabotage mot blåljusverksamhet. Det blir straffbart att angripa eller på annat sätt störa polis, räddningstjänst eller ambulanssjukvård, om det förhindrar uttryckning eller brottsbekämpande verksamhet.Samtidigt skärps straffet för grovt våld mot tjänsteman..

Expressen - 2 timmar sedan

Stort område avspärrat i Kiruna – beväpnad polis på plats

Stort område i Kiruna har spärrats av och allmänheten uppmanas hålla sig borta av beväpnad polis.Enligt SVT Norrbotten handlar det om ”skarpt läge”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.