SvD > Ekonomi

Monday, 18 November, 03:02

SvD - 12 sep 11 kl. 09:16

Bilbranschen märker inte krisHar ännu inte påverkats av den försämrade konjunkturen..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilbranschen, märkerinte , kris
DalaDemokraten - 29 jan 13 kl. 08:46

Bilbranschen i stort behov av personal

Sverige må befinna sig i en lågkonjunktur. Men inom bilbranschen märker man inte så mycket av den. I dessa tider lagas och repareras många bilar, medan nybilsköpen blir fler i högkonjunktur.

SR - 10 sep 13 kl. 17:43

Bilbranschen i djup kris

På världens största bilmässa i Frankfurt visar tillverkarna upp i år rekordmånga nya modeller. Samtidigt befinner sig branschen i den djupaste krisen på decennier och i Europa fortsätter försäljningen att dala på grund av finanskris och stigande arbetslöshet..

UNT - 01 okt 15 kl. 00:00

Inte bara en VW-kris

Bilbranschen står inför en ny kris där VW-bluffen bara är början..

DI - 16 feb 17 kl. 15:43

Problemlån i bilbranschen ökar rejält i USA

Andelen amerikanska billån med betalningsproblem ökade under 2016 till den högsta nivån sedan krisåret 2009, enligt data från TransUnion. Antalet amerikanska konsumenter med problemdrabbade billån har nu nått över 1 miljon..

DI - 26 okt 18 kl. 14:35

Autoliv kör fast i bilbranschens mörker

Osäkerheten i bilbranschen är kompakt och vinstvarningarna duggar tätt. Då hjälper det inte att Autoliv har bra fart i verksamheten. Aktien lär få svårt att lyfta under överskådlig tid..

Opinionen.se - 18 feb 13 kl. 16:39

Nya modeller ska lyfta Volvo

I dag presenterade Volvo ansiktslyftningar av företagets större bilmodeller och en ny egenutvecklad motor. Nya framdelar och en rad nya delar ska få bilarna att kännas lyxigare, enligt Volvoledningen. ?

Kristianstadsbladet - 18 feb 13 kl. 16:30

Nya modeller ska lyfta Volvo

I dag presenterade Volvo ansiktslyftningar av företagets större bilmodeller och en ny egenutvecklad motor.Nya framdelar och en rad nya delar ska få bilarna att kännas lyxigare, enligt Volvoledningen.
- Det är den största förnyelsen vi har gjort när vi förnyar 70 procent av vår produktion, sade vd:n Håkan Samuelsson, när han förhandsvisade de nya bilarna i Volvohallen i Göteborg i dag.

TA - 18 feb 13 kl. 16:40

Snålare Volvo ska kännas lyxigare

I dag presenterade Volvo ansiktslyftningar av företagets större bilmodeller, samt en egenutvecklad motor.Nya framdelar och en rad nya delar ska få bilarna att kännas lyxigare. Samtidigt har bränsleförbrukningen pressats.

SmålandsPosten - 05 nov 14 kl. 06:20

Dubblad bilförsäljning i Älmhult

Älmhultsborna köper nya bilar som aldrig förr. Nybilsförsäljningen har mer än fördubblats jämfört med förra året.
Förklaringen verkar ligga hos Einarssons Bil som i våras tog över försäljningen av Kia.

Dagens PS - 18 nov 16 kl. 15:59

Hoppas mediebranschen vaknar nu

I dag står att läsa i pressen om att en handfull tyska bilkoncerner förra året gick samman och förvärvade teknik/infrastruktur av Nokia för att långsiktigt säkra en hållbar egen framtid. Biltillverkarna köpte Here, en karttjänst som ska konkurrera med Google. Hatten av för dem!

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.