NSD > Nyheter

Thursday, 14 November, 07:18

NSD - 12 sep 11 kl. 09:49

Erkände bombhot mot NSD och KurirenEn 43-årig kvinna har erkänt att hon skickat hot till Norrbottnisk media via sms..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
NSD, Kuriren, Norrbottnisk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erkände, bombhotmot , NSDoch , Kuriren
NSD - 09 sep 13 kl. 21:11

Erkände dödsolycka på webben

I förra veckan erkände 22-årige Matthew Cordle från Ohio att han rattfull kört på Vincent Canzanis bil och dödat honom i juni. Erkännandet kom på ett ovanligt sätt: I en video upplagd på en webbplats..

NSD - 17 dec 12 kl. 09:05

Mannen erkände mordet

Han har hela tiden nekat. Men nu på morgonen erkände den 63-årige mannen mordet på sin fru sin fru i Pellinpää utanför Haparanda. Och motivet till dådet ska inte vara svartsjuka.

NSD - 06 mar 15 kl. 11:30

Tjuvar mindes ingenting – men erkände

Trots att de inte minns någonting så erkände de två åtalade Arjeplogsborna sina brott i tingsrätten, skriver Piteåtidningen..

NSD - 09 nov 17 kl. 20:34

Porsönhärvan: Huvudmannen erkände brott

Huvudmannen i Porsöhärvan ändrade på torsdagen inställning och erkände att han har mottagit och fraktat stulna datorer..

YLE - 31 jan 13 kl. 15:31

Dansk proffscyklist erkände doping

Michael Rasmussen erkände på torsdagen att han använt sig av förbjudna preparat under åren 1998-2010. Cyklisten avslutar sin idrottskarriär på grund av erkännandet. Under 12 år använde sig den danska cyklisten Michael Rasmussen av förbjudna preparat som testosteron och tillväxthormoner.

YLE - 31 jan 13 kl. 15:34

Dansk proffscyklist erkände dopning

Michael Rasmussen erkände på torsdagen att han använt sig av förbjudna preparat under åren 1998-2010. Cyklisten avslutar sin idrottskarriär på grund av erkännandet. Under 12 år använde sig den danska cyklisten Michael Rasmussen av förbjudna preparat som testosteron och tillväxthormoner.

BT - 01 jun 12 kl. 12:38

Man erkände knivmord - frikänns

Den 22-årige mannen erkände att han knivhuggit sin systers sambo till döds. Men Svea hovrätt friar honom helt. Det kan ha varit mannens syster som utdelade knivhuggen, anser hovrätten.

Barometern - 06 mar 14 kl. 06:57

Kvinna erkände inbrott hos morfar ? men frias

Dotterdottern erkände att det var hon som brutit sig in hos morfadern. Hon såg till att stöldgodset överlämnades till polisen men frias trots det av Kalmar tingsrätt. Vid hemkomsten efter en resa förra sommaren upptäckte en boende i Sandåsområdet i Kalmar att någon gjort inbrott i bostaden.

BT - 15 mar 13 kl. 13:16

Mordmisstänkt erkände till slut

Under rättegångens absolut sista timmar gjorde den 44-årige mordmisstänkte helt om och erkände att han dödade sin mamma. Erkännandet kom på fredagen sedan läkare förklarat honom tillräckligt psykiskt frisk för att kunna dömas till fängelse. Kalmar tingsrätt har redan tidigare fastslagit att han var skyldig till moderns våldsamma död.

Kristianstadsbladet - 15 mar 13 kl. 13:14

Mordmisstänkt erkände till slut


Under rättegångens absolut sista timmar gjorde den 44-årige mordmisstänkte helt om och erkände att han dödade sin mamma.Erkännandet kom på fredagen sedan läkare förklarat honom tillräckligt psykiskt frisk för att kunna dömas till fängelse. Kalmar tingsrätt har redan tidigare fastslagit att han var skyldig till moderns våldsamma död.

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 14 kl. 19:37

17-åring erkände dödsskjutning

Den 17-åring som häktats för mord och mordförsök på två unga män i Norrahammar i oktober har erkänt. Enligt assistentåklagare Eleonora Dufva erkände 17-åringen i samband med den första häktningsförhandlingen. — När han tillfrågades om sin inställning erkände 17-åringen mord och mordförsök, säger Eleonora Dufva, till SVT Jönköpingsnytt.

Fler nyheter från NSD

NSD - 2 timmar sedan

Antalet självmord minskar i homoäktenskap

Sedan samkönade äktenskap blev tillåtet har antalet självmord bland hbtq-personer minskat i både Sverige och Danmark, enligt en ny rapport, skriver den danska tidningen Information..

NSD - 1 timme sedan

Detta hände medan du sov

Läs natten och gårkvällens intressantaste nyheter..

NSD - 1 timme sedan

Torneå har konstens guldålder

Den som vill ta del av svensk konsts guldåldrar får ta sig till Stockholm..

NSD - 1 timme sedan

IF Metalls (s)pricka: "Eniga bakom Ögren"

Peter Sköld, ordförande för IF Metall S-fackklubb, tillbakavisar att facket står oeniga i valet mellan Lenita Ericson och Kent Ögren..

NSD - 1 timme sedan

Snart öppnar nytt gym i Gällivare

Populära CR8 stänger men nästan direkt öppnar Gymteknik..

NSD - 1 timme sedan

Väder: Fortsatt halka vid kusten

Så blir dagens väder i Norrbotten enligt SMHI..

NSD - 2 timmar sedan

Han vill sprida ett ljust hopp

Johan Ehrenberg vandrar med självklara steg över scenen, visar fakta som ska få oss att agera och menar: Det är inte kört, ge inte upp..

NSD - 2 timmar sedan

Johan Ehrenbergs ABC om hoppet

Han kallar sig solcialist och åker land och rike runt för att sprida hopp om liv..

NSD - 2 timmar sedan

Storbonden klarade EU-inträdet och växte

EU-medlemskapet var rätt och nödvändigt, även om de första åren blev mycket tuffa..

NSD - 2 timmar sedan

Pengar och påverkan på politiska beslut

Synen på skogen, det är nästa fråga där länet måste göra sin röst hörd i EU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.