Opinionen.se > Opinion

Friday, 22 November, 22:26

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Galimov avled efter flygkraschen
Ryske ishockeyspelaren Alexander Galimov avled på måndagsmorgonen av sina skador från flygolyckan i onsdags. Galimov blev 26 år. 44 av de 45 passagerarna har nu avlidit, bland dem den svenske målvakten Stefan Liv. Besättningsmannen Alexande Sizov är nu den enda överlevande från flygkraschen, men är allvarligt skadad, skriver Aftonbladet..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Alexander Galimov, Stefan Liv, Alexande Sizov, Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Galimov, avledefter , flygkraschen
NSD - 12 sep 11 kl. 10:42

Galimov avled av skadorna i flygkraschen

Alexander Galimov avled på måndagsmorgonen på grund av de svåra skadorna som han ådrog sig i flygkraschen i ryska Jaroslavl, skriver Interfax. 26-åringen brännskadades svårt vid olyckan i onsdags..

Nyheter 24 - 12 sep 11 kl. 10:06

Lokomtivs Jaroslavs Alexander Galimov avled


Med 80 procent av kroppen täckt av svåra brännskador dog i dag Lokomtiv Jaroslavs, Alexander Galimov. YAROSLAVL. Det är nu bara en överlevande från kraschen som inträffade i onsdags.

GöteborgsPosten - 12 sep 11 kl. 09:50

Sista spelaren avled av skadorna

Alexander Galimov avled på måndagsmorgonen på grund av de svåra skadorna som han ådrog sig i flygkraschen i ryska Jaroslavl, skriver Interfax. 26-åringen brännskadades svårt vid olyckan i onsdags..

Eurosport - 12 sep 11 kl. 10:09

Ishockey - KHL - Ryske spelaren avled av skadorna

Hockeyspelaren Alexander Galimov avled i morse av sina skador från flygkraschen i Jaroslavl. Stefan Livs lagkamrat var en av de två som överlevde olyckan som dödade över 40 människor..

DN - 12 sep 11 kl. 09:30

Galimov avled av skadorna

Jönköpingsnytt - 12 sep 11 kl. 10:59

Ende överlevande spelaren i flygkraschen har avlidit

Alexander Galimov, som var den enda ishockeyspelaren som inte omkom direkt efter flygkraschen i onsdags, avled på måndagen i sviterna av sina skador..

Jönköpingsnytt - 12 sep 11 kl. 10:59

Ende överlevande i flygkraschen har avlidit

Alexander Galimov, som var den enda ishockeyspelaren som inte avled direkt efter kraschen i onsdags, avled på måndagen i sviterna av sina skador..

Expressen - 12 sep 11 kl. 09:19

Galimov död - avled efter skadorna

Den ryska ishockeyspelaren Alexander Galimov, 26, är död. Galimov, som var en av två överlevande från planet som kraschade i Ryssland i onsdags, har enligt den ryska sajten Lifenews avlidit i sviterna av sina skador..

Expressen - 09 sep 11 kl. 14:06

Svensk läkare ska rädda överlevande från flygkraschen

Den allvarligt skadade hockeyspelaren Alexander Galimov, 26, är i akut behov av en ny luftstrupe. Nu är professor Paolo Macchiarini vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm på väg till Ryssland för att rädda hans liv. .

SvD - 11 sep 11 kl. 19:24

Siste spelaren död efter flygkraschen

Alexander Galimov har avlidit..

Expressen - 09 sep 11 kl. 17:05

Galimov försatt i konstgjord koma

Lokomotiv Jaroslavls forward Alexander Galimov var en av två som överlevde onsdagens flygkrasch i Ryssland. Galimov skulle egentligen ha opererats inom kort, men har nu försatts i konstgjord koma. - Spelarens tillstånd är extremt allvarligt, säger chefsläkaren Valery Kubyshkin.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.