Opinionen.se > Opinion

Thursday, 14 November, 19:37

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

De reser mest till Sverige i höstSkuldoron i Europa hindrar inte turister från att besöka Sverige, visar ny statistik enligt TT..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Sverige, Europa, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De reser, mesttill , Sverigei , höst
Helsingborgs Dagblad - 08 mar 11 kl. 13:38

Skåningar reser mest utomlands

Skåningarna reser mest utomlands bland svenskarna. 41 procent av de tillfrågade i Skåne svarade att de planerar utlandssemester i sommar jämfört med 35 procent i hela riket, visar en undersökning som opinionsinstitutet Novus gjort för bokningstjänsten Ticket. Var tredje skåning (32 procent) planerar att göra fler utlandsresor i år än i fjol..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Politikern som reser mest

Vice ordförande i landstingsstyrelsen, socialdemokraten och Regionrådet Robert Uitto är den som har de högsta resekostnaderna på Regionförbundet. Hittills i år uppgår notan för hans resor till 66 431 kronor. Han intar därmed en överlägsen tätplats bland de politiker på Regionförbundet som reser mest för skattebetalarnas pengar.

Världen Idag - 30 apr 18 kl. 13:30

Danska kvinnor reser till Sverige för att göra abort

Danska kvinnor reser till Sverige för att göra sena aborter, rapporterar Kristelig Dagblad. Det är beklagligt att svenska politiker gjort det möjligt att gå runt andra länders mer återhållsamma abortlagar, menar Malin Schelin på organisationen Livsval..

Regeringen - 03 nov 17 kl. 12:30

Trygghet och brottsbekämpning i fokus när statsministern reser i Sverige

Den 8-10 november besöker statsminister Stefan Löfven olika orter och arbetsplatser i landet för att träffa poliser och andra yrkesgrupper som arbetar för att göra Sverige tryggt. Denna gång reser statsministern till Västra Götaland, Uppsala och Örebro län..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 17 kl. 11:25

Tyskland skärper reseråd, Sverige avvaktar

Med anledning av de häktade människorättsaktivisterna, däribland en svensk och en tysk, skärper Tyskland sina reseråd för Turkiet. Men Sveriges råd är oförändrade. Utrikesminister Sigmar Gabriel säger att tyskar generellt numera måste vara mer försiktig.

GöteborgsPosten - 20 jul 17 kl. 13:15

Tyskland skärper reseråd, Sverige avvaktar

Med anledning av de häktade människorättsaktivisterna, däribland en svensk och en tysk, skärper Tyskland sina reseråd för Turkiet. Men Sveriges råd är oförändrade..

UNT - 20 jul 17 kl. 13:15

Tyskland skärper reseråd, Sverige avvaktar

Med anledning av de häktade människorättsaktivisterna, däribland en svensk och en tysk, skärper Tyskland sina reseråd för Turkiet..

Barometern - 20 jul 17 kl. 14:07

Tyskland skärper reseråd – Sverige väntar

Med anledning av de häktade människorättsaktivisterna, däribland Rocknebybon Ali Gharavi och en tysk, skärper Tyskland sina reseråd för Turkiet. Men Sveriges råd är oförändrade..

SvD - 06 feb 13 kl. 10:09

Färre reser till Sverige

Antalet utländska turister i Sverige minskade förra året, för första gången sedan 2003, visar siffror från Tillväxtverket..

SVT - 12 nov 13 kl. 06:45

Rekordmånga kineser reser till Sverige

Den moderna livsstilen, design och klassiska turistresemål gör att allt fler kineser nu styr kosan mot Sverige. Men så speciella är vi inte, det är nämligen ofta hela Norden som lockar..

Expressen - 15 jan 15 kl. 09:08

Turisterna reser till Sverige som aldrig förr

Den utländska turismen i Sverige ökar. I november övernattade ungefär fem procent fler besökare än i november 2013. Men i spåren av rubelns ras minskar antalet besökare från Ryssland dramatiskt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.