Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 17 November, 18:11

Västerbottens Folkblad - 12 sep 11 kl. 10:08

Det gör ont att se ?Jag saknar dig?Lars Böhlin, 12 september 10.08 Det påstås att folk rörs till tårar av filmen ?Jag saknar dig?. I så fall måste det vara för att det gör ont ända in i själen av att se det stela agerandet.Det påstås att folk rörs ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Böhlin, Det

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det gör, ontatt se Jag , saknardig
Expressen - 14 apr 17 kl. 07:10

"Gör fortfarande ont – saknar Klas mycket"

SIGTUNA. Han är lika distinkt och målmedveten som under storhetstiden på fotbollsplanen. Bara en gång under intervjun tappar Tomas Brolin, 47, greppet.

Kristianstadsbladet - 29 maj 11 kl. 16:29

Lasse Stefanz saknar sin saxofonist

Arkivfoto: Tommy Svensson
Saxofonisten och kompgitarristen Hasse Sigfridsson i Lasse Stefanz har drabbats av en blodsjukdom och är sjukskriven. Sångaren Olle Jönsson saknar bandmedlemmen, men berättar att han är på bättringsvägen.
Olle Jönsson och de övriga i bandet sitter på söndagen i turnébussen på hemväg till Kristianstad från spelningar i Norge, spelningar som sedan en tid tillbaka får genomföras utan bandmedlemmen Hasse Sigfridsson.

Sydsvenskan - 25 apr 11 kl. 08:59

Ett lag som saknar sitt nav

Foto: Lars Dareberg
MFF saknar Ivo Pekalski så det gör ont, skriver Anja Gatu, som också efterfrågar en snabb lösning på tränarfrågan.
Malmö FF har spelat utan att övertyga hela den här allsvenskan och det kan funka en match eller två, uppenbart också fyra med lite flyt ? men vid fem matcher och mot ett desperat Elfsborg tog det alltså stopp.

Nyheter 24 - 06 sep 11 kl. 13:21

Zeke: "Jag saknar den naivitet jag fick sparkad ur mig"


KRÖNIKA. Zeke Tastas undrar om han blivit vuxen eller om han bara blivit cynisk. Är jag vuxen nu?

YLE - 02 mar 16 kl. 15:59

När papa-provet gör ont

Årligen kallas närmare 250 000 kvinnor i åldern 30-60 till den nationella papa-screeningen. Av dem är det många som går hem med en obehaglig upplevelse i bagaget. Finland införde som första land i världen redan på 1960-talet sållning för livmoderhalscancer, vilket ledde till att antalet cancerfall sjönk med 80 procent.

Expressen - 13 jan 19 kl. 16:42

”Saknar Assar varje dag att det gör ont”

Mitt under kriget skickades hon från Finland till Sverige med en adresslapp runt halsen.24 år senare skrev Toini Rönnlund skidhistoria med två OS-guld.Nu berättar OS-drottningen om sin fattiga uppväxt, barnbarnet som slagit sig in i dagens skidlandslag och kärleken till Assar.

BT - 07 nov 14 kl. 07:58

"Det enda jag saknar är havet"

De boende inom äldreomsorgen i Borås är mycket nöjda. Det visar en stor enkätundersökning från Socialstyrelsen. Sörmarksgatan 201 tillhör de äldreboenden där brukarna är bland de mest nöjda i Borås.

GT - 03 apr 14 kl. 13:36

Efter höftoperationen: "Nästan lika ont nu"

Han avbröt säsongen för att operera höftböjaren i januari. Men IFK Vänersborgs Petter Andersson har nästan lika ont som innan operationen – och saknar svar på vad som är fel. – Det enda positiva just nu är att det fortfarande är långt tills dess att säsongen startar, säger Petter Andersson till TTELA..

Expressen - 03 jul 17 kl. 18:00

Stefan Löfven: "Kommer göra riktigt, riktigt ont"

De senaste åren har aktiviteten i Östersjöområdet bara ökat.Så sent som för två veckor sedan flög ett ryskt stridsflyg på ett "väldigt kort avstånd" från ett svenskt flyg över Östersjön.Nu skickar Stefan Löfven en varning – och lovar mer resurser till Försvarsmakten, som enligt DN saknar flera miljarder.

YA - 18 mar 16 kl. 03:00

En av tre lärare saknar behörighet

En av tre lärare på kommunens högstadier saknar utbildning för det ämne de undervisar i. Särskilt ont verkar det vara om språklärare..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.