SvD > Nyheter

Monday, 18 November, 23:38

SvD - 12 sep 11 kl. 09:28

Siste spelaren död efter flygolyckanGalimov har avlidit..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Siste, spelarendöd efter , flygolyckan
SvD - 11 sep 11 kl. 19:24

Siste spelaren död efter flygkraschen

Alexander Galimov har avlidit..

Trelleborgs Allehanda - 18 sep 11 kl. 14:14

Han är den siste som såg Hammarskjöld i livet

Foto: Lennart Alhbin/1961
Lennart Alhbin från Abbekås kan ha tagit den sista bilden på Dag Hammarskjöld.
Lennart Alhbin, 77 år, från Abbekås minns dramatiken. Han pratade med generalsekreteraren innan planet lyfte på eftermiddagen söndagen den 17 september 1961 för den ödesdigra flygturen.

Nyan - 07 feb 14 kl. 14:00

Bidrag för infotavla om flygolyckan

Godby Rotaryklubb får 2 000 euro för material till en informationstavla som ska finnas i närheten av minnesmärket vid platsen för den stora flygolyckan 1963.
Rotarianerna lät 1965 uppföra ett minnesmärke nära platsen för flygolyckan. För två år sedan anlades en parkeringsplats vid landsvägen en bit bort, och det är vid parkeringen där som den flerspråkiga informationstavlan ska placeras.

Sydsvenskan - 28 aug 14 kl. 05:30

Flygolyckan gjorde henne till en av huvudkandidaterna

För några veckor sedan var den före detta miljöpartisten Marina Silva vicekandidat till den politiska nykomlingen Eduardo Campos i det brasilianska presidentvalet. Campos hade ingen som helst chans att bli Brasiliens nästa president och därmed hade inte Marina Silva heller någon chans. Men den 13 augusti omkom den 49-årige Campos i en flygolycka och i ett slag förändrades hela det politiska spelet.

NT - 26 nov 13 kl. 14:19

Kamara in som siste IFK-anfallare

– Han är den överlägset mest spännande spelaren vi har titta på, säger Janne Andersson..

Nerikes Allehanda - 05 okt 17 kl. 14:22

50-talets siste guldmakare ur tiden - ÖSK-profilen Sven Bergström avliden

Bandyprofilen Sven Bergström har avlidit i en ålder av 96 år. Bergström var den sista spelaren i livet från den gyllene ÖSK-generationen som dominerade svensk bandy under 1950-talet.
- Bandyn i ÖSK låg pappa oerhört varmt om hjärtat, säger dottern Maria Asplund..

Nyheter 24 - 26 jan 11 kl. 14:09

Hitlers siste livvakt slutar svara på beundrarposten


Mer än 65 år efter andra världskrigets slut lägger Adolf Hitlers siste överlevande livvakt Rochus Misch, 93, ner. Han orkar inte längre svara på all post han får från fans runt om i världen. BERLIN.

Dagen - 29 mar 11 kl. 17:00

SMK:s siste missionsföreståndare

Olle Alkholm blir tillförordnad missionsföreståndare under Svenska missionskyrkans troligtvis sista verksamhetsår.

Inom en snar framtid går Svenska missionskyrkan ihop med Svenska baptistsamfundet och Metodistkyrkan och då behövs det inte längre någon missionsföreståndare. Olle Alkholm blir sannolikt därmed samfundets siste på den posten, skriver Sändaren.

Nyheter 24 - 20 jul 11 kl. 09:45

Siste serbiske krigsförbrytaren gripen


Inhemska medier uppger på onsdagen att Goran Hadzic gripits. BELGRAD. Den siste av de serbiska krigsförbrytarna har gripits.

Cornucopia - 01 sep 18 kl. 13:14

Ingvar Carlsson - siste statsminister som lämnade frivilligt?

Man kan säga mycket om våra statsministrar, men något som en värdig statsminister gör är lämna vidare frivilligt och inte avgå först när man blir bortröstad. Dagens politiker sätter dock antagligen makten och plånboken främst. Vår siste statsminister som lämnade vidare frivilligt var Ingvar Carlsson, och symptomatiskt var han kanske den siste någorlunda kompetente statsministern fostrad i en annan era och anda än dagens överutmanade kandidater.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.