Polisen > Nyheter

Friday, 22 November, 08:07

Polisen - 12 sep 11 kl. 09:57

Polisen på FacebookFlera närpolisområden i landet finns på Facebook och nu startar Polisen en nationell Facebook-sida..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Facebook, Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Facebook
Polisen - 24 maj 13 kl. 15:28

Rivstart för Polisen Dalsland på Facebook

? Vi är överväldigade över det stora intresset för att följa oss på Facebook. Sidan ger oss helt nya möjligheter att kommunicera med allmänheten, säger Peter Torstensson, stationschef polisen Åmål.

Polisen - 22 aug 13 kl. 09:55

Polisen största myndigheten på Facebook

Polisens nationella Facebook-sida passerade just 50 000 följare. Totalt följer drygt 438 000 personer Polisen på Facebook runtom i landet. Sociala medier blir en allt viktigare plats för Polisen att möta medborgarna på..

Polisen - 06 dec 13 kl. 12:38

Polisen i Skaraborg på Facebook

Polisen i Västra Götaland har utökat sin närvaro i sociala medier och har sju olika sidor på Facebook och sex konton på Twitter. Senast i raden är Polisen Östra Skaraborg som under hösten provat att använda Facebook för sin kommunikation med allmänheten..

Polisen - 09 jan 12 kl. 14:02

Nu finns värmlandspolisen på Facebook

Polisen i Värmland är nu en av de polismyndigheter som finns på plattformen Facebook med en egen sida. Huvudsyftet med sidan är att ha en kommunikation med Facebook-användare i frågor som rör polisen och det brottsförebyggande arbetet..

Polisen - 12 maj 14 kl. 10:42

Nu finns Linköpingspolisen på Facebook

Polisen i Linköping finns nu på Facebook. Genom närvaron på Facebook kan polisen nå ut med information, som bidrar till att förebygga och klara upp brott, till en stor krets..

Polisen - 16 feb 12 kl. 18:22

Följ Jönköpingspolisens arbete på Facebook

Nu kan du följa Jönköpingspolisens arbete på Facebook. ?Genom Facebook vill vi kommunicera mer lokalt och bli mer tillgängliga och synliga för allmänheten, säger Linda Wangström, kommunikationsenheten vid polisen i Jönköpings län..

Polisen - 04 maj 12 kl. 09:49

Polisen varnar för Facebook-bedrägerier

Facebook-bedrägerierna i länet har ökat markant de senaste veckorna. Bedragarna har kapat Facebook-konton och lurat till sig bankkonto-uppgifter och koder. De drabbade har agerat i tron att de har hjälpt en vän, men har i stället fått sina konton tömda..

Polisen - 05 jun 14 kl. 15:21

Över 100 000 följer Polisens Facebook-sida

Polisens nationella Facebook-sida har nu som första myndighetssida på Facebook fler än 100 000 personer som följer sidan. Totalt har Polisen 890 000 följare i sociala medier och engagerar hundratusentals personer varje vecka..

Polisen - 30 sep 14 kl. 20:57

Polisområde Södra Skåne på Facebook

Planerings- och förberedelsearbetet har pågått under en tid. Nu kliver vi ombord på Facebook med vårt egna Facebook-konto Polisen Södra Skåne..

Polisen - 19 aug 13 kl. 14:55

Polisen i Göteborg Nordost nu på facebook

Flera enheter inom Polisen skriver i sociala medier och nu finns även Polisen i Göteborg Nordost representerade med en egen sida på Facebook..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 22 feb 18 kl. 07:55

Nu flyttar vi till en ny polisen.se

Torsdagen den 22 februari släcker vi ner den här versionen av polisen.se och flyttar till en ny mobilanpassad webbplats..

Polisen - 21 feb 18 kl. 19:02

Polisen söker specifikt vittne till våldtäkt i Karlstad.

Tidigt på morgonen 11 februari anmäldes en våldtäkt som skett utomhus i närheten av biblioteket i Karlstad..

Polisen - 21 feb 18 kl. 13:10

Kritik mot beslag av Naloxon: ”Polisens primära uppgift är inte att beslagta medicin”

Sprutbytesmottagningen i Uppsala har i en artikel i Dagens medicin uppgett att polisen i Uppsala beslagtar Naloxon från missbrukare. Polisen har ingen primär uppgift att beslagta legalt innehav av medicin..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:35

Krafttag mot den öppna narkotikahanteringen

Polisen och Mölndals stad lanserar nu sitt nya medborgarlöfte med fokus på den öppna narkotikahanteringen i det offentliga rummet. Under året kommer en rad aktiviter bidra till att minska problemet med den öppna narkotikahanteringen..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:01

Lyckosam insats mot narkotikaförsäljning via nätet

En nationell polisinsats mot en fentanylsäljare fick ett mycket lyckat resultat i region Syd..

Polisen - 20 feb 18 kl. 13:05

Region Nord - så upplever medborgarna tryggheten i norr

Den senaste nationella trygghetsundersökningen från Brå visar att medborgarna i polisregion Nord till stor del känner sig trygga och att utsattheten för egendomsbrott mot hushåll har minskat..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:54

Man anhållen efter att ha onanerat framför unga tjejer

En man som misstänks för att ha onanerat framför flera unga tjejer i södra Stockholm är nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:32

Två män anhållna efter explosion i Vårby gård

Två män har anhållits skäligen misstänkta för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man avled då han hade plockat upp en handgranat i södra Stockholm..

Polisen - 20 feb 18 kl. 10:27

Skarpare åtgärder mot unga kriminella

För att mer effektivt kunna arbeta mot illegala vapen föreslår Polismyndigheten flera lagskärpningar. Det framgår av slutredovisningen av regeringsuppdraget om insatser mot illegala vapen och explosiva varor som lämnades in i dag..

Polisen - 20 feb 18 kl. 09:55

Borås: Medborgarlöfte klart för särskilt utsatta områden

Polisen, Borås stad och AB Bostäder i Borås gör en gemensam satsning för ökad trygghet och minskad brottslighet i de särskilt utsatta områdena i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.