Aftonbladet > Sport

Wednesday, 13 November, 20:47

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 09:44

Kravet: Leverera eller bänkasFernando Torres anfallskollega hyllas..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Torres

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kravet, Levereraeller , bänkas
Kristianstadsbladet - 26 nov 16 kl. 03:00

Folktandvården tjänar bra – kravet kan sänkas

Det politiska styret har sagt nej till höjda tandvårdstaxor. Nu öppnar Henrik Fritzon (S) för att avkastningskravet rentav kan sänkas – på sikt..

Sydsvenskan - 04 dec 15 kl. 04:33

Kraven på HVB-hem kan sänkas

Kraven på HVB-hem, som är hem för barn som av olika anledningar inte kan bo hos sina föräldrar, kan sänkas tillfälligt. Syftet är att få fram fler platser till ensamkommande flyktingbarn, rapporterar SR Ekot.Socialstyrelsen föreslår att kravet på dygnetruntbemanning ska tas bort samt kravet att föreståndaren för hemmen ska ha högskoleutbildning.

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 15 kl. 04:33

Kraven på HVB-hem kan sänkas

Kraven på HVB-hem, som är hem för barn som av olika anledningar inte kan bo hos sina föräldrar, kan sänkas tillfälligt. Syftet är att få fram fler platser till ensamkommande flyktingbarn, rapporterar SR Ekot.Socialstyrelsen föreslår att kravet på dygnetruntbemanning ska tas bort samt kravet att föreståndaren för hemmen ska ha högskoleutbildning.

Kristianstadsbladet - 08 apr 13 kl. 13:51

Ghost vill leverera en grandios show

Hyllade Ghost har gått en annan väg än andra band. Med avancerade strategier, hemliga identiteter och melodiös hårdrock har svenskarna tagit världen med storm.Nu utökar de sin show med nya albumet "Infestissumam".

Nyan - 25 okt 17 kl. 10:00

Förnyar kravet på Misekontroll

Efter att det i våras blev känt att Mise överskridit sin budget med 134 000 euro krävde medlemskommunerna en utredning om varför det hänt och hur den interna kontrollen kan förbättras. Nu upprepar Mariehamn kravet. Stadens ombud ska också ge Misestyrelsen i uppdrag att se över hela kostnadsstrukturen och ta fram en plan för hur kostnaderna kan sänkas.

Expressen - 07 okt 14 kl. 14:42

Kravet: Tuffare straff mot illegala spelandet

Svenska fotbollförbundet och Svensk elitfotboll vill se kraftfulla åtgärder för att stoppa det misstänkta spelfusket. Nästa år kommer de att rösta för tuffare straff för de spelare som fixar uppgjorda matcher. Samtidigt vill de stoppa allt spel på icke matchavgörande moment såsom hörnor och varningar.

Realtid - 12 mar 19 kl. 05:30

"Lägre kapitalkrav ökar den personliga risken!"

För tio år sedan sänktes kravet på aktiekapitalets storlek från 100.000 kronor till 50.000 kronor.

PrivataAffärer - 14 dec 18 kl. 13:28

Meningarna går isär om nästa veckas räntebesked

Riksbanken lämnar nästa räntebesked den 20 december, och enligt fyra av ekonomerna kommer räntehöjningen redan då. Övriga åtta tror dock att den dröjer till i februari. Det betyder också att ekonomerna för första gången på ett bra tag inte eniga om vilket räntebeslut Riksbankens direktion kommer att fatta vid nästkommande penningpolitiska möte.

Cornucopia - 17 okt 13 kl. 11:48

Gästinlägg: #Stridshingsten Reinfeldt kan sova gott inför valet 2014

Nedanstående är ett gästinlägg av Per Wikholm, fd omvärldsanalytiker på kommunikationsavdelningen vid socialdemokratiska partistyrelsens expedition under åtta år.
Precis som ett år innan valet 2010 har den rödgröna oppositionen redan börjat ta ut segern i förskott baserat på partisympatiundersökningar. Det ses som en självklarhet att Stefan Löfven kommer att bli regeringsbildare nästa år, såväl i gammelmedia som på denna blogg.

Opinionen.se - 21 jan 14 kl. 14:32

Regeringen kan sänka kraven på SJ


SJ stänger de flesta resebutiker och varslar 400 anställda om uppsägning. Oppositionen rasar och finansmarknadsminister Peter Norman öppnar nu för att sänka avkastningskraven. – Vi ser en ökad konkurrens där vi måste anpassa våra kostnader, som är för höga i förhållande till våra intäkter, säger SJ:s vd Crister Fritzson till TT.

BT - 21 jan 14 kl. 14:31

Regeringen kan sänka kraven på SJ

SJ stänger de flesta resebutiker och varslar 400 anställda om uppsägning. Oppositionen rasar och finansmarknadsminister Peter Norman öppnar nu för att sänka avkastningskraven. - Vi ser en ökad konkurrens där vi måste anpassa våra kostnader, som är för höga i förhållande till våra intäkter, säger SJ:s vd Crister Fritzson till TT.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Klart: Här är Arsene Wengers nya jobb

Aftonbladet - 5 timmar sedan

City-stjärnan stängs av för sin tweet

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Spelarna beredda på incidenter i Rumänien

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Legendaren är tillbaka efter 27 år

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.