Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 November, 18:26

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 08:43

Billig fisk ? WWF:s svek mot miljönTog bort fisken pangasius från röda listanLäs en historia om utpressning, sug efter billig matfisk ? och miljön på andra sidan jordklotet..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
WWF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billig, fisk, WWF:s, svekmot , miljön
UNT - 14 apr 15 kl. 21:15

Rektorns "svek" finns på film

Ta en selfie med en lärare, dansa bakom okända personer i en matbutik, fånga en fisk i Fyrisån – eller få rektorn på Lundellska skolan att säga "Katte är bäst"..

News55 - 24 feb 16 kl. 14:53

Efter biffskandalen – socialchefen bemöter lögnattacken

När Jönköpings politiker skulle proväta äldrematen fick man köttfärsbiffar med fetaostfyllning medan de gamla på kommunens äldreboenden serverades pölsa. Kommunen försvar: Pölsan var slut den aktuella dagen och biffarna hörde till ordinarie äldremat. Matprofilen Anette ”Kastrullhäxan” Edlund trädde då fram och anklagade de inblandade för att fara med osanning.

BT - 13 jun 12 kl. 00:30

Ohållbart att inte försöka

Uppgiften kan synas övermäktig men att inte ens försöka vore ett stort svek. Nej, det handlar inte om Sveriges fortsatta EM-äventyr utan om EU:s gemensamma fiskeripolitik. När detta skrivs hade inte unionens Jordbruks- och fiskeråd klarat av att enas om en politisk viljeyttring under gårdagens rådsmöte.

Supermiljöbloggen - 26 jun 19 kl. 20:27

EU misslyckades med att enas om klimatneutralitet 2050

Stort bakslag när medlemsländernas stats- och regeringschefer antog ny strategisk plan.  I förra veckan antog Europeiska rådet en ny strategisk agenda som ska visa på EU:s politiska prioriteringar de kommande fem åren. Många av medlemsländerna, däribland Sverige, drev på för att få med ett tydligt mål om att EU ska vara klimatneutralt 2050.

BT - 27 aug 13 kl. 00:30

Grävskoporna skulle ge plats för ett annat samhälle

Det finns få andra platser i Borås som är så politiskt laddade. Rivningen av den vackra teaterbyggnaden från 1873 är och förblir ett flagrant exempel på vad prestige i kombination med en rigid verklighetsuppfattning kan leda till. BT:s andreredaktör Bengt Ingvar Ekman beskrev i BT-krönikan Berättelser från tre sekel rivningen som ??

SmålandsPosten - 03 okt 13 kl. 06:47

Marie har rätt men Växjö Lakers sänderpositiva signaler

Mitt i den mansdominerade hockeyvärlden tänker jag, efter att ha sett Växjö Lakers besegra Skellefteå, på en klok kvinna.
Marie Lehmann på SVT. Mitt i den mansdominerade hockeyvärlden tänker jag, efter att ha sett Växjö Lakers besegra Skellefteå, på en klok kvinna.

SmålandsPosten - 03 okt 13 kl. 06:47

Marie har rätt men Växjö Lakers sänder positiva signaler

Mitt i den mansdominerade hockeyvärlden tänker jag, efter att ha sett Växjö Lakers besegra Skellefteå, på en klok kvinna.
Marie Lehmann på SVT. Jag tänker tillbaka på upptaktsträffen på Nalen i Stockholm den 9 september då jag för Smålandspostens räkning enkätfrågade ett stort antal mediepersoner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.