Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 21 November, 06:58

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 09:38

Metall avvaktar med konkursansökanIF Metall kommer inte heller under måndagen att lämna in någon konkursansökan..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Metall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Metall, avvaktarmed , konkursansökan
Trelleborgs Allehanda - 02 aug 13 kl. 15:10

Konkursansökan återkallades för Trelleborgsföretag

Betong och Smides obetalda fakturor till ett företag i Kista gjorde att företaget tidigare i somras begärdes i konkurs. En ansökan som nu har återkallats.
I en tingsrättsdom från november i fjor bands Betong och smide att betala sina skulder till Cramo AB, vilka uppgick till dryga 170 000 kronor plus dröjsmålsränta och andra kostnader.

BT - 12 aug 14 kl. 18:44

Oklart om konkursansökan mot Nevs

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan har begärts i konkurs av en underleverantör. Men Håkan Bodin, vd på företaget LaboTest AB, har ännu inte bestämt om han ska fullfölja begäran.- Jag kunde aldrig drömma om att det skulle bli sån stor grej av det här.

TA - 12 aug 14 kl. 19:33

Oklart om konkursansökan mot Nevs

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan har begärts i konkurs av en underleverantör.Men Håkan Bodin, vd på företaget LaboTest AB, har ännu inte bestämt om han ska fullfölja begäran.
- Jag kunde aldrig drömma om att det skulle bli sån stor grej av det här.

BT - 12 aug 14 kl. 19:33

Oklart om konkursansökan mot Nevs

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan har begärts i konkurs av en underleverantör. Men Håkan Bodin, vd på företaget LaboTest AB, har ännu inte bestämt om han ska fullfölja begäran.- Jag kunde aldrig drömma om att det skulle bli sån stor grej av det här.

BT - 12 aug 14 kl. 14:41

Oklart om konkursansökan mot Nevs

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan har begärts i konkurs av en underleverantör. Men Håkan Bodin, vd på företaget LaboTest AB, har ännu inte bestämt om han ska fullfölja begäran. – Jag kunde aldrig drömma om att det skulle bli sån stor grej av det här.

Skånskan - 07 jun 19 kl. 15:54

Pantern har lämnat in konkursansökan

IK Pantern har gått i konkurs. Under fredagen lämnade klubbens ordförande Peter Nilsson in konkursansökan.– Det känns för jävligt.

GT - 13 aug 14 kl. 15:15

Konkursansökan mot Nevs dras nu tillbaka

Under tisdagen stod det klart att biltillverkaren Nevs i Trollhättan begärts i konkurs. Det var underleverantören Labotest AB som skickade in en konkursansökan på grund av en skuld på 150 000 kronor. Nu drar underleverantören tillbaka sin ansökan..

DI - 08 okt 18 kl. 12:36

Invuos konkursansökan godkänns

Invuo Technologies, tidigare Seamless Distribution, har fått sin konkursansökan godkänd av Stockholms tingsrätt. Bolaget lämnade tidigare under morgonen in ansökan till tingsrätten. .

Nya Wermlands Tidningen - 29 maj 13 kl. 08:55

Konkursansökan drabbar fler

Familjeföretaget Caland i Karlstad har länge varit inne och jobbat på Heavycast. Måndagens konkursansökan gjorde att 25 personer blev utan jobb..

DI - 04 jun 13 kl. 11:48

Konkursansökan mot Selena Oil

En fordringsägare har lämnat in en konkursansökan till Stockholms tingsrätt gällande oljebolaget Selena Oil & Gas Holdings dotterbolag Selena Oil & Gas..

NT - 24 okt 13 kl. 13:50

Konkursansökan avskriven

Nu är konkurshotet mot superettanklubben Ljungskile definitivt avvärjt. På torsdagen beslutade Uddevalla tingsrätt att avskriva konkursansökan från Skatteverket, uppger Sveriges Radio P4 Väst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.