Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 06:37

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 09:30

Borg till attack: Hans politik är populistiskFinansminister Anders Borg kritiserar öppet Italiens premiärminister Silvio Berlusconis politik. Den är ?kortsiktig och populistisk?..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Anders Borg, Italiens, Silvio Berlusconis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borgtill , attackHans , politikär , populistisk
Nyhetskanalen - 05 okt 11 kl. 13:22

Borg: S-politik skulle försvaga utveckling

- Tesen är att S-politiken skulle försvaga den ekonomiska utvecklingen, sade Anders Borg på pressträffen och hävdade också att S med sina förslag visar att de är skeptiska till arbetslinjen..

DN - 03 okt 13 kl. 15:05

Borg: Socialdemokraternas politik ger färre jobb

Socialdemokraternas skuggbudget skulle leda till nästan 80.000 färre jobb på sikt. Det hävdade finansminister Anders Borg (M) vid en presskonferens på torsdagen..

Barometern - 15 dec 18 kl. 06:00

Annika Borg: Postmodern politik, nej tack

Höstens kravlistor visar att det som var en sanning igår inte är det idag..

Sydsvenskan - 24 nov 11 kl. 00:05

Inte Borg för hela slanten

Gratulerar, finansministern, du är bäst i EU. Men i ärlighetens namn är det fler svenskar som bör vara med och dela det europeiska rampljuset.
Anders Borg är värd berömmet.

Kristianstadsbladet - 28 mar 13 kl. 06:25

Invandring och populistisk politik

Tobias Billströms gatlopp i media kan bero på att han tillhör de moderater vars idéer om världen formas av ett antal starka kommunpolitiker.
Statsministerns hårda tag mot honom tyder inte bara på en klyfta inom partiet utan också på att han inser att invandrarfrågan rymmer stora mediala risker inför valet 2014. Ändå är den svenska politiken anständig när man jämför med det som sker i Storbritannien.

SVT - 19 sep 19 kl. 14:41

MP:s språkrör: ”En farlig och rent populistisk politik”

Moderaterna vill sänka skatten på bensin och diesel, vilket partiet meddelade under torsdagsförmiddagen. Nu svarar Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin på M-förslaget. – Det är en farlig och rent populistisk politik, säger hon..

BT - 09 apr 14 kl. 13:36

Borg: Gör era läxor

- Sköt er skola och gör era läxor, är det viktigaste beskedet till unga, sade finansminister Anders Borg under riksdagsdebatten om vårbudgeten. Få utom Sverige har kraft att stötta och skjuta till energi i nästa lågkonjunktur, anser han. Men skyddsvallarna har aldrig varit viktigare än i dag, trummar han in.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 17:29

Stefan Borg (SD) hoppar av

HÖRBY Stefan Borg (SD) hoppar av som kandidat till kommunalrådsposten i Hörby. Han säger att den senaste tidens mediala uppmärksamhet kring honom gör det omöjligt för partiet att fokusera på Hörbys framtid och den politik som man vill driva.
Istället nomineras partikollegan Cecilia Bladh in Zito, 43 år, till posten som kommunstyrelsens ordförande.

Alliansfritt Sverige - 28 aug 13 kl. 16:06

Konjunkturinstitutet: Borg har inte alls något budgetutrymme

Inför höstens budget lägger regeringen fram politik för 25 miljarder kronor, det är reformutrymmet enligt finansminister Anders Borg. Konjunkturinstitutet, som är en myndighet med uppgift att granska regeringens ekonomiska politik, håller inte med. TT: Tvärtemot vad finansminister Anders Borg (M) säger ?

BT - 03 okt 13 kl. 15:17

Borg dömer ut oppositionsbudgetar

Med en rödgrön regering blir jobben färre i Sverige, varnar finansminister Anders Borg. Skattehöjningar skulle leda till att fler sägs upp, enligt honom.- Oppositionens politik lägger tyngdpunkten på att bygga ut försäkringssystemen, säger Borg (M) på en pressträff.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Semafo: Boungou-gruvan fortsatt stängd efter attacken

Det kommer att ta tid för gruvbolaget Semafo att utvärdera hur bolaget ska kunna driva verksamheten vid Boungou-gruvan i Burkina Faso på ett säkert sätt..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

USA-terminer pekar på negativ börsöpnning

Terminerna för de amerikanska börserna pekade mot en negativ inledning på veckans handel efter att indexen avslutat förra veckan på rekordnivåer..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Hongkong-oro sänker Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen hade strax efter lunchtid på måndagen vänt ned i linje med omvärlden när fokus har riktats mot protester och våldsamheter i Hongkong, något som kan komplicera läget i handelsförhandlingarna mellan Kina och USA..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Inbromsning väntas på spelmarknaden

De svenska operatörerna Betsson, Leo Vegas och Kindred bekräftade återigen bilden av en allt tuffare marknad, med statlig reglering som gemensamt tema, på Paretos iGaming-seminarium på Berns i Stockholm på måndagen..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Storbritanniens BNP stiger mindre än väntat

Storbritanniens BNP steg 0,3 procent under tredje kvartalet, jämfört med föregående kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal föregående år steg BNP 1,0 procent..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Singles day slår rekord igen

Den kinesiska shoppingdag som kallas "single's day" på grund av datumets många ettor (11/11) slår i år rekord - igen..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Oscar Properties Gasklockeaffär kan hävas om två veckor

I fredags skickade Stockholms stad ett formellt brev till bostadsutvecklaren Oscar Properties med krav på att bolaget måste betala och tillträda fastigheten för Gasklockan inom två veckor..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Så kan lokala energisystem göra oss fossilfria

Hur vi producerar, transporterar, använder och lagrar energi är några av de viktigaste nycklarna för att samhället ska klara av många av framtidens utmaningar..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Dagens nya köpråd

Ett bilservicebolag, ett molntjänstbolag, ett flygbolag, samt ett hjälmbolag höjs till köp på måndagen..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Carnegie: Dags att sälja smyckesbolaget

Carnegie sänker sin rekommendation för Pandora till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 255 från 275 danska kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.