TA > Inrikes

Thursday, 21 November, 23:10

TA - 12 sep 11 kl. 09:34

Centern går framåtPartiet går framåt med 2,2 procentenheter sedan juli och får 5,9 procent i en opinionsmätning som Demoskop gjort åt Expressen. Samtidigt backar Moderaterna med 2,4 procentenheter, men är fortfarande största parti med 32,5 procent.
.
Läs mer på TA
Läs mer om:
EricsonScanpix Lööf, Demoskop, Expressen, United Minds, Aftonbladet, Annie Lööf, Carl Melin, Melin, Vänsterpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Yougovs, Metro, Reinfeldt, Borg, Jenny Madestam

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centern, går, framåt
SR - 23 mar 18 kl. 13:54

Centern vill gå framåt

I dag lanserade Centern sin valkampanj, som kommer att präglas av ett ord: Framåt..

Nya Wermlands Tidningen - 02 jul 13 kl. 07:30

Centern räknar fram nya jobb

Filipstad är bruksort med stor potential ? i en rapport som Centern presenterade i Almedalen på måndagseftermiddagen, målar partiet upp möjligheten till många nya jobb..

UT - 14 sep 14 kl. 22:37

Centern går framåt - Moderaterna backar

När kommunvalsrösterna i fyra distrikt i Ulricehamns kommun räknats är tendensen att Centerpartiet går starkare än Moderaterna och att Nya Ulricehamn ligger runt 5 procent. Centerpartiet har 27,3 procent och Moderaterna 15,6 procent då fyra landsbygdsdistrikt har räknats. Sverigedemokraterna går kraftigt framåt och samlar 9,4 procent.

Världen Idag - 01 jun 18 kl. 16:09

SD och Centern går fram bland kyrkliga väljare

Sverigedemokraterna går framåt och Kristdemokraterna backar hos kyrkobesökare i Sverige. Detta enligt en undersökning som tidningen Dagen låtit Sifo göra. Underlaget för främst frikyrkliga väljare är dock tunt..

DN - 24 okt 18 kl. 12:54

Interna lobbybrevet i Centern: Släpp fram Moderaterna

Centerstudenterna anser att partiets bästa alternativ i den infekterade regeringsfrågan är att släppa fram en minoritetsregering som leds av Moderaterna.  Ett brev där denna åsikt framförs skickades i måndags ut till samtliga riksdagsledamöter. .

YLE - 11 jun 16 kl. 10:12

Sipilä: Centern är ett reformparti

Centerns ordförande, statsminister Juha Sipilä, försvarade nedskärningspolitiken i sitt linjetal för partifolket i förmiddags. Centerns ideologiska förebild, Agrarförbundets grundare Santeri Alkios ande är numera ofta närvarande närhelst partiet sammanträder. Detta veckoslut får Alkio agera garant för åtstramningspolitiken som partiet tvingas till i regeringen.

YLE - 01 apr 15 kl. 09:08

Centern går segrande fram enligt gallup

Samlingspartiet och SFP förlorar ett mandat i Vasa valkrets och Sannfinländarna tappar sitt tredje mandat till centern som blir en stor vinnare i valkretsen. Det här visar en valgallup som Taloustutkimus OY gjort. Centern går fram från fyra till sex platser och tar den sista platsen.

Sydsvenskan - 08 dec 15 kl. 17:43

Centern borde räkna på det. Igen.

Det är inte antalet asylsökande som ska ifrågasättas utan systemen, sade Centerledaren Annie Lööf när hon på tisdagen avbröt sin föräldraledighet för att jultala.Regeringen vill minska mottagningen och med det kostnaderna. Centerpartiet vill istället göra mottagningen billigare.

Helsingborgs Dagblad - 08 dec 15 kl. 17:43

Centern borde räkna på det. Igen.

Det är inte antalet asylsökande som ska ifrågasättas utan systemen, sade Centerledaren Annie Lööf när hon på tisdagen avbröt sin föräldraledighet för att jultala.Regeringen vill minska mottagningen och med det kostnaderna. Centerpartiet vill istället göra mottagningen billigare.

YLE - 03 jun 15 kl. 14:01

Partimätning: Centern fortsatt uppåt, också Gröna har vind i seglen

Centern går framåt men Samlingspartiet backar rejält jämfört med valet i april. Också SDP:s väljarstöd fortsätter att sjunka. Däremot har De gröna vind i seglen.

Alingsås tidning - 09 sep 18 kl. 23:50

Centern stor vinnare i Vårgårda

Centerpartiet och dess kommunalråd Bengt Hilmersson ser ut att bli den stora vinnaren i kommunvalet i Vårgårda.  När drygt två tredjedelar av valdistrikten är räknade har Centern gått fram med nästan fem procentenheter. Socialdemokraterna har tappat ungefär lika många procentenheter men kan ändå bli kommunens största parti, precis som i förra valet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.