BT > Nyheter

Friday, 22 November, 01:47

BT - 12 sep 11 kl. 08:25

DEL TVÅ: Här går fem lärare på en dator
Flera grundskolor i Borås är i akut behov av datorer till sin personal.
I Dalsjöskolan delas datorerna - fem lärare på en dator.
? Givetvis är det extremt problematiskt och i slutändan är det eleverna som får ta smällen, säger läraren Jonas Hilding.
Skillnaderna mellan grundskolorna i Borås stad är mycket påtaglig när det kommer till datortillgängligheten för lärarna.
Läs mer på BT
Läs mer om:
DEL TVÅ, Borås, Dalsjöskolan, Jonas Hilding, Fjärdingsskolans, Äspereds, Aplaredsskolan, Ing-Marie Fridén, Ping Pong, BT, Dalsjöskolans, Marianne Johansson, Sandgärdsskolans, Marika Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DEL, TVÅHär , går, fem, lärarepå en , dator
Jönköpingsnytt - 11 maj 12 kl. 13:16

Din Del går mot strömmen - nyanställer fem personer

I dåliga tider är det vanligt att svångremmen dras åt. Men det finns företag som går mot strömmen. Din Del i Jönköping ska nyanställa fem telesäljare på heltid.

Jönköpingsnytt - 11 maj 12 kl. 13:16

De går mot strömmen - Din Del nyanställer fem personer

I dåliga tider är det vanligt att svångremmen dras åt. Men det finns företag som går mot strömmen. Din Del i Jönköping ska nyanställa fem telesäljare på heltid.

YLE - 27 feb 17 kl. 14:50

Fem filurer firar Fallåkers 45-årsjubileum

- I år är det 45 år sedan Fallåker teater i Esbo grundades och det vill vi som var med och startade det hela, vara med och fira, berättar Jalle Åkerlund, en av grundarna. I jubileumspjäsen Fem filurer ses en hel del bekanta ansikten från Fallåker teaters historia. - Här finns några som har varit med ända från början och så en del som hoppat på tåget under årens lopp, berättar Jalle Åkerlund.

YLE - 23 apr 17 kl. 16:04

Frågor och svar om kanalförnyelsen Yle Teema & Fem

Tittarna har många frågor om kanalförnyelsen. Svenska Yles direktör Marit af Björkesten, mediechef Johan Aaltonen och Arenachef Tomas Lindh svarar på frågorna. Varför slår ni ihop Yle Teema och Yle Fem?

YLE - 13 mar 17 kl. 12:00

Yle Teema och Yle Fem på samma kanalplats från 24 april - så här ser tv-kvällen ut

Yle Teema och Yle Fem delar kanalplats 5 med start måndagen den 24.4. Den nya kanalplatsen heter Yle Teema & Fem.

YLE - 15 feb 17 kl. 07:22

Patrik Laine ställer in siktet på Selännes hattrick-rekord: ”Vi har ju en hel del matcher kvar”

Tre hattricks under en rookie-säsong. En bedrift som nu fem nykomlingar lyckats med. Det var en lycklig Patrik Laine som Yle fick ta ett snack med efter segern mot Dallas.

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Missa inte Marcus böcker: I vår bokhandel kan du just nu bland annat köpa Marcus bok "Den enkla vägen att lyckas med aktier" Sunborn. : Hej jag håller på att bygga upp en portfölj för tillfället och äger just nu bara aktier i fyra bolag. De bolagen är Cloetta, Hexpol, Nordea och Tele2.

PrivataAffärer - 17 maj 19 kl. 11:22

Hernhag: Fem småbolag för långsiktiga

Anders: Hej Marcus, kan du nämna några bra aktier på Mid och Small Caps för att behålla minst i fem år?
Marcus: Hej! Beijer Alma när vi ser en botten i den här konjunkturavmattningen.

PrivataAffärer - 09 aug 19 kl. 11:07

Hernhag: Fem utländska utdelningsfavoriter

Därför ska du satsa på utdelningsaktier: Att satsa på utdelningsaktier är en del av Marcus Hernhags privata placeringsstrategi.  I höst lanserar Privata Affärer ett analysbrev med fokus på just utdelningsaktier. Och det är utdelningskungen själv som är redaktör.

PrivataAffärer - 18 okt 19 kl. 11:27

Hernhag: Fem aktier att äga för alltid

Gurra: Hej! Tack för bra böcker! Om du fick köpa fem aktier (ej investmentbolag) och endast dessa, att äga för alltid, vilka skulle du välja?

Skånskan - 19 apr 17 kl. 15:59

Femåringar erbjuds mer förskoletid

STAFFANSTORP Femåringar till föräldralediga eller arbetssökande föräldrar i Staffanstorps kommun ska få möjlighet till fler timmar i förskolan. ERWP.fif(3)Staffanstorps kommun vill utöka nuvarande 15 till 20 timmar för de femåringar som har föräldrar som är föräldralediga eller arbetssökande.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Blodgivare får ny lokal

Nu får blodgivare från Ulricehamnstrakten eget tappställe igen. Nästa onsdag är det premiär i den nya lokalen intill vårdcentralen..

BT - 1 timme sedan

Svensk ungdom så in i Norden sämst på motion

Svenska barn och ungdomar rör på sig minst i hela Norden. Här får åtta av tio i den gruppen för lite motion, enligt WHO, en siffra som försämrats de senaste 15 åren. I Finland går utvecklingen i motsatt riktning..

BT - 2 timmar sedan

Svamp som ger mersmak: ”Vi ser potential i det här”

”Överraskande gott”. Så blev det sammanfattade omdömet när Högskolan i Borås bjöd på sitt senaste forskningsresultat – mat baserad på framodlade svampar..

BT - 2 timmar sedan

Jerebko ett utropstecken i Chimkis förlust

Jonas Jerebko var en av Chimkis bästa spelare i Euroleague-förlusten borta mot Valencia..

BT - 3 timmar sedan

Rasande attack när Luleå vann igen

Formstarka Luleå vann på nytt – förvisso efter straffar – mot Brynäs. Men den stora snackisen var ett bortdömt Luleåmål – som fick lagkaptenen Erik Gustafssons topplock att gå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.