BT > Nyheter

Tuesday, 12 November, 07:38

BT - 12 sep 11 kl. 08:26

Politiska satsningar räcker inteDatorerna är mycket ojämnt fördelade mellan Borås skolelever.
? Vi har fått ut otroligt lite av vissa av satsningarna vi politiker gjort på datorer i skolorna, säger Tom Andersson (MP).
Trots upprepade politiska satsningar på att utjämna skillnaderna kvarstår orättvisorna för eleverna.
I vissa skolor har du som elev goda chanser att kunna ta med en dator hem för att exempel träna moment du har svårt med.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Tom Andersson, Lena Palmén, IT, Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiska, satsningar, räckerinte
SmålandsPosten - 28 jun 19 kl. 19:24

Nya satsningar räcker inte …- 40 miljoner i planen

Trots att både kommun och privata initiativ tas för att skapa nya servicebostäder kommer behovet inte att tillfredsställas. Redan nu spår man att man behöver investera ytterligare 40 miljoner kronor de närmaste åren. .

SvD - 06 nov 14 kl. 16:11

It-guruns politiska manifest väcker debatt om konkurrens

Som svensk kommer man osökt att tänka på strofen ”bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge” när Peter Thiels nya bok diskuteras. Bland råden i den finns nämligen: hellre satsa djärvt än småttigt och hellre en dålig plan än ingen plan..

SvD - 06 nov 14 kl. 16:11

It-guruns politiska manifest väcker debatt om konkurrens

Som svensk kommer man osökt att tänka på strofen ”bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge” när Peter Thiels nya bok diskuteras. Bland råden i den finns nämligen: hellre satsa djärvt än småttigt och hellre en dålig plan än ingen plan..

DN - 09 feb 16 kl. 14:42

Beyoncés politiska utspel väcker starka känslor


Artistens nya video ”Formation” och uppträdandet på Super Bowl har fått många att reagera. Nu får artisten kritik från New Yorks tidigare borgmästare Rudy Giuliani för att hon främjar polishat..

YLE - 23 okt 14 kl. 20:59

Sista chansen för politikerböcker?

Lipponen, Viinanen, Väyrynen, Tuomioja, Elisabeth Rehn. Det är många politikveteraner på höstens bokpärmar. Men vill någon längre läsa dem?

Sydsvenskan - 21 sep 15 kl. 04:00

Flyktingkostnadspräcker Löfvens budgetkalkyl

Den rödgröna regeringen vill helst satsa skattepengarna på jobb, skola och klimat.Men två tunga poster kan Stefan Löfven och Magdalena Andersson inte styra: sjukersättningen och kostnaden för migration och integration.Allt tyder på att de stiger kraftigt – och spräcker de kalkyler som finansministern presenterar i dag.

BT - 17 sep 12 kl. 14:44

Sänkt bolagsskatt räcker inte

Har regeringen lyssnat till dessa jobbskapare, småföretagen, när företagarpolitiken formulerats? Det verkar inte så. Om målsättning är att få bukt med arbetslösheten måste åtgärder som gynnar jobbtillväxten prioriteras, menar Företagarna.

SmålandsPosten - 30 maj 14 kl. 06:59

Resurserna räcker inte till

Alvesta kommuns förebyggande arbete med ungdomars fritid får underkänt av UNF, Ungdomens nykterhetsförbund. Fritidsgårdschef Rose-Marie Larsson menar att de tilldelade resurserna inte räcker till för mer förebyggande arbete. UNF har undersökt kommunernas satsningar på ungdomars fritid.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:12

Leif Salmén: Grymtningar om flyktingar, homon och docenter räcker för att räknas som seriös debattör

De europeiska ledarna är politikens pygméer då de inte vågar stå upp för sina ideal i flyktingkrisen. Islam har påverkat oss på tusen sätt. Resonemanget i journalisten och författaren Leif Salméns nya essäbok, Det orientaliska rummet, rör sig från antik till dagspolitik och binder samman alla kulturer som inbördes och ömsesidigt beroende av varandra.

YLE - 21 jan 17 kl. 06:38

HD:s tidigare president: Regeringen spelar enligt helt egna politiska regler

Alla regeringar har en agenda, men aldrig har beredningen präglats av så här systematisk politiska styrning och pressad tidtabell, säger Högsta domstolens förra president Leif Sevón, som varnar för att regeringens exceptionella metoder ökar risken för dåliga beslut. Läsaren minns säkert de planerade avgifterna i skärgårdstrafiken, det senaste årets uppseendeväckande asylbeslut och debatten kring jourreformen. Regeringens snabba och bristfälliga lagberedning har kritiserats på bred front för att den nonchalerar grundlagen.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

JUST NU: Mycket däckrester efter lastbilsexplosion på R41

Under tisdagsmorgonen exploderade däck på en lastbil som färdades på R41 vilket leder till störningar i trafiken..

BT - 1 timme sedan

Kaféet får halv miljon efter ny strid mot kommunen – letar efter ny köpare

Efter renoveringarna av Stadsparksbadet har Danske kungen AB som driver restaurang och kafé i lokalerna tvingats hålla stängt. Och ägaren har vid två tillfällen tagit strid mot kommunen för förlorade intäkter. Nu ersätts han återigen för stängningen – och har lagt ut kaféet till försäljning..

BT - 1 timme sedan

SVT avslöjar vem som blir årets julvärd

Vem får tända ljuset och presentera Kalle Anka den 24:e december? Och sänds programmet live? Nu avslöjas vem som blir årets julvärd..

BT - 1 timme sedan

Barton glömmer aldrig Borås: ”Fylls jag av positiva minnen”

Det har gått lite drygt 20 år. Men Charles Barton kommer aldrig att glömma Earvin ”Magic” Johnsons första match i Boråshallen. – Det var galet, de första fem minuterna var magiska, säger Barton..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.