Regeringen > Nyheter

Tuesday, 12 November, 03:56

Regeringen - 12 sep 11 kl. 09:05

Regeringen besöker restaurangskolaMåndagen den 12 september besöker statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Maud Olofsson och socialminister Göran Hägglund Stockholms Hotell och Restaurangskola, Johanneshov, för att träffa elever och ta del av skolans verksamhet. I samband med besöket har de en pressträff om kommande satsningar. Pressmeddelande: Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Maud Olofsson och Göran Hägglund besöker Stockholms Hotell och Restaurangskola Statsrådsberedningen, 12 september 2011.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Maud Olofsson, Göran Hägglund Stockholms Hotell, Restaurangskola, Reinfeldt, Björklund, Olofsson, Göran Hägglund, Stockholms Hotell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, besöker, restaurangskola
Regeringen - 07 feb 17 kl. 08:56

Statsminister Stefan Löfven och regeringen besöker Dalarna

Den 6-10 februari kommer statsminister Stefan Löfven resa i Sverige. Den 9 februari besöker statsministern Dalarnas län tillsammans med övriga regeringen. En viktig del i samarbetsregeringens arbete är att hålla ihop Sverige och stärka gemenskapen mellan stad och land och därför har regeringen sammanträde i Falun..

Dalarnas tidningar - 07 feb 17 kl. 14:09

Manifestation mot asylpolitiken när regeringen besöker Falun

Flera aktörer i Dalarna sluter sig samman för att gemensamt manifestera när regeringen besöker Falun nu på torsdag.
– Vi är många som inte står ut längre med den nya asyllagen, säger Emma Rydén..

Regeringen - 24 maj 16 kl. 15:49

Pressinbjudan: Morgan Johansson besöker Luleå och Kalix

Onsdagen den 25 maj besöker justitie- och migrationsminister Morgan Johansson Luleå och Kalix. Under besöket ligger fokus på flykting- och asylfrågan, samt regeringens brottsförebyggande arbete. Ministern besöker bland annat Luleå Universitet för att prata om brottsförebyggande arbete, samtalar med lokala politiker i Kalix och besöker ett asylboende i Luleå..

Regeringen - 06 nov 17 kl. 14:10

Fokus på hållbara textilier när Karolina Skog besöker Borås

Onsdag den 8 november är miljöminister Karolina Skog i Borås. Regeringen har uttalat ambitionen att Sverige ska bli världsledande på hållbar produktion och konsumtion av mode och textilier. På detta tema besöker miljöministern Textile Fashion Center, som är en ny mötesplats för verksamheter inom textilbranschen.

Regeringen - 09 okt 17 kl. 09:40

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Västernorrland idag

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Västernorrland måndagen den 9 oktober. Han åker till Kramfors, Härnösand och Sundsvall. I Kramfors har han en träff med kommunstyrelseordförandena och företagarföreningarna i Kramfors och Sollefteå samt besöker Kvarnbackens äldreboende.

Regeringen - 16 mar 18 kl. 13:46

Isabella Lövin besöker Skövde den 17 mars

Statsrådet Isabella Lövin besöker Skövde lördagen den 17 mars. Under besöket kommer hon bland annat besöka Ranstadsverket, där det tidigare skett brytning av uran. I regeringen pågår ett arbete med ett förslag till förbud mot utvinning av uran i Sverige, som ska kunna träda i kraft från den 1 augusti i år..

Regeringen - 20 okt 14 kl. 14:27

Statsministern besöker Finland och de baltiska länderna

Måndag den 20 och tisdag den 21 oktober besöker statsminister Stefan Löfven Finland, Estland, Lettland och Litauen för överläggningar med regeringscheferna. Under måndagen hade Stefan Löfven överläggningar med Finlands statsminister Alexander Stubb.
- Våra båda länder har mycket gemensamt bland annat genom att ta ansvar för ekonomin och stå upp för sysselsättning, inte minst vad gäller bekämpandet av ungdomsarbetslösheten, sa Stefan Löfven vid en gemensam presskonferens.

Regeringen - 14 mar 17 kl. 09:45

Alice Bah Kuhnke besöker Sundsvall och Härnösand

Kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnke besöker Härnösand fredagen den 17 mars. Ministern besöker bland annat Länsmuseet Västernorrland. På torsdag eftermiddag besöker hon Sundsvalls tidnings redaktion..

Regeringen - 05 sep 17 kl. 10:04

Statsminister Stefan Löfven besöker Gävle och Söderhamn

Torsdag 7 september fortsätter statsminister Stefan Löfven sin resa i Sverige och besöker Gävleborgs län. Dagen börjar med regeringssammanträde och pressträff på Länsstyrelsen. I Gävle genomför även statsministern ett besök på sjukhuset tillsammans med Isabella Lövin, minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat samt vice statsminister, Gustav Fridolin, utbildningsminister och Annika Strandhäll, socialminister.

Regeringen - 10 nov 17 kl. 15:40

Fokus på vattenfrågorna när Karolina Skog besöker Hässleholm och Kristianstad

Måndagen den 13 november besöker miljöminister Karolina Skog Skåne. På förmiddagen besöker hon Finjasjön i Hässleholms kommun för att bland annat sätta sig in i det omfattande arbete som hittills gjorts för att förbättra vattenkvalitén. Under eftermiddagen besöker hon sedan Kristianstads reningsverk för att uppmärksamma deras pilotanläggning där man utvärderar sandfilter i kombination med aktivt kol i full skala..

Regeringen - 22 mar 18 kl. 11:49

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Värmland

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Värmlands län den 23 mars. Under dagen träffar han en hemtjänstgrupp i Skoghall och besöker Resurscentrum i Karlstad för att prata digitalisering och robotisering inom vård och omsorg. Därefter besöker han Orrholmens förskola och träffar barnskötare.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.