Opinionen.se > Opinion

Sunday, 17 November, 23:52

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bilbranschen märker inte av krisen
Bilbranschen har ännu inte påverkats av den försämrade konjunkturen. Bil Sweden lämnar därför prognosen för försäljningen under helåret 2011 oförändrad. "Vi kan ännu inte se några tydliga effekter på marknaden av den internationella finansoron", skriver Bil Swedens vd Bertil Moldén i ett pressmeddelande. Prognosen för 2011 ligger på 310 000 nya personbilar..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Sweden, Bil Swedens, Bertil Moldén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilbranschen, märkerinte av , krisen
DalaDemokraten - 29 jan 13 kl. 08:46

Bilbranschen i stort behov av personal

Sverige må befinna sig i en lågkonjunktur. Men inom bilbranschen märker man inte så mycket av den. I dessa tider lagas och repareras många bilar, medan nybilsköpen blir fler i högkonjunktur.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 09:19

Bilbranschen märker inte av krisen

Bilbranschen har ännu inte påverkats av den försämrade konjunkturen. Bil Sweden lämnar därför prognosen för försäljningen under helåret 2011 oförändrad. "Vi kan ännu inte se några tydliga effekter på marknaden av den internationella finansoron", skriver Bil Swedens vd Bertil Moldén i ett pressmeddelande.

VA - 12 sep 11 kl. 12:28

De märker inte av krisen

12 september Förstora Bilbranschen har ännu inte påverkats av den försämrade konjunkturen. Bil Sweden lämnar därför prognosen för försäljningen under helåret 2011 oförändrad. "Vi kan ännu inte se några tydliga effekter på marknaden av den internationella finansoron", skriver Bil Swedens vd Bertil Moldén i ett pressmeddelande.

SR - 10 sep 13 kl. 17:43

Bilbranschen i djup kris

På världens största bilmässa i Frankfurt visar tillverkarna upp i år rekordmånga nya modeller. Samtidigt befinner sig branschen i den djupaste krisen på decennier och i Europa fortsätter försäljningen att dala på grund av finanskris och stigande arbetslöshet..

DI - 26 okt 18 kl. 14:35

Autoliv kör fast i bilbranschens mörker

Osäkerheten i bilbranschen är kompakt och vinstvarningarna duggar tätt. Då hjälper det inte att Autoliv har bra fart i verksamheten. Aktien lär få svårt att lyfta under överskådlig tid..

UNT - 02 feb 12 kl. 08:18

Amerikanerna köper bilar igen

Den amerikanska bilbranschen verkar må bra igen. Försäljningen i januari var den bästa sedan krisen slog till 2008. Totalt ökade marknaden med 11,4 procent jämfört med januari förra året, enligt nyhetsbyrån AFP.

Expressen - 02 feb 12 kl. 09:08

Amerikanerna köper bilar igen

Den amerikanska bilbranschen verkar må bra igen. Försäljningen i januari var den bästa sedan krisen slog till 2008. Totalt ökade marknaden med 11,4 procent jämfört med januari förra året, enligt nyhetsbyrån AFP.

E24 - 06 mar 12 kl. 12:52

Alliansen som ska rädda Opel

Samarbetsavtalen i bilvärlden blir bara fler och snårigare. Det senaste mellan GM och franska Peugeot Citroën, där två företag med problem söker stöd hos varandra, understryker krisen i den europeiska bilbranschen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Matson varnar: "Det är en tickande bomb"

Även om svenska Saab-handlare tacklade krisen med bravur finns en "tickande bomb" inom den svenska bilbranschen, skriver Dagens Industris motorexpert Håkan Matson..

DN - 27 sep 12 kl. 10:19

Flera läckar nyheter på bilsalongen

Krisen i bilbranschen kastar mörka skuggor över bilsalongen i Paris som öppnar på torsdagen. DN:s motorexpert Lasse Swärd är på plats och berättar om läget för Volvo och vilken bil som får Jaguarvännerna att flämta..

Helsingborgs Dagblad - 03 mar 13 kl. 11:33

Kinesisk svenskbil visas i Genève

I Europa deppar bilbranschen. Men när bilsalongen i Genève slår upp sina portar för 83:e gången står lyx och dyra vrålåk som en kontrast till krisen. Enligt arrangörerna är runt 10 000 journalister ackrediterade och på tisdag hålls över 60 presskonferenser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.