Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 12 November, 01:29

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 06:14

Bron kan ha varit måletFyra gripna för terrorhotet ? målet kan ha varit ÄlvsborgsbronVittnet Henrik: När jag kom hem låg jag och väntade på att det skulle smälla..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
ÄlvsborgsbronVittnet Henrik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bronkan ha varit , målet
Nya Wermlands Tidningen - 16 mar 17 kl. 10:59

50 år sedan träbron över Letälven revs

Byggdes av Kungliga Svea ingenjörskår.

YLE - 13 jun 13 kl. 14:05

Bron över Pojoviken går inte att öppna

Klaffbron över Pojoviken på riksväg 25 i Ekenäs kan inte öppnas under de närmaste dagarna meddelar Nylands närings-, trafik- och miljöcentral NTM. Orsaken är att betongen som öppningsmekanismen är fäst vid har börjat vittra sönder. Så länge bron inte öppnas uppstår inga nya skador i den gamla betongen från 1970-talet, säger broingenjör Olli-Pekka Aalto på NTM-centralen.

YLE - 19 jun 13 kl. 09:33

Bron över Pojoviken öppnas i juli

Pojoviksbron kan åter öppnas för fartygs- och båttrafik den första juli.
Det uppskattar Nylands närings-, trafik- och miljöcentral NTM. Reparationerna torde bli klara före midsommar, men bron på riksväg 25 i Ekenäs kan inte öppna genast efter det.

DalaDemokraten - 16 okt 17 kl. 14:36

Hanröbron inspekteras – avstängd till fredag

Bron vid Södra Mariegatan lämnades vid asfaltsbeläggningen. Skälet är en besiktning och utifrån hur resultatet blir så kan bron komma att förbättras..

Nyan - 29 aug 19 kl. 09:49

Eriksson Bygg Ab bygger Gripöbron

Landskapet har i dag tagit beslut om att låta Eriksson Bygg Ab bygga Gripöbron, den nya hamnen på Mellanholm och vägen över Mellanholm och på Degerö. Anbudet går på 26,5 miljoner euro.
I avtalet finns en klausul gällande Högsta förvaltningsdomstolens beslut om besväret mot vägplanen.

YLE - 25 sep 13 kl. 21:00

Koivukangas: Let's talk about sex

Två matcher med nytt spelsystem har renderat fyra gjorda mål och sex kvalpoäng. Inledningen för Andreé Jeglertz "nya" landslag har varit så gott som perfekt. När Andreé Jeglertz sneglade på det inför säsongen 2013-2014 spikade VM-kvalprogrammet tänkte han säkerligen att nio poäng under hösten skulle vara den perfekta julklappen.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 13 kl. 06:00

Nu öppnas vyn från bron ut över Letälven

Just nu pågår röjning som ska öppna upp vyn från bron vid Järnverket mot älven igen. Något som många har haft synpunkter på..

Norrtelje Tidning - 29 dec 15 kl. 12:00

Tävling ska ta fram nya bron

Arkitekter tävlar om att få rita den nya gång- och cykelbron över hamnbassängen i Norrtälje. Målet är att inviga bron nationaldagen 2018..

YLE - 23 sep 15 kl. 18:03

Smidig kollektivtrafik målet för Karis

Nu har planeringen av Karis resecenter inletts på allvar. Målet är att göra centrum till en välfungerande helhet. Ett resecenter är en plats där olika former av kollektivtrafik möts, säger arkitekt Jenni Lautso från planeringsföretaget Sito.

Sydsvenskan - 01 jul 15 kl. 04:00

De ser Bron ur en helt annan vinkel

Pekka Öhrstedt och Hanna Nilsson har ett svindlande jobb.
De hör till de femtio personer som jobbar med att underhålla Öresundsbron. De spenderar 4,1 miljarder kronor fram till 2055.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 04:00

De ser Bron ur en helt annan vinkel

Pekka Öhrstedt och Hanna Nilsson har ett svindlande jobb.
De hör till de femtio personer som jobbar med att underhålla Öresundsbron. De spenderar 4,1 miljarder kronor fram till 2055.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.