Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 13 November, 18:13

Alingsås tidning - 12 sep 11 kl. 09:08

Ågren har ett extra öga på försvarsmuren HANDBOLL: Joakim Ågren är den enda som är helt ny i den fyra personer starka tränarstaben. Trots hans ringa tränarerfarenhet trivs han i sin nya roll. ? Det är väldigt roligt, även om jag känner att jag har mycket att lära, säger Ågren..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Handboll, Ågren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ågrenhar ett extra , öga, försvarsmuren

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 9 timmar sedan

Polis stoppade rattfull

På tisdagseftermiddagen larmade allmänhet polis om en bil som körde vingligt i Alingsås. En patrull stoppade fordonet på Lärkvägen. Efter en kontroll rapporterades föraren för rattfylleri..

Alingsås tidning - 9 timmar sedan

Slog sönder ruta i hus

Vid sextiden på tisdagskvällen anmäldes en skadegörelse där en ruta krossades i ett hus i Vårgårda. Enligt polis är en yngre man misstänkt för gärningen. Polis som larmades till platsen kontrollerade mannen, vilken då visade tecken på drogpåverkan..

Alingsås tidning - Igår: 17:05

Viltolycka på väg 190

Strax innan klockan fem på tisdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka där en bilist körde på ett rådjur på väg 190 mellan Östad och Brobacka. Olyckan orsakade störningar i trafiken..

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Cykelväg mellan Alingsås och Vårgårda

Trafikverket planerar nu för hur dagens E20 ska se ut när den nya motorvägen mellan Alingsås och Vårgårda är färdigbyggd – klart är att det blir en cykelbana mellan de båda orterna.
När den nya motorvägen mellan Alingsås och Vårgårda öppnas för trafik kommer Trafikverket inleda arbetet med den nuvarande E20-sträckan mellan de båda orterna. – När den nya vägen öppnar ska vi anpassa dagens E20 till den nya funktionen som lokalväg.

Alingsås tidning - I förrgår: 09:35

Påverkad tonåring rapporterad

Polis kontrollerade på söndagskvällen en tonåring som visade tecken på drogpåverkan. En anmälan om ringa narkotikabrott har gjorts..

Alingsås tidning - 10 nov 19 kl. 16:21

Katter i kubik och kvadrat

Korthåriga och långhåriga. Randiga, bruna och blå. I Tångahallen stod skönhetsmissarna på rad när föreningen Elfsborgskatten arrangerade kattutställning.

Alingsås tidning - 10 nov 19 kl. 06:00

Både säljer och målar blommor

Äpplet faller inte så långt från trädet.
Carina Sundemos mamma är konstnär och hennes morföräldrar drev blomsteraffär.
Själv är hon både florist och konstnär.

Alingsås tidning - 09 nov 19 kl. 06:00

Gör bra pengar på lottförsäljning

Gerdskens BK är riktiga hejare på Bingolotto-försäljning. Bland föreningarna som får mest pengar när Folkspel delar ut överskottet av försäljningen hamnar Gerdsken på sjätte plats i landet.
– Det betyder väldigt mycket för oss.

Alingsås tidning - 08 nov 19 kl. 05:30

Tom lokal söker hyresgäst

Vad ska hända med lokalen på Storgatan som tidigare huserat Postnord?
Herbos vd Christer Johansson säger till AT att intresset är ” lite vagt”.
Som AT har skrivit om tidigare så vill Herrljunga kommun skapa en mötesplats för kultur och näringsliv i centrum.

Alingsås tidning - 07 nov 19 kl. 05:30

Överlämnade sig till polis efter tio månader

I tio månader höll sig den efterlyste 28-åringen undan rättvisan. Nu har han överlämnat sig till polis och en rättegång för grovt narkotikabrott väntar. Han utreds även för en grov misshandel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.