Regeringen > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:51

Regeringen - 10 sep 11 kl. 08:40

Nytt sparkonto ska förenkla för konsumenterRegeringen föreslår ett investeringssparkonto i höstens budget som ska göra det enklare för enskilda konsumenter att spara i aktier och fonder. Samtidigt lämnas också förslag till ändrad beskattning av kapitalförsäkring. Pressmeddelande: Regeringen sänker skatten i nytt förslag om investeringssparkonto Finansdepartementet, 10 september 2011.
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, sparkontoska , förenklaför , konsumenter
Dagensanalys.se - 12 sep 17 kl. 13:50

Digital framgång handlar om att förenkla, förbättra och optimera

Företag tycks idag få hybris när de känner att de missat det digitala och mobila tåget. De kastar in femtielva konsulter för att utveckla nya digitala produkter och tjänster för att komma ikapp omvärlden. Det är många gånger en salig röra av nya tjänster som skall prioriteras i utvecklingsarbetet vecka ut och vecka in, har man frågat användarna i utvecklingsarbetet vad de tycker?

Dagensanalys.se - 12 okt 16 kl. 13:42

Digital framgång handlar om att förenkla, förbättra och optimera…

Företag tycks idag få hybris när de känner att de missat det digitala och mobila tåget. De kastar in femtielva konsulter för att utveckla nya digitala produkter och tjänster för att komma ikapp omvärlden. Det är många gånger en salig röra av nya tjänster som skall prioriteras i utvecklingsarbetet vecka ut och vecka in, har man frågat användarna i utvecklingsarbetet vad de tycker?

DI - 03 maj 17 kl. 08:13

Qliro lanserar sparkonto med statlig insättningsgaranti

E-handelsbolaget Qliro, som numera även erbjuder olika finansiella tjänster, kommer erbjuda konsumenter ett sparkonto med statlig insättningsgaranti..

DI - 07 apr 16 kl. 11:22

Ska tvätta bort skamfläckar med nytt kapital

Konsumenter vill göra medvetna val. Även storbolagen vill göra smarta val när det kommer till hållbarhet. Worldfavors digitala lösning ska förenkla det arbetet.

BT - 16 jul 13 kl. 22:14

Smarta plagg kan förenkla i vården

Uttrycket funktionella plagg har fått en ny innebörd. På Högskolan i Borås har doktoranden Anja Lund framställt en helt ny fiber som i klädesplagg kan användas för att mäta både andning och hjärtslag. Tillsammans med forskningsinstitutet Swerea IVF utvecklades det elektriskt ledande fibret som Anja hoppas ska förenkla arbetet inom exempelvis vården.

Dagensanalys.se - 03 nov 17 kl. 09:31

Konsumenter upplever sig ha stor makt över varumärken

En studie från företaget Quadrangle presenterades under gårdagens Customer Summit i London. Den visar att konsumenter idag upplever att de har större makt över varumärken eftersom de enkelt kan byta till en annan leverantör. De har dessutom lägre tålamod, i synnerhet med dålig kundservice.

Sydsvenskan - 24 apr 13 kl. 06:30

F-kassan vill förenkla

Försäkringskassan vill förenkla sjukförsäkringsprocessen. Det handlar bland annat om att korta handläggningstiderna. Även kassans läkarkontakter ska göras smidigare med hjälp av ett nytt digitaliserat system..

YLE - 20 maj 13 kl. 11:53

Ny kosmetika upprör forskare och vilseleder konsumenter

Ett nytt skönhetsmedel som sägs hjälpa mot hudsjukdomar, glesnande hårväxt och åldrande hy har marknadsförts på ett missvisande sätt. Det kan Yle Nyheter nu avslöja. Helsingfors universitet säger att preparatet också verkar sakna klar vetenskaplig grund och att det i nuläget inte går att utesluta att det är farligt.

HBL - 14 dec 14 kl. 04:22

Hård kamp om ryska konsumenter

Seppälä stänger, H&M expanderar. I ett läge där de ryska konsumenterna har allt mindre pengar drar billighetskedjor det längsta strået. Den ryska medelklassen köper nämligen fortfarande kläder – att vara snygg är bland det sista man ger upp.

Dagensanalys.se - 03 aug 16 kl. 14:07

Nytt samarbete ska ge marknadsförare möjligheten att rikta programmatiska annonser på lokal nivå

MediaMath har tillsammans med Factual lanserat en ny tjänst som ska ge annonsörer möjligheten att med deras mobilbaserade annonskampanjer nå ut till  konsumenter på ”hyperlokal” nivå. Man ska helt enkelt kunna nå ut till människor beroende på var de befinner sig för tillfället. Platsdata från våra smartphones ska kunna användas av annonsörer för att effektivisera sina programmatiska annonsköp, och på bästa sätt kunna nå ut till rätt konsumenter på rätt plats.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.