Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 November, 09:33

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 08:49

Oro för Grekland väntas påverka börsenFarhågor för utvecklingen av Greklands skuldkris fick terminerna i Europa att peka tydligt ner inför börsöppning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Grekland, Greklands, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroför , Grekland, väntas, påverka, börsen
VBL - 14 nov 12 kl. 22:04

Beslutsångesten fortsätter att skapa oro i Europa

Krisen i Grekland väntas påverka Europa i minst 8-10 år till. Det ställer hårda krav på både tålamod och solidaritet..

Affärsvärlden - 30 maj 12 kl. 08:43

Spanienoro väntas påverka börsen

Terminerna för de ledande europeiska börsindexen noterades lägre inför onsdagens öppning i spåren av fortsatt oro kring Spanien och landets bankväsende..

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

BT - 11 dec 14 kl. 21:00

Vägbygge igång ? köer väntas

Om ett år är det tänkt att 156:an ska vara säkrare. Fram tills dess kommer det vara begränsad framkomlighet, korta avstängningar och risk för köbildning. I veckan började arbetet med ombyggnationen av 156:an mellan Skene och Skoghem, som bland annat kommer resultera i en två plus ett-väg, en rondell och en gång- och cykelbro.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Société Générale lämnar Grekland

Société Générale har gjort upp om att sälja dotterbolaget Geniki Bank till grekiska Piraeus Bank för 1 miljon euro. Den franska storbanken lämnar därmed Grekland. Ovanpå prislappen har Société Générale utlovat 444 miljoner euro i investeringar i Geniki i form av kapitaltillskott och en garanti för en obligation från Piraeus Bank.

SR - 04 sep 16 kl. 16:29

Tyskt regionval påverkar politiska landskapet

I dag har invånarna i den tyska Mecklenburg-Vorpommern gått till vallokalerna. Resultatet i regionalvalet väntas påverka det politiska landskapet långt utanför den nordöstliga delstaten. Stora framgångar väntas för det högerpopulistiska partiet Alternativ för Tyskland.

YLE - 19 nov 16 kl. 13:37

Roxx och hästarna saknades vid invånarafton i Hangö

Ett femtiotal Hangöbor mötte upp i torsdags för att dryfta aktuella ämnen i staden. Planläggning och vårdfrågor avhandlades men inte Roxx Pub som väcker starka känslor just nu. Paret Tuula Puno och Pelle Lindström var något besvikna med hur invånarkvällen förlöpte.

DI - 12 sep 18 kl. 07:50

Asienbörser: Minus på många håll

Asiatiska börser sjönk på fortsatt oro för lägre tillväxt givet att handelskriget mellan USA och Kina väntas påverka ekonomin. Det var nedgångar från Sidney till Tokyo med den tionde dagen i rad och få börser är nu på plus sedan årsskiftet. Till undantagen hör Sidneys ASX 200 som stigit med 1,8 procent, Taiwan-börsen som är något upp med 0,8 procent och främst Indiska börsen som noteras drygt 10 procent upp.

Affärsvärlden - 12 sep 18 kl. 08:00

Flertalet Asienbörser på minus i år

Asiatiska börser sjönk på fortsatt oro för lägre tillväxt givet att handelskriget mellan USA och Kina väntas påverka ekonomin..

Dagens PS - 05 jun 19 kl. 08:11

Världsbanken: Trump skjuter ekonomin i sank

Handelskriget som USA:s president bedriver uppges slå hårt mot den globala ekonomin. Världsbanken spår i en ny prognos att ekonomin i världen bromsar in mer än väntat i år. En stor orsak till detta är Donald Trumps handelskrig, som uppges skapa stor oreda och osäkerhet i världsekonomin.

BT - 10 jan 15 kl. 17:26

En misskött EU-demokrati

Grekland är åter i akut ekonomisk kris och övriga EU-länder inklusive Sverige förväntas efterskänka vissa av landets skulder. Grekland riskerar att åter hamna i akut krisläge. Landets statsskuld uppgår i dagsläget till 175 procent av bruttonationalprodukten, i kronor räknat 3 200 miljarder.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Spotify säger upp anställda inom annonsförsäljning

Spotify har nyligen sagt upp 30 personer, främst inom annonsförsäljning..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Morgonens nya köpråd

Här är morgonens rekommendations- och riktkursändringar..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Handeln med Exeotech Invest stoppad

NGM-börsen har beslutat att stoppa handeln med aktierna i Exeotech Invest med omedelbar verkan..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Öppning kring nollan väntas på börsen

Efter ett indexmässigt relativt stillsamt dygn med måttliga rörelser i både USA och Asien stod Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen inför en öppning på eller strax över nollstrecket..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Genova sneglar på Stockholmsbörsen

Genova Properties har initierat en process för att utreda en notering av bolagets stamaktier på Stockholmsbörsen under 2020..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Han blir tf vd för Skistar

Skistar har beslutat att utse bolagets ekonomi- och finanschef Anders Örnulf till tillförordnad vd och koncernchef från och med den 1 december..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklades blandat på fredagen när fokus fortsatte att riktas mot handelsförhandlingarna mellan Kina och USA, samt oroligheterna i Hongkong..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Benjamin Netanyahu åtalas

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu kommer att åtalas för mutbrott och bedrägerier..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Pandox miljardköper hotellfastigheter i Tyskland

Pandox har avtalat om att köpa sju hotellfastigheter i Tyskland för cirka 290 miljoner euro, cirka 3,1 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Australisk storbank ber om ursäkt för 23 miljoner brott

Den australiska storbanken Westpac har hamnat i en penningtvättshärva, där styrelsen på fredagen "oreserverat" bad om ursäkt för 23 miljoner fall av brott mot penningtvättslagarna som banken misstänks ha gjort sig skyldig till..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.