Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 18 November, 13:25

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 08:53

Nytt elavbrott i VellingeP mndagsmorgonen intrffade ett strmavbrott i Vellinge klock 8.04, uppger Eon Elnt. 731 hushll ska ha drabbats.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, elavbrotti , Vellinge
Helsingborgs Dagblad - 15 maj 14 kl. 17:11

Nytt elavbrott i drabbat område

Nu har det hänt igen. Elavbrott kring Tånga och södra Ängelholm..

GöteborgsPosten - 07 jul 12 kl. 09:02

Nytt elavbrott i södra skärgården

982 av Fortums kunder saknade el på Brännö och Asperö efter ett avbrott på fredagsnatten. På lördagen skedde ett nytt kabelbrott..

Trelleborgs Allehanda - 11 jan 11 kl. 17:00

Hedin blir kommundirektör i Vellinge

Lämnar tjänsten som trafikdirektör på Skånetrafiken.
I höstas blev Magnus Hedin headhuntad av Mercuri Urval för tjänsten som kommundirektör i Vellinge. Strax före jul fattade kommunfullmäktige i Vellinge beslutet.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Bromöllas svar till Vellinge: ”Det är anmärkningsvärt”

Efter uppgifter om att Vellinge hjälper nyanlända hitta bostad i Bromölla efter etableringsfasen väljer nu Bromöllas kommunstyrelse att skriva ett brev till Vellinge. ”Man väljer att skjuta över det totala ansvaret för nyanlända till Bromölla kommun”, säger kommunalråd Eric Berntsson (SD)..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 09:53

Elavbrott i Vellinge

80 av Eons elkunder i Vellinge drabbades strax efter klockan åtta i morse av ett elavbrott. Det är oklart vad avbrottet beror på. Enligt Sydsvenskan på nätet beräknas felet vara avhjälpt före lunch..

Trelleborgs Allehanda - 17 feb 11 kl. 09:46

Nytt flyktingavtal trots svårigheter

Trots problemen med att placera ensamkommande flyktingbarn i Vellinge föreslår nu kommunstyrelsen att ett nytt likadant avtal tecknas med Migrationsverket. Enligt nuvarande avtal ska Vellinge ta emot fem till åtta barn för placering i familjehem.
När avtalet går ut den sista februari har kommunen lyckats placera fem barn, varav tre i Trelleborg.

YLE - 28 mar 17 kl. 13:35

Kraftlinje förnyas i Ekenäs - tillfälliga elavbrott möjliga

Ekenäs Energi förnyar kraftlinjen som förser hushållen i bolagets distributionsområde med elektricitet. Projektet utförs samtidigt och i samarbete med eldistributionsbolaget Carunas kraftlinjeprojekt. Eldistributionen kommer att fungera normalt under hela byggtiden med hjälp av reservmatningar men det finns en förhöjd risk för oplanerade elavbrott, förklarar Andreas Talling, elnätschef vid Ekenäs Energi.

Kristianstadsbladet - 04 mar 11 kl. 07:56

Dubbla elavbrott i Fjälkinge

På fredagsmorgonen drabbades delar av Fjälkinge av elavbrott. Strömmen var tillbaka ett par timmar innan det blev ett nytt avbrott.
På fredagsmorgonen drabbades delar av Fjälkinge av elavbrott.

Skånskan - 14 jan 19 kl. 17:21

Första tiggarna har avisats i Vellinge

VELLINGE
Polisen har för första gången avvisat en tiggande person i enlighet med Vellinge kommuns nya ordningsregler gäller så kallat passivt pengainsamlande, tiggeri. I fredags gjorde polisen ett första återbesök för att kontrollera att Vellinge kommuns nyinförda tiggeriförbudet efterlevs.
Kommunpolis Jörgen Sjåstad kunde konstatera att det inte fanns någon person på plats vid varken Icabutiken eller Bäckatorget i Skanör som uppfyllde kravet för avvisning enligt de lokala ordningsföreskrifterna mot så kallat passivt pengainsamlande.

Skånskan - 08 mar 18 kl. 16:58

Rivstart för Vellinge BK

BROTTNING Skånsk brottning har fått en ny förening.
– Vi har bara funnits i två månader, men det är redan full fart, säger Jakob Svärd, en av eldsjälarna bakom Vellinge Brottarklubb. ERWP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.