BT > Inrikes

Wednesday, 13 November, 19:24

BT - 12 sep 11 kl. 08:53

Man anhållen för guldrån i VästervikEn 18-årig man har anhållits misstänkt för ett rån mot en guldsmedsbutik i centrala Västervik, uppger lokala medier. Det var vid lunchtid i fredags som tre män rånade butiken på guldföremål för 1,5 miljon kronor.
Personalen i butiken chockades, men är i övrigt oskadd.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Västervik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man anhållenför , guldråni , Västervik
Barometern - 20 apr 14 kl. 11:22

24-åring anhållen för mordförsök

En 24-årig man sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mordförsök på en annan 24-åring i Västervik. På lördagsmorgonen kom en svårt skadad 24-åring till sjukhuset i Västervik och på grund av skadorna skickades han vidare till Linköping där han nu vårdas.
Under eftermiddagen larmades polisen som senare grep och anhöll en 24-åring som nu är misstänkt för mordförsök.

LV - 22 apr 14 kl. 09:02

En anhållen för mordförsök i Västervik

En man kämpar för sitt liv på sjukhus efter att under påskhelgen ha utsatts för vad polisen rubricerar som ett mordförsök. En man sitter anhållen misstänkt för brottet..

Expressen - 10 feb 16 kl. 09:05

17-åring anhållen för mordförsök på boende

En 17-årig pojke är nu anhållen misstänkt för mordförsök på en 32-årig man på ett flyktingboende i Västervik. – Förhör kommer att ske under dagen, säger Jimmy Modin, presstalesperson på polisen Region syd..

LV - 03 maj 17 kl. 10:55

Man anhållen – misstänkt ha förstört kiosken och misshandlat ägaren

En 39-årig man sitter anhållen hos polisen i Västervik, misstänkt för att ha misshandlat ägaren till kiosken i Ankarsrum samt ha slagit sönder delar av kiosken och kört på målsägarens bil..

LV - 03 maj 17 kl. 10:55

Man anhållen – misstänkt ha förstört kiosken och misshandlat ägaren

En 39-årig man sitter anhållen hos polisen i Västervik, misstänkt för att ha misshandlat ägaren till kiosken i Ankarsrum samt ha slagit sönder delar av kiosken och kört på målsägarens bil..

LV - 15 maj 17 kl. 13:43

Ung kvinna misshandlad – man anhållen

Vid midnatt i lördags uppstod det ett relationsbråk i centrala Västervik. En man i 45-årsåldern greps för misshandel och är nu även anhållen hos polisen..

SVT - 11 aug 13 kl. 17:08

En anhållen för våldtäkt i Västervik

En man har gripits och sedan anhållits misstänkt för våldtäkten mot kvinnan i Västervik tidigt på söndagsmorgonen..

UNT - 19 dec 14 kl. 16:08

En anhållen för mord i Västervik

En man i 25-årsåldern har anhållits och misstänks för att ha mördat en annan man i Västervik natten till i dag..

SvD - 19 dec 14 kl. 16:08

En anhållen för mord i Västervik

En man i 25-årsåldern har anhållits och misstänks för att ha mördat en annan man i Västervik natten till i dag. Polis och ambulans kallades till en central del av staden strax före klockan två, varefter man fann en mycket allvarligt skadad man i 35-årsåldern..

DN - 24 jul 18 kl. 11:23

Överstyrman anhållen efter fartygsolycka

Arbetet fortsätter med det stora lastfartyget som i måndags körde på grund utanför Loftahammar i Tjust skärgård norr om Västervik. – Vi har börjat besiktningen med hjälp av undervattenskameror och dykarna förbereder sig för att besikta skrovet, säger Pär-Åke Eriksson, stationschef på Kustbevakningen i Västervik..

Expressen - 04 jan 16 kl. 04:26

Man i 25-årsåldern anhållen för knivattack

En man i 25-årsåldern har anhållits för att ha försökt attackera en annan man med kniv i Västervik. Den attackerade mannen lyckades komma undan utan skador. Inledningsvis rubriceras händelsen som mord- eller dråpförsök..

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.