Opinionen.se > Opinion

Thursday, 14 November, 09:26

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänks för våldtäkter mot flicka
En 37-årig man från Falun har häktats misstänkt för flera våldtäkter mot en flicka. Övergreppen ska ha skett mellan mars och juni i år, skriver Dala-demokraten. Mannen nekar till anklagelserna, men är häktad på sannolika skäl. Flickan ska själv ha slagit larm om vad hon utsatts för i mannens bostad..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Falun, Dala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänks för våldtäktermot , flicka
Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 14:42

Våldtäkter fortsatt vapen i Burma

Burmas armé utsätter kvinnor för våldtäkter på ett vis som beskrivs som systematiskt. Trots att landet tagit steg mot demokrati fortsätter övergreppen.
De flesta av våldtäkterna sker under militärens offensiver i regionerna Kachin och Shan i mellersta och norra delen av landet, men förekommer över hela Burma.

BT - 16 okt 14 kl. 14:42

Våldtäkter fortsatt vapen i Burma

Burmas armé utsätter kvinnor för våldtäkter på ett vis som beskrivs som systematiskt. Trots att landet tagit steg mot demokrati fortsätter övergreppen. De flesta av våldtäkterna sker under militärens offensiver i regionerna Kachin och Shan i mellersta och norra delen av landet, men förekommer över hela Burma.

Skånskan - 05 nov 16 kl. 12:12

Polisen skapar utredninggrupp efter Malmövåldtäkter

Malmö Polisen skapar en särskild utredningsgrupp efter flera grova våldtäkter mot barn och unga i Malmö. ERWP.fif(0)Till Aftonbladet.

Skånskan - 28 dec 15 kl. 11:04

Två våldtäkter mot unga flickor

Skurup/skivarp Två fullbordade våldtäkter mot minderåriga flickor har anmälts i kommunen under julhelgen. I det ena fallet var offret under 15 år.Två våldtäkter – en i Skivarp och en i Skurup – har anmälts under julhelgen.

Skånskan - 20 feb 19 kl. 09:55

HD tar upp flera våldtäkter mot skåneflicka i dag

Kristianstad I dag håller Högsta domstolen förhandling om en man från nordöstra Skåne som dömdes till nio års fängelse i höstas för upprepade våldtäkter mot barn.Tingsrätten i Kristianstad dömde honom till elva års fängelse för de hundratal våldtäkter mot en flicka som han gjort sig skyldig till.
Beslutet överklagades till hovrätten där straffet sänktes till nio år, trots att hovrätten fanns mannen skyldig till våldtäkterna.

Kristianstadsbladet - 01 jan 14 kl. 17:49

Flera våldtäkter under nyårsnatten


Nio kvinnor i Västra Götaland har anmält att de utsatts för våldtäkter under nyårsnatten. I Trollhättan ska en flicka ha våldtagits av flera jämnåriga.Samtliga nio anmälningar gäller våldtäkter som ska ha skett inomhus, uppger lokala medier.

BT - 01 jan 14 kl. 17:50

Flera våldtäkter under nyårsnatten

Nio kvinnor i Västra Götaland har anmält att de utsatts för våldtäkter under nyårsnatten. I Trollhättan ska en flicka ha våldtagits av flera jämnåriga. Samtliga nio anmälningar gäller våldtäkter som ska ha skett inomhus, uppger lokala medier.

YLE - 17 jun 14 kl. 11:06

Fängelse för våldtäkter av ung flicka

En medelålders har dömts till fängelsestraff för våldtäkter av en ung flicka som skett för sju år sedan i Lojo. Mannen och flickans föräldrar hade kommit överens om att flickan och hennens systrar städar hos mannen och rastar hans hund.
Vid de här tillfällena år 2006 hade mannen fyra gånger våldtagit flickan som då var ungefär tolv år gammal.

YLE - 17 jun 14 kl. 11:06

Fängelse för våldtäkter på ung flicka

En medelålders har dömts till fängelsestraff för våldtäkter på en ung flicka som skett för sju år sedan i Lojo. Mannen och flickans föräldrar hade kommit överens om att flickan och hennens systrar städar hos mannen och rastar hans hund. Vid de här tillfällena år 2006 hade mannen fyra gånger våldtagit flickan som då var ungefär tolv år gammal.

BT - 23 dec 14 kl. 15:17

Flydde från IS våldtäkter och tortyr

Kvinnor som flytt fångenskapen hos den grymma jihadiströrelsen Islamiska staten (IS) berättar om tortyr, våldtäkter och tvångsgiftermål. Många mår mycket dåligt och flera har begått självmord i fångenskap. "Männen kom flera gånger för att ta med sig vissa av flickorna.

Sydsvenskan - 26 maj 15 kl. 18:44

Åtal för 40 våldtäkter på flicka

En 22-årig man åtalas för minst 40 våldtäkter mot en flicka som var mellan sex och nio år när gärningarna begicks. Övergreppen skedde för några år sedan i mannens bostad.Enligt åtalet vid Skaraborgs tingsrätt har mannen erkänt sexuella övergrepp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.