Expressen > Nyheter

Tuesday, 12 November, 13:06

Expressen - 12 sep 11 kl. 08:34

Regeringen storsatsar på ungdomarRegeringen kommer att presentera en stor ungdomssatsning. I den ligger sänkt restaurangmoms, uppger regeringskällor för Expressen.se. Detta innebär en stor seger för Centerpartiet som drivit frågan. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Expressen, Centerpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, storsatsar, ungdomar
SvD - 21 okt 14 kl. 18:20

Budgetbesked: Regeringen storsatsar på Almi

Regeringen storsatsar på Almi i den kommande budgeten. Det kan SvD avslöja. Regeringen höjer anslagen med 50 procent, från 260 till 390 miljoner kronor..

Expressen - 13 mar 14 kl. 09:03

Regeringen storsatsar på lärarutbildningen

Regeringen storsatsar på lärarutbildningen i vårbudgeten. Fram till 2018 ska 9 000 nya utbildningsplatser skapas, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Sammanlagt byggs högskolan ut med 10 000 platser, och kring 90 procent går alltså till lärarstudenter..

NT - 28 jan 18 kl. 18:30

Regeringen storsatsar på skolan

Regeringen storsatsar på yrkeshögskolan..

Nyheter 24 - 10 nov 11 kl. 17:41

Regeringen storsatsar mot ungdomsvåldet


Endast några dagar efter att Statsminister Fredrik Reinfeldts son blivit brutalt misshandlat så kommer beskedet om att regeringen påbörjar en ny storsatsning mot ungdomsvåldet. STOCKHOLM. Regeringen påbörjar en storsatsning mot ungdomskriminalitet och ungdomsvåld.

Supermiljöbloggen - 07 apr 15 kl. 19:06

Regeringen storsatsar på järnvägen

Miljöpartiet och socialdemokraterna vill öka järnvägsunderhållet och avsätter därför 1,25 miljarder kronor per år. Senast 15 april presenteras regeringens vårbudget, som även ska visa den ekonomiska riktningen för mandatperioden. Vid en presskonferens idag annonserade statsminister Stefan Löfven tillsammans med Gustav Fridolin, Åsa Romson och Magdalena Andersson ut några av de viktigaste budgetnyheterna.

Expressen - 22 apr 15 kl. 11:45

Regeringen storsatsar på äldreomsorgen

Bemanningen inom äldreomsorgen ska öka och regeringen satsar en miljard kronor i vårändringsbudgeten. I morgon beslutar regeringen att ge Socialstyrelsen i uppdrag att utreda hur pengarna ska fördelas. – Medlen ska användas till bemanning i äldreomsorgen, säger äldreminister Åsa Regnér, S..

Expressen - 06 sep 11 kl. 11:41

Regeringen storsatsar på matematiken

Regeringen satsar 2,6 miljarder för att höja resultaten i matematik i den svenska skolan. Det beskedet lämnade utbildningsminister Jan Björklund i dag. - Vi halkar efter och den utvecklingen måste stoppas, säger han vid en pressträff.

Nyhetskanalen - 16 feb 12 kl. 11:03

Regeringen storsatsar för romer

Regeringen har antagit en 20-årig strategi för att bryta romernas utanförskap i Sverige. 46 miljoner kronor satsas de fyra kommande åren för en rad projekt..

SVT - 03 apr 12 kl. 20:24

Regeringen storsatsar på forskning

Regeringen och näringlivet går ihop för att skapa ett nytt biomedicinskt forskningsinstitut, en storsatsning för att kunna konkurrera om de bästa forskarna..

Nyhetskanalen - 14 okt 12 kl. 08:01

Regeringen storsatsar på järnvägen

Imorgon lägger regeringen fram ett förslag som man kallar "den största satsningen på järnvägsunderhåll någonsin", med en summa på 533 miljarder kronor under en 12-årsperiod. På DN debatt idag skriver bland andra infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd att årtionden av eftersatt underhåll äntligen ska få ett slut och flaskhalsar i hela landet ska lösas..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Placeras ut i Stockholm i dag: Pedallösa elcyklar

Amerikanska bolaget Wheels testar sina pedallösa mini-elcyklar på den svenska marknaden. Produkten beskrivs som säkrare och hållbarare än elsparkcyklarna.Dessutom har de en funktion som ska stoppa fulparkering.

Expressen - 2 timmar sedan

Ulf Kristersson: Slopa rätten till eget boende för nyanlända

Moderaterna presenterar nya förslag på migrationsområdet. Däribland att man vill avskaffa EBO-lagen, rätten för nyanlända att ordna med egen bostad. – Det borde finnas mycket bred majoritet, säger Ulf Kristersson (M).

Expressen - 3 timmar sedan

Mördade sin flickvän – när hon ville göra slut

17-årige Thomas Griffiths mördade sin flickvän Ellie Gould i en brutal attack i hennes hem. Anledningen: Hon ville göra slut. Nu har 17-åringen dömts till livstids fängelse, rapporterar Mirror.

Expressen - 2 timmar sedan

Tjuvar slog till mot Smålandsposten

Tjuvar slog till mot Smålandspostens redaktion i Alvesta under natten till tisdag. På bilder från övervakningskameror ses tre män, varav två maskerade, ta it-utrustning från redaktionen..

Expressen - 2 timmar sedan

Så stort klimatavtryck ger 3 000 olika matvaror

Rödspätta belastar klimatet mycket mer än lax och ris har 30 gånger så hög klimatpåverkan som potatis.Det framgår när Mat.se tillsammans med forskningsinstitutet RISE i dag lanserar den största klimatmärkningen av livsmedel som någonsin gjorts.

Expressen - 1 timme sedan

Oscar Engelberts kris – en enda bokad lägenhet

Det fortsätter att skaka under fötterna på bostadsutvecklaren Oscar Properties och huvudägaren Oscar Engelbert.Endast en lägenhet var bokad under perioden juli–september.Det framgår av lyxbyggaren senaste delårsrapport som vinst tack vare försäljningen av det påbörjade höghusprojektet Helix.

Expressen - 1 timme sedan

Mordpodden åtalas för plagiat

En av Sveriges mest populära poddar åtalas för plagiat.Mordpodden, som drivs av Linnéa Bohlin och Amanda Karlsson, anklagas för att ha stulit material ut en bok om det såkallade Kakelugnsmordet år 1962.Fallet kommer att tas upp i Stockholms tingsrätt..

Expressen - 1 timme sedan

Meghan och Harry ”tackar nej till drottningen – firar jul i USA”

Den brittiska kungafamiljen firar traditionellt jul på godset Sandringham i Norfolk, men det är långt ifrån säkert att de blir fulltaliga i år. Meghan och prins Harry, som även skippade besöket på slottet Balmoral i somras, har enligt Hello! Magazine planer på att fira på annat håll.

Expressen - 1 timme sedan

Klart: Telia får köpa TV4

På tisdagen kom beskedet att EU ger grönt ljus för Telias mångmiljardköp av Bonnier Broadcasting med bland annat TV4 och Cmore. Det bekräftar EU-kimmissionen i ett pressmedelande.Affären är värd 9,2 miljarder kronor.

Expressen - 1 timme sedan

Så stora marginaler har bankerna på våra bolån

Bankernas marginaler på bolån uppgick till 1,42 procent i september.Det framgår av Finansinspektionens kvartalsvisa publicering.– Det är små förändringar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.