Expressen > Nyheter

Saturday, 16 November, 22:35

Expressen - 12 sep 11 kl. 08:26

Fallet som kan ändra Italiens syn på barnagaDen semestrande italienska kommunpolitikern Giovanni Colasante tyckte att han bara uppfostrade sitt barn, den där kvällen i slutet av augusti i Gamla stan i Stockholm. Enligt vittnesuppgifter lyfte han sonen i håret. Polisen grep honom misstänkt för barnmisshandel. I större delen av världen är det tillåtet att tillrättavisa sina barn med våld. Italien är ett av de länder som inte har något förbud mot barnaga.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Italiens, Giovanni Colasante, Gamla, Stockholm, Sverige, Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falletsom kan , ändra, Italiens, syn, barnaga
DN - 05 okt 14 kl. 17:21

Katolska kyrkan kan förändra sin syn på skilsmässa

Den katolska kyrkan kan vara på väg att förändra sin syn på skilsmässa, samboförhållanden och äktenskap. Frågorna kommer att diskuteras under ett två veckor långt möte i Vatikanen..

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 15 kl. 21:33

Kyrka måste ändra sin syn

Frikyrkan Korskyrkan måste ändra sin syn på homosexuella - annars blir det inga kommunala bidrag..

SVT - 11 feb 15 kl. 20:04

Moderaterna öppnar för att ändra sin syn på arbetsrätten

Moderaterna kan komma att ompröva sin syn på arbetsrätten. Det beskedet ger Moderaternas nye ekonomisk-politiske talesperson Ulf Kristersson i en intervju med SVT:s Rakt på..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Se det starka klippet som kommer ändra din syn på dig själv

Oavsett hur vi ser ut och vad vi tänker om oss själva tycks vi alltid kritisera oss själva hårdast.Dove Frankrike vill ändra på det.För att visa kvinnor hur skadliga våra tankar om oss själva kan vara, skapade Dove #OneBeautifulThought-kampanjen och bad kvinnor att dela med sig av sina tankar om hur de såg på sig själva.

DI - 28 mar 18 kl. 19:30

Sussi Kvart: Lärdomen av HQ – ändra lagens syn på vinstsyfte

DEBATT. Domen i skadeståndsprocessen mot HQ:s styrelseledamöter och ledning sätter fingret på den ålderdomliga syn på vinstsyftet som finns i aktiebolagslagen. Den innebär att det är mer rätt att bedriva kortsiktig affärsverksamhet än att göra långsiktiga hållbarhetsåtaganden , skriver styrelseproffset och affärsjuristen Sussi Kvart.

Skånskan - 12 nov 14 kl. 08:00

De vill ändra synen på sexbrottslinga


– Vi hoppas att den kan ändra folks syn på ämnet och att samhället kan börja jobba förebyggande, säger Lasse Barkfors..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är kvinnorna som kommer att ändra din syn på skönhet

"I Am What's Underneath" är dokumentärfilms-projektet skapat av Elisa Goodkind och hennes dotter Lily Mandelbaum, för att hylla all typ av skönhet genom att visa vad som finns "bakom huden". Det började med att mamman och dottern startade plattformen StyleLikeU, och med hjälp av hashtagen #iamwhatsunderneath lyckades projektet dra in 150 000 dollar till dokumentärfilmen som kommer att släppas nästa år.Syftet med dokumentären är att erbjuda en plattform för kvinnor och män från olika bakgrunder och kulturer där de får lyfta och prata om deras individuella skönhet, stil och relation till deras kroppar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Se videon som kan ändra din syn på livet

I en video som heter "Together" uppmanar terapeuten Patrik Wincent dig att göra något många av oss sällan gör.LÄS MER: Bilden på 17-åringens smartphone-nacke får forskaren att häpnaWincent är VD för Sveriges internet och dataspelsmissbruks-center som ligger i Stockholm. Dataspelsakuten som hans center heter, erbjuder ett Digital Detox Camp där unga får behandling för sitt missbruk och även får vistas ute i naturen för att "få bort sina tvångsmässiga beteenden och börja om på ny kula".

Dagen - 03 feb 17 kl. 03:00

Ändra skolans syn på evolutionsteorin

Skolans uppdrag är inte att fostra­ elever till en naturalistisk/ateistisk­ livsåskådning och därmed göra ateismen till norm i skolan. Det skriver­ Lennart Holmbom..

Dagen - 03 feb 17 kl. 03:00

Ändra skolans syn på evolutionsteorin

Skolans uppdrag är inte att fostra­ elever till en naturalistisk/ateistisk­ livsåskådning och därmed göra ateismen till norm i skolan. Det skriver­ Lennart Holmbom..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Malmöpolisen om våldet: ”Meningslöst”

En Malmöpolis har skickat brev till flera riksdagsledamöter för att beskriva våldet i yrkets vardag.Polisen beskriver hur förra helgens våldsgärningar fick bägaren att rinna över, rapporterar Aftonbladet. – Det har varit ett sådant fruktansvärt meningslöst våld där många oskyldiga har drabbats, säger polisen till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Fem personer skjutna i bostad i San Diego

Fem familjemedlemmar, varav tre barn, har dött i en skjutning i San Diego, rapporterar Los Angeles Times. De ska ha skjutits i en bostad. Man tror att den misstänkta finns bland de döda.

Expressen - 1 timme sedan

Tonårsflicka våldtagen på toalett

En tonårsflicka har larmat ordningsvakter om att hon blivit utsatt för en våldtäkt på en toalett i central Stockholm.Flickan har förts till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

Julbelysningen har tänts: ”Bästa öppningen hittills”

Julen är på intåg.På lördagen har en miljon LED-ljus tänts över Stockholms gator och torg, som en inledning på nedräkningen.– Jag tror att det var den bästa öppningen hittills, säger Per Eriksson, vd för City i Samverkan..

Expressen - 1 timme sedan

Man svårt skadad – en anhållen

Tillståndet har förbättrats för en man i 45-årsåldern som misshandlades i en mindre ort utanför Jönköping under natten mot lördagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Ambassadören på älgsafari – efter hoten mot Sverige

BENGTSFORS/STOCKHOLM. Kinas ambassadör Gui Congyou har ägnat de senaste dagarna åt att markera kraftigt mot Sverige. Men lördagen tillbringade ambassadören på älgsafari i Dalsland – trots den diplomatiska krisen.

Expressen - 2 timmar sedan

De är skådespelarna i filmen om Staffanstorp

Reklamfilmen om Staffanstorp har på en vecka väckt känslor och blivit rikskänd – och beskyllts för rasism.– Vi lägger ingen värdering i innehåll eller upplägg. Vi tog emot ett uppdrag från en kund och vi har slutfört det, säger Niclas Röhr, filmens producent och Malmömoderat.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens framgång – i jakten på ligorna

Varje år stjäls båtmotorer för 300 miljoner kronor i Sverige.Många av dem står internationella ligor bakom – men nu gör polisen framsteg i jakten på tjuvarna.I Västra Götaland har stölderna minskat med 25 procent.

Expressen - 3 timmar sedan

Spädbarn dog i taxi – sjukhuset utreder

På länssjukhuset i Kalmar beslutades det att den nyfödda flickan tillsammans med sina föräldrar skulle köras till ett sjukhus i Skåne och röntgas. Under resan dog den lilla flickan under oklara omständigheter. Mamman sitter nu häktad misstänkt för dråp.

Expressen - 3 timmar sedan

Här lär sig eleverna att sälja in skolan till andra

Friskolekoncernen Academedia har tagit till ett annorlunda grepp för att locka nya elever.De skickar sina NTI-gymnasieklasser på lägerdagar – där eleverna lär sig att marknadsföra skolan till andra, rapporterar Dagens Nyheter. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.