Kristianstadsbladet > Inrikes

Friday, 22 November, 06:28

Kristianstadsbladet - 12 sep 11 kl. 08:12

Älg sköts på torg
Foto: Hasse Holmberg/Scanpix
Stressad älgkalv irrade sig in till Stortorget i Karlskrona.
? Det slutade med att vi tog dit en kommunjägare som fick avliva älgen. Den var så stressad och aggressiv att det inte hade gått att få ut den därifrån under lugna former, säger Peter Martin, vakthavande befäl på polisen i Skåne..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
HolmbergScanpix Stressad, Stortorget, Karlskrona, Peter Martin, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Älg, sköts, torg
Kristianstadsbladet - 18 nov 13 kl. 09:02

Stora Torg återuppstår i en ny skepnad

Foto: Bosse Nilsson
En samlingspunkt för medborgarna, med uteserveringar, platser att bara sitta och ta igen sig, möjligheter att bygga scen, och en naturlig koppling mellan rådhus, museum och näringsidkare. Det är några av visionerna för framtiden när det gäller Stora Torg i Kristianstad.
Sakta är byggarbetsplatsen på Stora Torg i Kristianstad på väg att försvinna.

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 06:30

Krögarförening med visioner för Stora Torg

Foto: Lasse Ottosson
”Porten till Kristianstad”. ”Paradtorget”. ”Folkets torg”.

Sydsvenskan - 09 okt 11 kl. 06:30

Ju större torg desto mer makt

Torgens arkitektur: Ju större torg, desto mer makt, desto mer kraft i reaktionen. Dan Hallemar, arkitekturskribent och redaktör för tidskriften Arkitektur, funderar kring torg:
Ju mer torget är skapat som maktuttryck, desto starkare blir kraften i reaktionen. Det är något man kan ana, även om jag inte har några egentliga belägg för det.

Skånskan - 16 maj 18 kl. 14:00

Parkering tillåts åter på Nya torg

HÖRBY För att skapa fler parkeringsplatser i centrum under ombyggnaden har kommunen ställt i ordning ett antal extra parkeringsplatser på Nya torg.Det är trångt och besvärligt i centrum just nu. Storgatan är avstängd liksom infarterna därifrån till Gamla torg.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 11 kl. 06:00

Gammalt torg dör långsamt

Foto: Claes Nyberg
Myllrande gatuliv i Trelleborg? Ja, från bankahörnan och fram till korsningen vid Signum.
Förra veckan skrev TA att restaurangen Två Lejon gick i konkurs.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 10:00

Lilla Torg töms på torghandlare

Foto: Annica Jönsson
Samtidigt som nyårsklockorna klingar töms också Lilla Torg i Kristianstad på torghandlare. De har sagts upp i väntan på nya torghandelsföreskrifter, som kan dröja.
Bakgrunden till åtgärden är att Kristianstads kommun under en rad år har haft problem med att torghandlare på Lilla Torg inte följer reglerna.

Skånskan - 17 apr 18 kl. 09:16

Stängt mellan Lilla torg och Stortorget

MALMÖ Två decimeter skiljde besökarna på Mello Yellos uteservering och fullständig katastrof. Nu stänger Gatukontoret passagen mellan Stortorget och Lilla torg.Så kör du Om du behöver köra fordon in till Lilla torg så görs det enklast via Engelbrektsgatan.

Kristianstadsbladet - 07 maj 11 kl. 06:30

Lilla Torg blev en munsbit för Nosaby

6-0. Game, set och match. För Nosaby mot Lilla Torg.

Nyheter 24 - 12 maj 11 kl. 13:51

Tre Kronor portade från Sergels Torg


Oavsett hur det går för Tre Kronor blir det ingen fest på Sergels Torg och ingen vet ännu var en eventuell tillställning ska hållas. STOCKHOLM. Tre Kronor får inte fira ett eventuellt VM-guld på Sergels Torg.

Uppsalanyheter.se - 02 jul 15 kl. 01:49

Unga företagare visade upp sig på Vaksala torg

På onsdagseftermiddagen samlades ett 30-tal RS-företag på Vaksala Torg för att marknadsföra och sälja sina produkter. RS-företag står för "Roligaste Sommarjobbet" och företagen drivs i huvudsak av ungdomar i första eller andra året av gymnasiet. På onsdagseftermiddagen samlades ett 30-tal RS-företag på Vaksala Torg för att marknadsföra och sälja sina produkter.

YLE - 19 jul 16 kl. 17:38

Turisterna vill köpa bär, ärter och rökta flundror på Hangö torg

Turister kommer oftast senare på förmiddagen till torget i Hangö. De köper oftast bär och ärter och skulle vilja ha rökta flundror. Bromarvbon Guy Ranta har sålt grönsaker på Hangö torg i mer än 40 år.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 10:45

SMHI varnar för storm och kraftigt snöfall

Det blåser rejält i fjällen och stora mängder snö är på väg in över landet. En del besvär i trafiken kan väntas de närmaste dagarna. - Just nu har vi en del varningar utfärdade, säger SMHI:s meteorolog Marcus Sjöstedt.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 07:15

Regeringen vill utreda organdonation igen

Det råder stor brist på organ i Sverige, men ny lagstiftning som ska öka antalet donationer drar ut på tiden. Nu vill regeringen att frågan ska utredas på nytt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hösten 2015 presenterades en utredning om hur organ bättre kan tas till vara.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 04:34

Bättre traumavård för flyktingar

Genom ett nytt projekt på Akademiska sjukhuset i Uppsala ska vården tidigare fånga upp nyanlända som upplevt krig, terror och tortyr och lider av trauman och psykisk ohälsa, rapporterar SR Ekot.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:01

Kvinna död i villabrand

Kvinnan hittades död i villan och ska ha varit ensam i huset, skriver polisen på sin hemsida. Larmet kom strax före klockan 19 på söndagen. Villan ska spärras av för teknisk undersökning men polisen har ingen misstanke om brott.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 20:54

Jägare försvunnen i Kramfors - spår på isen

En stor sökinsats pågår efter en jägare som saknas i Kramfors mellan Värsön och Byön i Storfjärden. Man har hittat skidspår på isen och en vak, uppger räddningstjänsten för SVT Västernorrland.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 18:40

Sjöstedt: Jag är besviken på Lars Ohly

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är besviken på sin företrädare Lars Ohly. Den senare tänker lämna partiet efter att ha portats från dess arrangemang efter anklagelser om att han sexuellt ofredat kvinnor. - Jag är besviken på Lasse och jag vet att han är besviken på sig själv.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 17:54

"Alliansregering ska driva Natomedlemskap"

Moderatledaren Ulf Kristersson har kursen fast inställd på Natomedlemskap. - En Alliansregering under min ledning kommer metodiskt att fortsätta närmandet till Nato, med fullt medlemskap som uttalat mål, säger han.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.