Sydsvenskan > Nyheter

Wednesday, 20 November, 20:11

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 07:58

Saab lämnar in överklagandeDessutom ska Saab lämna in överklagandet till hovrätten om rekonstruktionen som tingsrätten inte trodde på.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
En, Saab, Anna Petre, Stallbackaområdet, Pang Da, Youngman, NDRC, Petre

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saab, lämnarin , överklagande
DI - 30 jan 19 kl. 13:53

Saab lämnar offert på 64 Gripenplan till Finland

Saab har med stöd av den svenska staten i dag lämnat in en offert avseende nya stridsflygplan till det finska försvarets logistikavdelning, som ansvarar för försvarsinköp. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagens PS - 30 jan 19 kl. 13:55

Saab lämnar offert på 64 Gripenflygplan

Försvarsbolaget Saab har med stöd av den svenska staten lämnat in en offert avseende nya stridsflygplan till det finska försvarets logistikavdelning, som ansvarar för försvarsinköp. Erbjudandet omfattar 64 Gripenflygplan, bestående av både ensitsiga Gripen E och tvåsitsiga Gripen F, och utgör enligt ett pressmeddelande det formella svaret på kundens anbudsförfrågan som utfärdades i april 2018. Erbjudandet inkluderar även ett vapen- och sensorpaket samt nödvändig utrustning och tillhörande tjänster som behövs för att driva Gripensystemet.

BT - 13 nov 14 kl. 23:30

Saab jagar ubåtsguld i Australien

Den svenska krigsmaterielkoncernen Saab har lämnat ett konkret bud på jättekontraktet att vara med och förnya Australiens ubåtsflotta. Landet, som är mitt uppe i en stor försvarssatsning, vill uppgradera sin flotta med upp till tolv nya ubåtar.- Den australiska kunden har sagt att den vill ha det här under 20 miljarder australiska dollar.

Corren - 11 aug 19 kl. 17:08

Håkan Bushe lämnar Saab

På söndagen kom beskedet att Håkan Buskhe, vd och koncernchef för Saab, lämnar bolaget nästa år..

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 12 kl. 13:48

Saab får order värd 313 miljoner

Försvarskoncernen Saab har fått en beställning på komponenter till det manburna vapensystemet Carl-Gustaf. Ordern är värd 313 miljoner kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Leveranser ska äga rum i år och nästa år.

Nyhetskanalen - 31 okt 12 kl. 13:55

Saab får order på vapendelar värd 313 miljoner

Försvarskoncernen Saab har fått en beställning på komponenter till vapensystemet Carl-Gustaf. Ordern är värd 313 miljoner kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande.Leveranser ska äga rum i år och nästa år.

DI - 10 feb 17 kl. 15:20

Saab redo bygga Gripenfabrik i Indien

Temperaturen höjs i tävlingen om vem som ska få uppdraget att bygga 200-250 stridsflygplan åt Indien. På måndag, samtidigt som Saab lämnar bokslut, inleds flygmässan Air India, och Saab talade under fredagen vid en indisk pressträff inför mässan om sin beredskap att bygga "världens modernaste stridsflygplansfabrik" i Indien..

Vimmerby Tidning - 24 jan 14 kl. 08:54

Avslag för Saabs överklagande

Nu har återigen ett bulleröverklagande nått vägs ände. Saab förlorar igen och denna gång handlar det om det prestigefyllda Lundbergsbygget nere vid Stångån..

SvD - 25 okt 14 kl. 10:33

Spykers överklagande avskrivet

Turerna kring Saab, Spyker och GM ser ut att nå ett slut sedan appelationsdomstolen i Cincinnatti avfärdade Spykers överklagande. Enligt domstolen hade GM inte för avsikt att sabotera Youngman-affären som kunde ha räddat den krisande biltillverkaren..

Vimmerby Tidning - 23 feb 13 kl. 06:06

Saab överklagar Vasastaden igen

Saabs överklagande angående detaljplan för bostadsprojektet i Vasastaden avslogs den fjärde februari i Länsstyrelsen men nu överklagar Saab ärendet igen denna gång till till Mark och Miljödomstolen..

Kristianstadsbladet - 13 jul 12 kl. 15:04

Han lämnar jobbet hos Reinfeldt

Foto: Peter Åklundh
Sebastian Carlsson, 28 år från Kristianstad, har tidigare arbetat som pressekreterare hos statsminister Fredrik Reinfeldt. I mitten av augusti börjar han arbeta som presschef på försvarskoncernen Saab AB.
Hur kommer det sig att du slutar på statsrådsberedningen?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.