Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 13 November, 06:33

Alingsås tidning - 12 sep 11 kl. 08:12

Företagare missnöjda med Miljö och hälsa ALINGSÅS: Alingsås hamnar långt ner på listan I SKL:s nya studie över hur företag ser på kommunernas myndighetsutövning. En bidragande orsak är missnöje över miljö- och hälsoskyddsarbetet..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Miljö, AlingsÅs, SKL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagare, missnöjdamed , Miljöoch , hälsa
YLE - 18 nov 16 kl. 12:56

Övervakningen av tobak blir billigare - företagare nöjda med 110 euro

Övervakningen av tobaksförsäljningen kostar 110 euro per försäljningspunkt i Hangö, Ingå och Raseborg i nästa år. Sydspetsens miljöhälsonämnd beslöt om den summan efter omröstning. Förslaget var 500 euro.

YLE - 19 mar 13 kl. 12:51

Österbottningarna är lyckliga men missnöjda med hälsocentralerna

Var tredje Österbottning i åldern 20-54 är missnöjd med de läkartjänster man får vid hälsocentralerna. Skillnaderna mellan regionerna och befolkningsgrupperna i Österbotten är stora när det gäller tillräckliga hälsoläkartjänster i förhållande till behovet. Bland annat det här framkommer i den utredning om hälsa och välfärd som Institutet för hälsa och välfärd (THL) gjort.

Sydsvenskan - 10 jun 15 kl. 10:16

Poliser missnöjda med psykiatrin

Polisers många möten med psykiatrin gör dem kritiska till hur samhällets stöd till psykiskt sjuka fungerar. Sju av tio uppger, i en enkät genomförd av Polisförbundet, att de upplever att sjuka får för dålig hjälp av psykvården.Poliser kommer i kontakt med psykiskt sjuka bland annat när de kör personer till sjukhus för bedömning och vård och när de på begäran av läkare kör sjuka mellan olika vårdinrättningar.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 10:16

Poliser missnöjda med psykiatrin

Polisers många möten med psykiatrin gör dem kritiska till hur samhällets stöd till psykiskt sjuka fungerar. Sju av tio uppger, i en enkät genomförd av Polisförbundet, att de upplever att sjuka får för dålig hjälp av psykvården.Poliser kommer i kontakt med psykiskt sjuka bland annat när de kör personer till sjukhus för bedömning och vård och när de på begäran av läkare kör sjuka mellan olika vårdinrättningar.

SN - 10 jun 15 kl. 10:17

Poliser missnöjda med psykiatrin

Polisers många möten med psykiatrin gör dem kritiska till hur samhällets stöd till psykiskt sjuka fungerar. Sju av tio uppger, i en enkät genomförd av Polisförbundet, att de upplever att sjuka får för dålig hjälp av psykvården. Poliser kommer i kontakt med psykiskt sjuka bland annat när de kör personer till sjukhus för bedömning och vård och när de på begäran av läkare kör sjuka mellan olika vårdinrättningar.

Barometern - 19 sep 13 kl. 10:17

Charmoffensiv mot företagare

Kommunens miljötillsyn fick underkänt av företag. En serie möten kan bidra till höjt betyg.
Första temakvällen var till gårdsbutiker och kaféer.

YLE - 04 jul 14 kl. 04:51

Rekommendation för gravida skapar missnöje bland läkare

Flera läkare är missnöjda över nya rekommendationer för mödrarådgivining. I och med rekommendationerna faller det rutinmässiga besöket under mitten av graviditeten bort och enligt vissa läkare är det ett av de viktigaste besöken. - De vill väl, men det blir fel.

YLE - 12 sep 17 kl. 12:55

Raseborgarna mycket nöjda med kommunala tandvården

Tandvården i Raseborg landar på första plats i Nyland, visar en enkätundersökning. Medelvitsordet är 4,9 på en skala från ett till fem. Det är Institutet för hälsa och välfärd, THL, som tillsammans med kommunerna i Finland har gjort en enkät om servicen inom munhälsovården.

Kristianstadsbladet - 28 maj 19 kl. 20:53

Sexuell hälsa: 70 procent av svenska män porrsurfar

Svenska män konsumerar porr i mycket högre grad än kvinnor. De som porrsurfar flera gånger i veckan är också mer missnöjda med sitt sexliv, visar en ny rapport om svenskars sexuella hälsa. Det finns ett samband, säger utredaren Charlotte Deogan..

YA - 28 maj 19 kl. 20:53

Sexuell hälsa: 70 procent av svenska män porrsurfar

Svenska män konsumerar porr i mycket högre grad än kvinnor. De som porrsurfar flera gånger i veckan är också mer missnöjda med sitt sexliv, visar en ny rapport om svenskars sexuella hälsa. Det finns ett samband, säger utredaren Charlotte Deogan..

Västerbottens Folkblad - 02 jun 18 kl. 07:01

Företagare måste få veta vad de kan förvänta sig

”För en ansökan om tillfälligt serveringstillstånd till allmänheten är ansökningstiden cirka sex veckor.” Den texten står att läsa på Umeå kommuns hemsida för Miljö och hälsa som ansvarar för utskänkningstillstånd. Brännbollsyran, ett årligt återkommande event, lämnade in sin ansökan till kommunen i november förra året för att vara säker på att allt skulle vara klart […].

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 13 timmar sedan

Viltolycka på väg 190

Strax innan klockan fem på tisdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka där en bilist körde på ett rådjur på väg 190 mellan Östad och Brobacka. Olyckan orsakade störningar i trafiken..

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Cykelväg mellan Alingsås och Vårgårda

Trafikverket planerar nu för hur dagens E20 ska se ut när den nya motorvägen mellan Alingsås och Vårgårda är färdigbyggd – klart är att det blir en cykelbana mellan de båda orterna.
När den nya motorvägen mellan Alingsås och Vårgårda öppnas för trafik kommer Trafikverket inleda arbetet med den nuvarande E20-sträckan mellan de båda orterna. – När den nya vägen öppnar ska vi anpassa dagens E20 till den nya funktionen som lokalväg.

Alingsås tidning - Igår: 09:35

Påverkad tonåring rapporterad

Polis kontrollerade på söndagskvällen en tonåring som visade tecken på drogpåverkan. En anmälan om ringa narkotikabrott har gjorts..

Alingsås tidning - I förrgår: 16:21

Katter i kubik och kvadrat

Korthåriga och långhåriga. Randiga, bruna och blå. I Tångahallen stod skönhetsmissarna på rad när föreningen Elfsborgskatten arrangerade kattutställning.

Alingsås tidning - 10 nov 19 kl. 06:00

Både säljer och målar blommor

Äpplet faller inte så långt från trädet.
Carina Sundemos mamma är konstnär och hennes morföräldrar drev blomsteraffär.
Själv är hon både florist och konstnär.

Alingsås tidning - 09 nov 19 kl. 06:00

Gör bra pengar på lottförsäljning

Gerdskens BK är riktiga hejare på Bingolotto-försäljning. Bland föreningarna som får mest pengar när Folkspel delar ut överskottet av försäljningen hamnar Gerdsken på sjätte plats i landet.
– Det betyder väldigt mycket för oss.

Alingsås tidning - 08 nov 19 kl. 05:30

Tom lokal söker hyresgäst

Vad ska hända med lokalen på Storgatan som tidigare huserat Postnord?
Herbos vd Christer Johansson säger till AT att intresset är ” lite vagt”.
Som AT har skrivit om tidigare så vill Herrljunga kommun skapa en mötesplats för kultur och näringsliv i centrum.

Alingsås tidning - 07 nov 19 kl. 05:30

Överlämnade sig till polis efter tio månader

I tio månader höll sig den efterlyste 28-åringen undan rättvisan. Nu har han överlämnat sig till polis och en rättegång för grovt narkotikabrott väntar. Han utreds även för en grov misshandel.

Alingsås tidning - 06 nov 19 kl. 17:14

Polis larmades till bilinbrott

Polis larmades på onsdagseftermiddagen till Stockslycke där en privatperson sett två män slå sönder rutan på en bil. Männen var inte kvar på platsen när polis anlände och någon misstänkt för gärningen har inte gripits. En anmälan om stöld ur bil har upprättats..

Alingsås tidning - 06 nov 19 kl. 17:19

Snattare hamnade i tumult

En man misstänkt för en ringa stöld på Hjulet second hand under onsdagseftermiddagen. I samband med att väktare ingrep mot mannen uppstod ett tumult. En anmälan om våld mot tjänsteman har gjorts, och enligt polis har mannen gjort en motanmälan om misshandel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.