UNT > Inrikes

Thursday, 14 November, 00:43

UNT - 12 sep 11 kl. 07:58

Färre unga jagas av KronofogdenSkulderna hos Kronofogden minskade i augusti i år mot augusti i fjol. Minskningen bland 16-22-åringar år fyra procent bland män och sju procent bland kvinnor. Skärpta kreditkrav och fler unga i jobb kan vara orsak. (TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Kronofogden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, unga, jagasav , Kronofogden
Mobil - 23 okt 18 kl. 08:52

Färre unga till Kronofogden för mobilräkningen

Att framförallt unga hamnar hos Kronofogden för obetalda mobilräkningar har varit ett stort problem. Nu meddelar Kronofogden att trenden vänt..

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 16 kl. 10:49

Färre unga i skuld

Ungdomar är mindre skuldsatta i dag än för några år sedan. Jämfört med 2013 har antalet unga, 18—25, med skulder hos Kronofogden minskat med nästan elva procent och uppgår nu till 36 750, enligt statistik från myndigheten.Den största minskningen har skett bland de allra yngsta i denna åldersgrupp.

SmålandsPosten - 21 jan 16 kl. 13:22

Färre unga i länet har skulder hos kronofogden

Allt färre unga vuxna i Kronoberg har skulder hos kronofogden – och deras samlade skuldberg har på två år minskat med tre miljoner kronor..

Länstidningen i Jämtland - 09 feb 18 kl. 07:32

Länsborna har allt större skulder hos Kronofogden – men hjälpen har blivit bättre

De skuldsatta i länet har allt större skulder hos Kronofogden. Det visar siffror från 2017. Nu öppnar Östersunds kommun upp en drop in-mottagning där invånare kan få budget- och skuldrådgivning..

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 04:10

Färre unga på årets riksdagslistor


Färre unga kandiderar till årets riksdagsval jämfört med 2010, enligt en undersökning som Statistiska centralbyrån (SCB) gjort åt SR Ekot. Drygt 12 procent är under 30 år och lägst andel har Kristdemokraterna med knappt tio procent.KD:s partisekreterare Acko Ankarberg säger till Ekot att det är "lite märkligt" eftersom partiet har ett aktivt ungdomsförbund.

BT - 14 maj 14 kl. 04:10

Färre unga på årets riksdagslistor

Färre unga kandiderar till årets riksdagsval jämfört med 2010, enligt en undersökning som Statistiska centralbyrån (SCB) gjort åt SR Ekot. Drygt 12 procent är under 30 år och lägst andel har Kristdemokraterna med knappt tio procent. KD:s partisekreterare Acko Ankarberg säger till Ekot att det är "lite märkligt" eftersom partiet har ett aktivt ungdomsförbund.

BT - 14 maj 14 kl. 07:30

Färre unga på årets riksdagslistor

Färre unga kandiderar till årets riksdagsval jämfört med 2010, enligt en undersökning som Statistiska centralbyrån (SCB) gjort åt SR Ekot. Drygt 12 procent är under 30 år och lägst andel har Kristdemokraterna med knappt tio procent. KD:s partisekreterare Acko Ankarberg säger till Ekot att det är "lite märkligt" eftersom partiet har ett aktivt ungdomsförbund.

SvD - 06 jul 16 kl. 00:00

Förändrade sociala vanor – färre unga röker, få dricker

Färre unga röker och andelen nyktra ligger kvar på en hög nivå. Trenden mot har hållit i sig i många år och en orsak kan vara internet. – De sociala kontaktytorna har förändrats mycket, säger utredaren Siri Thor.

YA - 19 sep 18 kl. 10:51

Enkätundersökning: Färre unga dricker

Färre Skurupsungdomar dricker alkohol. Det visar den senaste enkätundersökningen bland elever i årskurs 7 till 9. Även bruket av narkotika har minskat samtidigt som allt färre unga röker..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:06

Färre unga "sexbilder" på nätet

Färre unga lägger ut "sexiga" bilder eller filmsnuttar på sig själva på nätet enligt Ungdomsstyrelsen. Andelen som har erfarenhet av att sälja sex är ungefär lika stor som den var 2009, betydligt fler är pojkar än flickor.(TT).

YA - 05 jul 13 kl. 07:22

Färre unga i Sjöbo misstänks för brott

Antalet anmälda brott i kommunen minskar. Störst är minskningen av stöld ur bilar. ­Däremot har antalet anmälningar om skadegörelse ökat.

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Mystiska djurkadaver förbryllar i Göteborg

För andra gången på kort tid har resterna av ett slaktat djur hittats i Göteborg, den här gången vid en promenadväg nära Redbergskyrkan, skriver Göteborgs-Posten..

UNT - 3 timmar sedan

Wallström kräver EU-åtgärder mot miljögifter

Tidigare utrikesminister Margot Wallström (S) kräver tillsammans med Europaparlamentariker Jytte Guteland (S) åtgärder från EU för att fasa ut hormonstörande kemikalier, skriver de på DN:s debattsida..

UNT - 3 timmar sedan

Brottsoffer har väntat i över 30 år

Svensk-iraniern Iraj Mesdaghi satt tio år i det iranska fängelse där den nu häktade mannen misstänks ha deltagit i mord på oppositionella..

UNT - 4 timmar sedan

Hon vill få Malmökriminella att förstå

För tio år sedan förlorade Jeanette West sin 20-åriga dotter Trez i en skjutning..

UNT - 4 timmar sedan

Brev från 1800-talet hittat i Uppsalakyrka

Ett brev från slutet av 1800-talet har hittats vid ett renoveringsarbete i Uppsala domkyrka, rapporterar P4 Uppland..

UNT - 5 timmar sedan

Vädret viktigt när Thunberg korsar Atlanten

Klimataktivisten Greta Thunberg ska ännu en gång korsa Atlanten i en segelbåt..

UNT - 5 timmar sedan

V vill avkriminalisera narkotikabruk

Vänsterpartiet vill avkriminalisera narkotikabruk, skriver SvD..

UNT - 5 timmar sedan

Får skadestånd för Arbetsförmedlingens reklam

Arbetsförmedlingen kommer att betala skadestånd till influeraren Natalie Chanise Eriksson efter en kritiserad reklam där hennes ansikte bytts ut mot influeraren Therese Lindgrens, skriver SVT Nyheter..

UNT - 5 timmar sedan

Fortfarande farligt att vistas i rasområdet

Ett större jordskred inträffade norr om Lökeberg i Kungälv..

UNT - 6 timmar sedan

Polisen efterlyser vittnen till Malmömord

Polisen i Malmö efterlyser vittnen till mordet på den 15-årige pojke som sköts till döds i centrala Malmö i lördags..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.