Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 18 November, 12:04

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 07:16

Rebellerna samlar kraft mot SirteInom tio dagar ska Libyen f en ny vergngsreegring. Det lovade ledare fr vergngsrdet (NTC) i Tripoli igrkvll. Men striderna r inte ver. Anti-Khadaffistyrkor samlar sig nu utanfr den frra ledarens fdelsestad Sirte som nnu inte ervrats..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rebellerna, samlar, kraftmot , Sirte
Helsingborgs Dagblad - 06 okt 16 kl. 00:56

Matthew samlar kraft inför Florida

Orkanen Matthew samlar kraft och väntas återigen uppgraderas till en fyra på den femgradiga skalan när den når Florida. Bahamas premiärminister uppmanar människor att ta skydd. Orkanen Matthew rör sig över Bahamas med en hastighet av 17 kilometer i t.

GöteborgsPosten - 06 okt 16 kl. 06:32

Matthew samlar kraft inför Florida

Orkanen Matthew samlar kraft och väntas återigen uppgraderas till en fyra på den femgradiga skalan när den når Florida. Bahamas premiärminister uppmanar människor att ta skydd..

UNT - 06 okt 16 kl. 06:31

Matthew samlar kraft inför Florida

Orkanen Matthew samlar kraft och väntas återigen uppgraderas till en fyra på den femgradiga skalan när den når Florida..

UNT - 06 okt 16 kl. 08:47

Matthew samlar kraft inför Florida

Orkanen Matthew samlar kraft och väntas återigen uppgraderas till en fyra på den femgradiga skalan när den når Florida..

Expressen - 16 mar 19 kl. 07:24

Nackskadade Robyn samlar kraft för stora operationen

Svårt nackskadade Robyn Anborg, 29, samlar kraft för det stora ingreppet där den instabila nacken ska stelopereras med hjälp av bitar från henne egna revben.Det är en operation hon inte kan få Sverige och Robyn har därför rest till ett sjukhus i Barcelona.– Nu närmar det sig och det känns bra.

DN - 09 sep 17 kl. 06:43

Orkanen Irma samlar kraft före landkänningen

Superorkanen Irma förväntades tappa kraft när den närmade sig Florida, men på lördagsmorgonen när den svepte längs med Kubas nordkust hade orkanen blivit starkare igen och uppgraderats till den högsta styrkan, en femma. Det kan bli den fjärde orkanen i den kategorin som når USA:s fastland..

Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 15:08

Lindängen samlar kraft

Foto: Patrick Persson
Fler vuxna i rörelse är en insats som sätts in för att försöka undvika mer skadegörelse.
Dessutom utökas samarbetet mellan polis, räddningstjänst och Fosie stadsdelsförvaltning. De senaste dagarna har en grupp yngre pojkar orsakat skadegörelse på Lindängen.

Sydsvenskan - 09 okt 11 kl. 06:30

Oppositionen samlar kraft i Stockholm

Syriens oppositionella möts i Stockholm för att ena fronten mot diktatorn Bashar al-Assad. - En regim som dödar sitt eget folk måste bort, säger Abdulbaset Sieda, medlem i styrgruppen för Syriens Nationella råd (SNC). Syriens oppositionella möts i Stockholm för att ena fronten mot diktatorn Bashar al-Assad.

NT - 30 maj 12 kl. 17:47

USA samlar kraft mot "botnät"

Botnät, nätverk av med datavirus kapade datorer som kan fjärrstyras utan att datorns ägare ens vet om det, har under lång tid varit ett problem på internet. Nu har USA:s regering, tillsammans med representanter för dataindustrin och andra grupper, bestämt sig för att ta tag i problemet och på onsdagen tillkännagavs ett nytt initiativ - Samarbetet för cybersäkerhet. Initiativet har lagt fram en samling principer för hur nätsäkerhetshotet kan bekämpas.

SvD - 30 maj 12 kl. 17:57

USA samlar kraft mot ?botnät?

USA:s regering tillkännagav i dag ett samarbete mellan företag och myndigheter för att bekämpa ?botnät?..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.