Aftonbladet > Sport

Monday, 18 November, 08:40

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 07:02

?Den gamle Schumacher är tillbaka?Schumacher fortsätter imponera: ?Det känns bra?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Schumacher

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den gamle, Schumacherär tillbaka
YLE - 17 jun 14 kl. 15:21

Schumacher vaken men inte sig själv

Den sjufaldige världsmästaren i Formel-1 Michael Schumacher vaknade på måndagen ur koman han legat i sedan årsskiftet. Nu väntar en lång rehabilitering och helt återställd blir han troligtvis aldrig, säger neurolog Kati Juva. Tis 17.

YLE - 30 dec 13 kl. 10:48

Sportvärlden ber för Schumacher

I hela världen väntar sportpersonligheter på positiva nyheter angående Michael Schumacher som ligger i koma efter en skidolycka. Många har via Twitter uttryckt sin sorg och hopp om tillfrisknande. Bland annat formel 1-förarna Felipe Massa och Jenson Button sänder tankar till Schumacher och hans familj.

YLE - 23 okt 14 kl. 18:09

Michael Schumacher kan bli frisk

Det finns hopp för Formula 1-mästaren Michael Schumacher. Han kan tillfriskna, säger en av tyskens tio läkare Jean-Francois Payen till den brittiska tidningen Mirror – men det kan ta tid. För bara tio månader sedan svävade Schumacher, 45 år gammal, mellan liv och död, efter att ha skadades allvarligt i en skidolycka i Alperna förra året.

YLE - 29 dec 13 kl. 23:14

Schumacher i kritiskt tillstånd

Universitetssjukhuset i Grenoble där Michael Schumacher vårdas, bekräftar att Schumacher är i kritiskt tillstånd. Den franska sportkanalen RMC Sport skrev tidigare på söndagen att Michael Schumacher har en hjärnblödning. Kanalen specificerade inte sina källor.

Barometern - 30 dec 13 kl. 11:30

Schumacher i koma efter skidolycka

Den sjufaldige formel 1-världsmästaren Michael Schumacher ligger fortfarande i koma efter en allvarlig skidolycka i Meribel i franska Alperna. Han har allvarliga hjärnskador och tillståndet är mycket allvarligt enligt sjukhuset. - Vi gjorde en röntgen som visade flera saker, bland annat blodutgjutelser i hjärnan.

YLE - 19 nov 14 kl. 13:39

Ex-förare: Schumacher på bättringsvägen

Den tidigare formel 1-föraren Philippe Streiff kommer med de senaste uppgifterna gällande Michael Schumachers situation. Streiff berättar i en intervju för Europe 1 att Schumacher är på bättringsvägen, men att läget fortfarande är väldigt svårt. Det var för snart ett år sedan som Michael Schumacher skadade sig allvarligt i en skidolycka.

YLE - 29 dec 14 kl. 08:59

"Schumacher har en lång kamp framför sig"

Den 29 december 2013 drog världen efter andan: världens genom tiderna bästa formel 1-förare Michael Schumacher hade fallit i slalombacken i franska Meribel och skadat huvudet så pass allvarligt att han hamnade i koma. Återhämtningen går långsamt. Det är exakt ett år sedan den tyske sjufaldige världsmästaren skadade sig i vintersportsorten Meribel i de franska Alperna.

Trelleborgs Allehanda - 30 dec 13 kl. 09:07

Schumacher i koma efter skidolycka

Foto: Scanpix
Den sjufaldige formel 1-världsmästaren Michael Schumacher ligger fortfarande i koma efter en allvarlig skidolycka i Meribel i franska Alperna. Han har allvarliga hjärnskador och tillståndet är kritiskt, enligt sjukhuset.
– Vi gjorde en röntgen som visade flera saker, bland annat blodutgjutelser i hjärnan.

BT - 31 dec 13 kl. 11:41

Schumacher tillstånd har förbättrats något

Den sjufaldige formel 1-världsmästaren Michael Schumacher hålls fortfarande nedsövd efter söndagens skidolycka i franska Alperna. Vid en presskonferens berättat läkare på sjukhuset i Grenoble att tillståndet för den sjufaldige formel 1-världsmästaren Michael Schumacher har förbättrats något. – Vi har under eftermiddagen sett en liten förbättring, sade ansvarig läkare.

YLE - 29 dec 13 kl. 22:29

Fransk kanal: Schumacher i kritiskt tillstånd

Enligt den franska sportkanalen RMC Sport är Michael Schumacher i kritiskt tillstånd och har en hjärnblödning. Kanalen specificerar inte sina källor. Formel 1-legenden skadade sig på söndagsmorgonen då han åkte slalom i Meribel i franska Alperna.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Alexanderssons nya utmaning – skidalpinism

Aftonbladet - 10 timmar sedan

”Förstår knappt vad som hänt…”

Aftonbladet - 12 timmar sedan

Harry Kane målhistorisk för England

Aftonbladet - 12 timmar sedan

David Gillek tillbaka: Har varit heta bataljer

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Materialaren som har sin tröja hissad i taket

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Svenskduon sänkte Manchester United

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.