Aftonbladet > Sport

Thursday, 21 November, 03:52

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 07:20

Guillou: Klart tjejer är sämre i fotboll än killarSå vill han ändra reglerna i damfotboll: ?Mindre plan och mål?.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GuillouKlart , tjejerär sämre i , fotboll, än, killar
DN - 12 sep 14 kl. 10:46

Tränaren: Därför förstår inte tjejer fotboll

Spelförståelse är nyckelordet i en ny bok om fotbollsutbildning som den före detta skyttekungen Torbjörn Nilsson ger ut i dagarna. I den efterlyser han bland annat att damspelare ska börja titta mer på fotboll.–  Jag gillar inte att generalisera, men jag upplever att killar tittar mer på fotboll än vad tjejer gör, och det utvecklar deras spelförståelse, de får de bilder som behövs för att kunna lösa problem ute på planen, säger Nilsson..

DN - 12 sep 14 kl. 10:46

Torbjörn Nilsson: Därför förstår inte tjejer fotboll

Spelförståelse är nyckelordet i en ny bok om fotbollsutbildning som den före detta skyttekungen Torbjörn Nilsson ger ut i dagarna. I den efterlyser han bland annat att damspelare ska börja titta mer på fotboll..

Sydsvenskan - 03 jun 11 kl. 06:30

Spel i Sverige lockar flickor till fotboll

"2015 ska jag vara professionell fotbollsspelare, jag ska tjäna bra, ha en bil och gärna spela i någ?
Lily Awuor sitter på en soffa i elevhemmet där hon bor i Kisumu, västra Kenya. Hon ska flytta utomlands och bort från fattigdomen.

Nyan - 11 aug 16 kl. 08:54

Fotboll som förändrar

FOTBOLL. Futebol dá forças och Åland Uniteds fotbollsskola visar vägen till att tjejer ska våga göra det de vill.

– Vi vill att det ska vara lika många möjligheter för tjejer som för killar, säger Hanna Salmén, regional verksamhetsledare för Futebol dá força på Åland.

Cornucopia - 07 feb 16 kl. 21:38

Därför låtsas Jan Guillou att han läser andra författare

"Men anfallet mot Sverige är ett ­totalt orealistiskt krigsscenario, inte ens våra sämre thrillerförfattare skulle komma på något ­sådant." - Jan GuillouJag har fått en del påtalanden om ovanstående kommatering och meningsbyggnad av Jan Guillou i en krönika där Sveriges ledande författare av kontrafaktiska historiska romanserier (som Arn-serien och den nya kontrafaktiska alternativa verkligheten Det stora århundrandet) skriver om "Därför låtsas dessa Natoanhängare att ryssen ska anfalla". Många verkar reagerat på ovanstående citat av någon anledning.

BT - 30 maj 14 kl. 08:30

Ibland kommer Frigyes nära Guillou

2011 intervjuades Jan Guillou i tidningen Café och förklarade TV-debatternas brutala villkor: "Det är ett snabbt och hårt underlag. Jag är bra på hårda underlag. Den som kan dubbelt så mycket som mig om Mellanöstern men är ovan vid TV-formatet är chanslös i en debatt mot mig.

Kristianstadsbladet - 05 jan 14 kl. 10:43

Fenomenet Guillou granskas i ny bok

Jan Guillou har varit en del av den svenska offentligheten länge och har skrivit fler än 40 böcker. Nu har journalisten Paul Frigyes skrivit en bok om fenomenet Guillou. - Han har dompterat medierna under snart ett halvt sekel, säger Frigyes till TT.

Trelleborgs Allehanda - 05 jan 14 kl. 10:43

Fenomenet Guillou granskas i ny bok

Jan Guillou har varit en del av den svenska offentligheten länge och har skrivit fler än 40 böcker. Nu har journalisten Paul Frigyes skrivit en bok om fenomenet Guillou. - Han har dompterat medierna under snart ett halvt sekel, säger Frigyes till TT.

Kristianstadsbladet - 02 jul 14 kl. 07:00

Sol, glädje och fotboll

Foto: Lasse Ottosson
Årets upplaga av Fotbollsskolan lockar många unga tjejer. Trots att många av dem just nu fastar går energin på fotbollsplanen inte att miste på. – Jag måste ha världens roligaste jobb, säger tränaren Artina Salihu.

Kristianstadsbladet - 07 maj 11 kl. 06:30

Tjejer och fotboll

"Fotboll är gud" är titeln på en dansk dokumentär om tre hängivna supporters till den argentinska fo?
KULTUR-TV. ?

Kristianstadsbladet - 22 maj 12 kl. 08:49

Guillou ser inte nyanserna

Jan Guillou kritiserar i Aftonbladet (20/5) mediernas användning av ordet ?serieskytt? för att beteckna Peter Mangs som står åtalad för tre mord och tretton mordförsök.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.