Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 14 November, 14:31

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 07:37

DI: Industribolaget att köpa på siktIndustribolagets värdering är låg efter en 30-procentig kursnedgång. Köp på sikt, tycker Dagens Industri..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Dagens Industri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DI Industribolagetatt , köpa, sikt
DI - 07 feb 18 kl. 15:14

Teknisk analys: Köp industribolaget som laddar för lyft

Med teknisk analys kan du få hjälp att se igenom de kortsiktiga svängningarna och se trenderna som har störst betydelse för en akties kursutveckling, på lite längre sikt. Denna vecka tipsar Investtechs forskningschef Geir Linlökken om ett storbolag i en fin stigande trendkanal och varnar för en bjässe på dekis..

Dagens PS - 25 okt 18 kl. 07:37

Börsjättens vd oroar sig för sämre tider

Industribolaget Alfa Laval redovisar en omsättning i linje med förväntat under tredje kvartalet. Resultatet var i linje med marknadens förväntningar. Jämfört med föregående år steg vinsten.

PrivataAffärer - 15 feb 19 kl. 11:08

Hernhag: Börsens tre bästa investmentbolag

Anders: Hej Marcus! Jag är i färd med att starta ett månadssparande i investmentbolag. Kan du rangordna dina topp tre?

Dagens PS - 09 okt 17 kl. 07:01

Börsveckan ger köpråd för fyra IT-konsulter

Börsveckan analyserar åtta IT-konsulter i den senaste utgåva. Det resulterar i fyra köpråd och fyra aktier att avvakta med. Köpråden tilldelas HiQ, Avega, Acando och Knowit.

PrivataAffärer - 06 aug 18 kl. 13:00

Aktierna som gett mest de senaste 40 åren

Privata Affärer fyller 40 år: Vi firar genom att gräva djupt i arkiven, jämföra då och nu och se in i kristallkulan. Och vi har hittat flera guldkorn. Bland annat de aktier som gått bäst under vår livstid.

Dagens PS - 06 maj 19 kl. 08:08

Glödhet aktieduo från Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Catena och Bufab i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Upsales, Lime, Vitec, Formpipe, Swedol och Sintercast. Det innebär att de tidigare köpråden för Swedol och Sintercast slopas.

Dagens PS - 23 maj 19 kl. 07:19

Affärsvärlden: Köp doldisens högavkastare

Affärsvärlden rekommenderar köp av Mertiva, Bufab, Volvo och Cavotec i den senaste utgåvan av tidningen. En av de senaste årens sannolikt mest högavkastande svenska värdeinvesterarna är i det närmaste okänd. Än bjuds billiga inträdesbiljetter till doldisen Håkan Blomdahls investeringslåda Mertiva, skriver Affärsvärlden och ger läsarna rådet ”börja köp Mertiva nu och låt Håkan Blomdahl investera ostört de närmsta åren”.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

MQ rusar efter konceptbyte

MQ meddelar idag att samtliga MQ:s butiker ska göras om till konceptbutiker med namnet Marqet. Aktien rusar på beskedet..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

S&P: Detta kommer få storbankerna att sänka utdelningarna

De nordiska bankernas lönsamhet förblir sund - även om låga räntor under en oväntat utdragen period, och den marginalpress som skapats av detta, har tyngt sektorn under 2019. Det skriver Standard & Poor's Ratings Direct..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Spararna tror på Disney+

Disney steg rejält på börsen efter lanseringen av streamingtjänsten Disney+. Spararna tror också på att jätten ska lyckas ta en position i streamingkriget..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Finansministern om SCB: Oerhört allvarligt

SCB:s arbetslöshetsstatistik kommer att spela mindre roll för regeringen den närmaste tiden, enligt finansminister Magdalena Andersson (S). "Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle vara fel på det här sättet", säger hon till TT..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Boozt rasar efter rapporten

Stockholmsbörsen handlades lägre på onsdagen utan någon tydlig riktning mellan sektorer..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Dansk åklagare väcker preliminärt åtal mot Danske Bank

Danska statsåklagaren för särskild allvarlig ekonomisk och internationell brottslighet väcker preliminärt åtal mot Danske Bank för brott mot åtaganden om att upprätthålla investerarskydd..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Pareto: Denna aktie kan rusa idag

Pareto Securities väntar sig att Embracers aktie stiger med 5-10 procent på torsdagen efter att gamingbolaget släppt sin delårsrapport på morgonen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Omställningen börjar med bränslet

Fossila bränslen i bygg- och anläggningssektorn ligger bakom stora utsläpp, men när branschen nu arbetar för att ställa om finns det en lättillgänglig och enkel lösning..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Danska FI kritiserar Handelsbankens anti-penningtvättsarbete

Den danska finansmyndigheten Finanstilsynet har granskat Handelsbanken i Danmark och vill se skärpning på en del områden kopplat till risken för penningtvätt..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Analytiker: För tidigt att fira den uteblivna recessionen

Tysk BNP steg 0,1 procent under tredje kvartalet jämfört med föregående kvartal. Det innebär att landet lyckades undvika en teknisk recession, men än är det för tidigt att fira..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.